Zaylen Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας και πάλι, συγγνώμη αν σας ζαλίζω με τις ερωτήσεις αλλα ξέρω ότι σίγουρα εδώ θα βρω απαντήσεις xD λοιπόν, έχουμε πάρει μια 32' οθόνη αυτή [εδώ] που όπως βλέπετε λέει ότι είναι συμβατή με σύνδεση με το pc, και έχω κάρτα γραφικών την asus EN86000GT 512 MB [εδώ]. το θέμα είναι ότι τώρα θέλω να πάρω ένα καλώδιο να συνδέω την τηλεόραση με το pc.. Η κάρτα γραφικών μου είναι συμβατή με σύνδεση με τηλεόραση? και αν ναι τότε τι καλώδιο πρέπει να πάρω και από που μπορώ να το προμηθευτώ? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. - Αλέξανδρος.
disqualified Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 παιρνεις ενα καλωδιο d-sub και συνδεεις την εξοδο της καρτας σου(το μπλε) με την εισοδο d-sub της τηλεορασης σου
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Διαφωνω. Ειναι 1000 φορες προτιμοτερο να παρει ενα DVI -> HDMI καλωδιο, παρα d-sub. Αφου εχει hdmi η τηλεοραση του.
Zaylen Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Ευχαριστώ για της γρήγορες απαντήσεις παίδες. 5 Μέτρα είναι οτι χρειαζομαι.. οπότε λέω να το παραγκείλω τόρα κιολας (Ναι! θα παίζω PES στην 32' οθόνη μου!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μονο περιμενε να επιβεβαιωσει και καποιος αλλος οτι το HDMI->DVI λειτουργει και σαν DVI->HDMI (δε βλεπω το λογο γιατι οχι, εξαλλου σε διαφορετικη περιπτωση θα ειχε και dvi-> hdmi καλωδιο στους καταλογους του το e-shop), αλλα ααααααααααν, λεμε ααααααααααννν τυχον δε λειτουργει ετσι μη σε παρω και στο λαιμο μου
antonl Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μονο περιμενε να επιβεβαιωσει και καποιος αλλος οτι το HDMI->DVI λειτουργει και σαν DVI->HDMI (δε βλεπω το λογο γιατι οχι, εξαλλου σε διαφορετικη περιπτωση θα ειχε και dvi-> hdmi καλωδιο στους καταλογους του το e-shop), αλλα ααααααααααν, λεμε ααααααααααννν τυχον δε λειτουργει ετσι μη σε παρω και στο λαιμο μου 8800GT με DVI δίνει σήμα σε 32" CRT Philips με HDMI. Οπότε λειτουργεί. Αν κατάλαβα καλά τι ζητάς
million_voices Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Διαφωνω.Ειναι 1000 φορες προτιμοτερο να παρει ενα DVI -> HDMI καλωδιο, παρα d-sub. Αφου εχει hdmi η τηλεοραση του. εχω ακριβως την ιδια τηλεοραση δεν υπαρχει λογος να παρεις ακριβο HDMI καλωδιο, εμφανη διαφορα στην ποιοτητα εικονας δεν θα δεις σε σχεση με ενα απλο dsub (με βαρελακια) για να μην σου πω οτι υπαρχει περιπτωση η εικονα με HDMI να ειναι χειροτερη, οποιος θελει να την ψαξει παραπανω ας διαβασει στο AVCLUB.GR παντως εγω προσπαθησα να συνδεσω την συγκεκριμενη tv με ενα dvd player crypto μεσω DSUB και εικονα δεν ειδα οτι και να δοκιμασα, αν αγορασεις τελικα dsub συννενοησου με το μαγαζι οτι ισως χρειαστει να το επιστρεψεις για να παρεις ενα DVI-D -> HDMI προσοχη καλωδιο dsub με βαρελακια -----Προστέθηκε 22/10/2008 στις 02 : 25 : 08----- Μονο περιμενε να επιβεβαιωσει και καποιος αλλος οτι το HDMI->DVI λειτουργει και σαν DVI->HDMI (δε βλεπω το λογο γιατι οχι, εξαλλου σε διαφορετικη περιπτωση θα ειχε και dvi-> hdmi καλωδιο στους καταλογους του το e-shop), αλλα ααααααααααν, λεμε ααααααααααννν τυχον δε λειτουργει ετσι μη σε παρω και στο λαιμο μου dvi-d και hdmi μεταφερουν δεδομενα (ειναι ψηφιακες συνδεσεις) οποτε παιζουν με οποιονδηποτε τροπο btw για ρωτα ποσο κανει ενα 5μετρο DVI-D -> HDMI και ποσο ενα 5μετρο DSUB
PaokToTheBone Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Εγω εχω συνδεσει το pc στην 32αρα με dvi σε hdmi...Μεχρι να το κανω να δουλεψει σωστα ιδρωσα (και επρηξα πολλους εδω μεσα) αλλα το αποτελεσμα απλα ειναι καταπληκτικο!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 btw για ρωτα ποσο κανει ενα 5μετρο DVI-D -> HDMI και ποσο ενα 5μετρο DSUB Ναι, αλλα δε νομιζω να ειναι καθοριστικος ή ανασταλτικος παραγοντας τα 5? που κοστιζει το HDMI.
Zaylen Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν γιατί εγώ τώρα μπερδεύτικα τελίκα ποιο καλώδιο να πάρω? Και τι εννοείς Paoktothebone? θα είναι δύσκολο να το συνδέσω με την τηλεόραση? εννοώ, δεν ειναι "συνδέω ενα καλώδιο και τελίωσα?" εχει και άλλα? κάποιο tutorial ή κατι να με βοηθίσει υπάρχει ? :S Βασικά εγω λέω να πάρω ένα dvi σε hdmi εξάλλου σιγά 7 ευρώ κάνει.. αν δεν δουλέυει παίρνω άλλο XD
apomat1982 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 το προβλημα δεν ειναι να το συνδεσεις αλλα να πετυχεις τις σωστες ρυθμισεις στο προγραμμα της καρτας γραφικων σου. να της πεις δηλαδη ποια οθονη ειναι η πρωτευουσα και ποια η δευτερευουσσα, σε τι αναλυση θα δουλευει η καθεμια καθως και να αποφασισεις αν θα δουλευει μονο η μια, σε κλωνο ή σε παραθεση, η μια διπλα στην αλλη δηλαδη
Paragon_X Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Αφού αγόρασές Nvidia είναι πιο έυκολο αφού μέσω του κοντρόλ πάνελ της Nvidia έχει να ρυθμίσεις τα settings για την τηλεώραση και αν δεν κάνω λάθος την αναγνωρίζει απευθείας το μόνο που μπορεί να χριαστείς να πειράξεις είναι το display mode.
Zaylen Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 το προβλημα δεν ειναι να το συνδεσεις αλλα να πετυχεις τις σωστες ρυθμισεις στο προγραμμα της καρτας γραφικων σου. να της πεις δηλαδη ποια οθονη ειναι η πρωτευουσα και ποια η δευτερευουσσα, σε τι αναλυση θα δουλευει η καθεμια καθως και να αποφασισεις αν θα δουλευει μονο η μια, σε κλωνο ή σε παραθεση, η μια διπλα στην αλλη δηλαδη Μην με τρομάζεις, χαχα. το προβλημα δεν ειναι να το συνδεσεις αλλα να πετυχεις τις σωστες ρυθμισεις στο προγραμμα της καρτας γραφικων σου. να της πεις δηλαδη ποια οθονη ειναι η πρωτευουσα και ποια η δευτερευουσσα, σε τι αναλυση θα δουλευει η καθεμια καθως και να αποφασισεις αν θα δουλευει μονο η μια, σε κλωνο ή σε παραθεση, η μια διπλα στην αλλη δηλαδη βασικά ναι, γιατί κάπου την είχα δει αυτην την ρύθμισει όταν ψαχούλεβα στις ρυθμίσεις τις nvidia.. μακάρι να είναι τόσο εύκολο XD
PaokToTheBone Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Οπως ειπαν και παραπανω τα παιδια το να την συνδεσεις δν ειναι τπτ,ειναι παρα πολυ απλο...Το 8εμα ειναι να βαλεις τις σωστες ρυ8μισεις για να εχεις ενα καλο αποτελεσμα...Δεν ειναι και κατι πολυ δυσκολο!Εγω το καταφερα παντως και δν κατεχω πολλες γνωσεις απλα τα βασικα...Πειραματισου λιγο και 8α το κανεις πιστευω αλλιως εδω ειμαστε να προσπα8ησουμε μαζι!
SwAToNeR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Nvidia control panel> Advanced Settings>Set up multiple displays Απο εκεί επιλέγεις Configured independently from each other (Dualview) Απο κάτω σου λέει ποια είναι πρώτη πχ. Samsung + LG (Εδώ έχω αριστερά την Samsung και δεξιά την LG ή αντίθετα όπως τις έχεις εσύ) Απο κάτω διαλέγεις πρωτεύον οθόνη. Πατάς Apply, Yes και είσαι έτοιμος Μετά ποιο πάνω στο Menu έχει για να αλλάξεις αναλύσεις ξεχωριστά στην κάθε οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.