mynam3 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Υπαρχει κατι τετοιο?Απο πολυωρη αναζητηση στο google βρηκα μονο videos και λογια, δεν βρηκα καπου εικονες ( και διευκολυνουν απιστευτα )
arxaggelos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Σίγουρα υπάρχουν γιατί εγώ έχω χαμένο κάπου στο σπίτι ένα ολόκληρο dvd, αλλά μου το είχαν δώσει και δεν ξέρω να σου πω που ακριβώς.
mynam3 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Site ρωτησα, οχι τι εχεις εσυ στον Η/Υ
Asuma Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Καταρχήν,πώς μιλάς έτσι? Και κατα δεύτερον,σε ποιο google έψαξες γιατί στο δικό μου google μου έβγαλε 10 site με την φράση photoshop tutorials... Αρχίζω να αμφιβάλλω για την νοημοσύνη μου γιατί εδώ μέσα μερικοί μας περνάνε για γλάστρες...άκου εκεί πολύωρη αναζήτηση..
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Site ρωτησα, οχι τι εχεις εσυ στον Η/Υ Μήπως θα μας βαρέσεις κιόλας; Έλεος... Google
mynam3 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Καταρχήν,πώς μιλάς έτσι?Και κατα δεύτερον,σε ποιο google έψαξες γιατί στο δικό μου google μου έβγαλε 10 site με την φράση photoshop tutorials... Αρχίζω να αμφιβάλλω για την νοημοσύνη μου γιατί εδώ μέσα μερικοί μας περνάνε για γλάστρες...άκου εκεί πολύωρη αναζήτηση.. Aν κανω αναζητηση photoshop tutorials δεν βγαζει tutorials με εικονες . Οτι και αν ψαξω, οσα ειδα τιποτα . Μονο κειμενο το οποιο σου λεει select lasso tool κλπ . Αντε γιατι πολλοι πονηροι μαζευτηκαμε .
HexStatic Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 "Παίρνει pop corn και coca cola και περιμένει να ξεκινήσει το show"
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Αυτό τι είναι; Δεν είναι tutorial με εικόνες; Πρώτο αποτέλεσμα στο google!
sarakinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Ρε σταματήστε να πλακώνεστε στα forum για βλακείες...anyway , tutorials για photoshop μπορείς να βρείς στο google άπειρα (με εικόνες),ψάξε καλύτερα...Τώρα αν θές την γνώμη μου κατέβασε κανένα e-book , "ξεφύλλησέ" το λίγο...θα βρείς αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα...Αλλά για ακόμη καλύτερα δοκίμασε να δέις κάποια videos στο youtube...ή αν μπορείς να βρείς τα dvds με τα video tutorials με τιτλο "Photoshop Top Secret" του Mark Monciardini...νομίζω είναι ότι καλύτερο υπάρχει...ελπίζω να βοήθησα...
micos000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 http://www.myphotoshoptutorial.com/ http://www.tutorialized.com/tutorials/Photoshop/1
arxaggelos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Site ρωτησα, οχι τι εχεις εσυ στον Η/Υ Αλήθεια? Διαβασε καλύτερα: Υπαρχει κατι τετοιο?Απο πολυωρη αναζητηση στο google βρηκα μονο videos και λογια, δεν βρηκα καπου εικονες ( και διευκολυνουν απιστευτα ) Κι εγώ σου είπα ναι υπάρχει. Όπως λέμε ξεστραβώσου και ψάξε, ή όπως λέμε "ρε φίλε να΄σαι καλά αν τα βρεις στείλε κανένα με mail". Αντε γιατι πολλοι πονηροι μαζευτηκαμε Από το στόμα μου το πήρες. Αν δεν σου αρέσει τόση εξυπνάδα εδώ μέσα και το γεγονός ότι πήρες άμεση απάντηση, σου υπόσχομαι ότι τα posts σου δεν θα λείψουν από αυτόν τον server. Με μερικούς λυπάσαι ακόμη και τα 20" που παίρνει να γράψεις ένα post.
parsifal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Κουλάρετε. Όλοι. Δε θέλω να αρχίσω να σβήνω posts ή να μοιράζω infractions...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.