spirosslayer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 καλησπερα. εχω μια οθονη widescreen lg 19'' και εχω συνδεσει δυο καλωδια. το λευκο και το μπλε. στις ιδιοτητες μου εμφανιζει δυο οθονες, και οταν βαζω σαν κυρια την 2η, τα παραθυρα μου ανοιγουν στα δεξια, εκτος οθονης και δν τα βλεπω. ειμαι λιγο ασχετος μαυτα τα καινουρια και καποιος αν μπορει να μου εξηγησει πως δουλευει ολο αυτο. τελος, οι ΗD ταινιες που κατεβαζω, παιζουν με το ψηφιακο σημα? γιατι δν εχω καταλαβει και μεγαλη διαφορα.μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση εγω? thanx
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Εχεις βαλει απο τη καρτα γραφικων του υπολογιστη σου δυο καλωδια και καταληγουν και τα δυο στην ιδια οθονη? Αυτο ειναι τελειως λαθος!! Μονο ενα καλωδιο πρεπει να καταληγει απο το μηχανημα στην οθονη. Καλυτερα το ασπρο (DVI-ψηφιακο). Οχι οτι θα δεις και καμια διαφορά σε σχεση με το μπλε. (d-sub-αναλογικο).
spirosslayer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 thanx! το ειχα κανει αυτο και επειδη δν ειδα μεγαλη διαφορα τα εβαλα και τα δυο. thanx παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.