Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγοράς εργασίας

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελείωσες το πτυχίο σου γεμάτος χαρα και όνειρα? Έστειλες τα πρώτα σου βιογραφικά? Περασες τις πρώτες σου συνεντεύξεις?

Μερικές συμβουλές για να μην απογοητευτείς.

1. Στις συνεντευξεις ποτε μα ποτέ μην σε νοιάζει τι θα φορέσεις και το πώς θα παρουσιαστείς ..... Στα @@ τους.... το μόνο που τους νοιάζει είναι αν τους κάνεις για την δουλειά
  2. Εχεις βγάλει το πτυχίο με άριστα? Εχεις προηγουμενη επαγγελματική εμπειρία? Το βιογραφικό σου είναι 5 σελίδες γεμάτες? Στα @@ τους...το μόνο που τους νοιάζει εαν μπορεις να τους βγάλεις την δουλεια....
  3. Έφαγες τα νειάτα σου στην ξενιτεια/ σε ξένη πόλη , πεινασες και έβαλες τα δυνατά σου για να χτίσεις γερα προσόντα? ΔΕΝ τους νοιάζει , το μόνο που τους νοιάζει είναι αν μπορείς να τους βγάλεις την δουλεια....
  4. Εχεις τρομερά προσόντα και είσαι καταρτισμένος πολύ καλα? Εχεις τρομερες ιδεες και είσαι ταλαντούχος ? ΔΕΝ τους νοιάζει , απλά να μπορεις να βγάζεις την δουλειά....!!
  5. Είσαι άτομο σπουδαγμένο και με αρκετές γνώσεις .... συνηδειτοποιημένο και με προσωπικότητα...σεβασμό προς τον εαυτό σου και με πολλές αρετές? ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ! Δεν θέλουνε τέτοιους γιατι θα λένε την γνώμη τους και θα αντιδρούνε στα στραβά!Το μονο που τους νοιάζει είναι να βρούνε μαλακες να τους βγάζουνε την δουλεια...γιαυτό μην το δείξεις σε κανέναν !!!
  6. ΤΙ ????? Θελεις κάτι παραπάνω απο το βασικο? Και τι τους νοιαζει εάν έχεις βγάλει το UMIST και έκανες project με καθηγητάδες διεθνους κύρους?Θεωρείς υποτιμητικό για τα προσόντα σου να παίρνεις τον βασικό? Σώπα ρε μεγάλε!! ΤΙ? Θέλεις 800???? ΤΙ λες ρε μεγάλε....αυτα ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΓΆΛΕΙΣ ΤΡΕΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ !!!
  7. ................. να συνεχίσω??????????

Πουτ***ες θέλουνε παιδιά...... ειλικρινα σας μιλάω απογοητεύτηκα.......!!

Έτσι μου έρχεται να ξαναφύγω Αγγλία!

Δεν μετράνε τα προσόντα , δεν μετράει τπτ σε αυτή την χώρα......

Μόνο να "εξυπηρετεις" τον κάθε εργοδότη , και ΑΝ του εισαι τρομερά απαραίτητος ( δηλαδή εαν δεν βγαίνει η συγκεκριμένη δουλεια στην συγκεκριμένη εταιρία χωρις εσένα) , τότε μόνο σε πάιρνουνε λιγο σοβαρα...

Τι και αν σπουδασες , παιδεύτηκες και ξεχωρίζεις λιγάκι απο τον μέσο όρο...τι και αν είσαι ο κορυφαίος......

Τι και αν έχεις όρεξη να δουλέψεις....

Αυτόν που τους εξυπηρετεί θα πάρουνε , θα τον χώσουνε μέχρι αηδίας , και ΔΕΝ θα τον πληρώνουνε κιολας σωστα!! Στον πλουτισμο και αυτοι και όχι στην ανάπτυξη!!

Τα πα και ξέσπασα παιδες. Πάω να βάλω τα κλάματα :cry::cry::cry::cry:

Δημοσ.

Ελπίζω να μην έχεις δίκιο σε αυτά που λες και να ήταν απλώς οι περιπτώσεις σου. Εγώ έχω αλλάξει 3-4 δουλειές και μέχρι τώρα έχω εκτιμηθεί γι'αυτό που είμαι περισσότερο σαν μέρος της εταιρίας παρα σαν η πουτάνα τους. Εκτός βέβαια απο την δουλειά που είμαι τώρα που μου τ ξεκαθαρίσανε οτι δεν τους νοιάζει τι πτυχίο έχω πάρει, δεν πα να'μαι και η μετενσάρκωση του Αινστάιν.

Κατα διάλου πάμε. Να'σαι καλά.

Δημοσ.
Ελπίζω να μην έχεις δίκιο σε αυτά που λες και να ήταν απλώς οι περιπτώσεις σου. Εγώ έχω αλλάξει 3-4 δουλειές και μέχρι τώρα έχω εκτιμηθεί γι'αυτό που είμαι περισσότερο σαν μέρος της εταιρίας παρα σαν η πουτάνα τους. Εκτός βέβαια απο την δουλειά που είμαι τώρα που μου τ ξεκαθαρίσανε οτι δεν τους νοιάζει τι πτυχίο έχω πάρει, δεν πα να'μαι και η μετενσάρκωση του Αινστάιν.

Κατα διάλου πάμε. Να'σαι καλά.

Και εγώ έχω αλλάξει αρκετές δουλειές (μαζι με αυτές που έκανα περιστασιακά).Πάντα μα ΠΑΝΤΑ με βλέπανε σαν την πόρνη-δουλάρα τους.ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ θα μου φορτώνανε δουλειά για να ξύνουν τα @@ τους,με το σκεπτικό οτι είμαι αναλώσιμος/περιστασιακός/μικρός σε ηλικία.Και μήν κάνεις το λάθος να σηκώσεις ανάστημα!ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ!Θα στιγματιστείς ώς τρελός/ακατάλληλος/επικίνδυνος για την επιχείρηση.Τα πισώπλατα μαχαιρώματα δέ,κάνουν τον Al Tair απο το Assassins Creed να ωχριά!Σε στίβουνε και σε πετάνε,no hard feelings lad-that's the system.Μια φορά μόνο βρέθηκα σε θέση που με βλέπανε ώς ίσο/συνάδελφο,άλλα αναγκάστηκα να φύγω για φαντάρος.Η επιχείρηση έκλεισε εν΄τέλη,τα άτομα με τα οποίο συναναστρεφόμουν όμως αμφιβάλω αν τα ξαναβρώ σε εργασιακό χώρο.

Στην νέα μου δουλειά έχω ακούσει ίσα με καμια 50αρια φορές οτι είμαι αναλώσιμος,ο νέος τα πληρώνει όλα,είμαι παλιός και ξέρω το αφεντικό και μαλακία να κάνω δέν,θα κάνεις το Χ πράγμα όπως θέλω εγώ (αν αυτό το πολλαπλασιάσεις x6 που είναι οι "συνάδελφοι",τοτε μαθαίνω ίσα με 6 δουλειές)...ξέρετε έτσι να τα εμπεδώσω,να καταλάβω τι βόθρο κουβαλάνε κάποιοι για εγκέφαλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...