PaokToTheBone Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Εγω δν εχω καταλαβει οτι 8ελει να βαλει 2 ο8ονες αλλα και να 8ελει οι ρυ8μισεις ειναι ετσι οπως τις παρα8εσε ο swatowner.
Zaylen Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Nvidia control panel> Advanced Settings>Set up multiple displaysΑπο εκεί επιλέγεις Configured independently from each other (Dualview) Απο κάτω σου λέει ποια είναι πρώτη πχ. Samsung + LG (Εδώ έχω αριστερά την Samsung και δεξιά την LG ή αντίθετα όπως τις έχεις εσύ) Απο κάτω διαλέγεις πρωτεύον οθόνη. Πατάς Apply, Yes και είσαι έτοιμος Μετά ποιο πάνω στο Menu έχει για να αλλάξεις αναλύσεις ξεχωριστά στην κάθε οθόνη. Μακάρι να είναι ετσι απλά, το καλώδιο το παράγγειλα, αυτό που είπε ο GeorgeMan, λογικά αύριο θα το έχω. Thanks για όλα τα replys. Για οποιοδηποτε περετέρο πρόβλημα θα σας κρατήσω ενήμερους.
dolph Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Οπότε, αν καταλαβαίνω σωστά, εγώ με την MSI 9600GT Zilent ( http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=136&prod_no=1540 ), θα την συνδέσω στην 32'' TV Samsung, μέσω του TV-Out (via S-Video to Composite)/HDTV-out, σωστά; Δηλαδή καλώδιο S-video από την κάρτα γραφικών και στο Component (τριπλό) της τηελεόρασης, σωστά; Και αν είναι έτσι, έχω μιά ερωτησούλα: το Component της τηλεόρασης το χρησιμοποιώ ήδη για το DVD. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που θέλω να δουλέψει το PC, ότι πρέπει να βγάζω το DVD και να βάζω το PC; Είναι δυνατόν να υπάρξει κάποιο split που να ενώνει το component της τηλεόρασης και με το dvd και με το pc; Ελπίζω να μην ρωτάω βλακείες, γιατί ούτως ή άλλως αύριο θα έχω την κάρτα για να επιβεβαιώσω όλα αυτά lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.