.:VenoM:. Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Εχω την μητρικη αυτη της υπογραφης μου και ο ανεμιστηρας που λεει MSI , μου εχει παρει τα αυτια!! Πως γινετε να το διορθώσω ? -----Προστέθηκε 22/10/2008 στις 04 : 53 : 44----- Aυτος π ειναι στην μεση http://www.ixbt.com/mainboard/images/i865-roundup2/865pe-neo2-fis2r-board.jpg
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα, εισαι σιγουρος οτι αυτο κανει τον περισσοτερο θορυβο ; Μπορεις αν εχεις καποιας γνωσεις hardware , να βαλεις μια ψυκτρα με ποιο αθορυβο ανεμιστηρακι.
washcloud Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Εχω την μητρικη αυτη της υπογραφης μου και ο ανεμιστηρας που λεει MSI , μου εχει παρει τα αυτια!! Πως γινετε να το διορθώσω ?
tectonator Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Και μετά πέρνα του και μια ανταύγειες...:p:p:p Και σε περίπτωση που δεν κατάλαβες ο washcloud προτείνει άνοιγμα και καθάρισμα με ένα πιστολάκι μαλλιών. Κατά προτίμηση με κρύο άερα.
washcloud Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 tectonator, άμα δεν είχα και σας, να με ξαλαφρώνετε, θα αισθανόμουν πολύ-πολύ μόνος, σ' έναν κόσμο γεμάτο pc.... Tην ευχή μου γιέ μου. .:VenoM:. : ...άμα δεν πιάσει το πιστολάκι, ξαναέλα να του κάνουμε μια ισιωτική
.:VenoM:. Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ναι ειμαι σιγορος οτι το προβλημα ωφείλετε σε αυτο το ανεμιστηρακι. Ανοιξα το εσωτερικο του υπολογιστη και το εκλεισα με το SpeeFan τον ανεμιστηρα αυτον και ο θορυβος σταματαει. Επιπλεον δοκιμασα να το καθαρισω με πιστολακι, αλλα εχει πεισμώσει... Τι να κανω; Σε τι χρησιμευει καταρχην αυτος ο ανεμηστηρας ? =
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Για καλυτερη ψυξη του chipset ειναι. Μπορεις να δοκιμασεις κατι σε passive ψυξη(χωρις ανεμηστηρακι δηλαδη) με αυτο εδω. Πρεπει να δεις πρωτα οτι ταιριαζει με την μητρικη σου.
washcloud Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ..και φυσικά μπορείς απλά ν ' αλλάξεις και σε "αθόρυβο" ανεμιστήρα. Άλλωστε δεν μιλάμε παρά για 5-10?...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.