gf030 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Καλημερα σας. Μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα... Λεγοντας πολη εννοω δημο, και μιλαω για Αθηνα. Ωστοσο αυτο που προτεινει ο @headbanger ακουγεται καλο και θελει ψαξιμο.
SwAToNeR Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Βασικά τα DSLAM απ' όσο ξέρω διαχωρίζοντε ανα αστικό κέντρο. Δε μπορείς να κάνεις και πολλά γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να σκάψουν τους δρόμους για να περάσουν τα καλώδια του σπιτιού σου σε ένα DSLAM πιο κοντά απο σένα. Άσε που αν μπορούσαν χωρίς να περάσουν καλώδια και αν υπήρχε DSLAM θα το είχαν κάνει ήδη. Πώς έμαθες σε ποιό Dslam πέφτεις; στο είπαν απο τον ΟΤΕ ή μήπως στο δικαιολόγησαν για κ καλά χαμηλές ταχύτητες; Ότι πάροχο και να έχεις η σύνδεση σου γίνεται στο αστικό κέντρο. Λίγο περίεργο να έχουν splitteraki που να συνδέει με άλλο αστικό κέντρο για το ιντερνετ. Λογικά όλη η περιοχή παίρνει απο το ίδιο DSLAM.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ποσο downstream attenuation εχεις δηλαδη ;
gf030 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Ναι, μου το ειπαν απο ΟΤΕ, εβαλα και καποιους γειτονες να ρωτησουν, ανηκουμε ολοι στον διπλανο δημο.
ArisG88 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Καλα η 4αρα δεν σε φτανει? Υπαρχουν και χειροτερα πιστεψε με
alt10 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 εγω με attenuation 19 εχω 2mbps και 300κbps up γι αυτο σου λεω μια χαρα εισαι ... αλλα αμα θες στειλε ενα αιτημα στον παροχο σου !!! σε ποιον παροχο εισαι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.