gf030 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Οπως το λεει ο τιτλος... Μενω στο κεντρο της πολης μου, περισσοτερο κεντρο δεν γινεται. Το σπιτι ειναι δικο μου, η δε τηλεφωνικη συνδεση εχει γινει πριν αρκετα χρονια, τοτε που στην πολη μας δεν υπηρχε κεντρο ΟΤΕ. Ανηκω δηλαδη, εγω και καποιοι αλλοι ατυχοι απο οσο εχω ψαξει, σε κεντρο διπλανης πολης, αποσταση μεχρι το σπιτι μου πανω απο 3.5 χιλιομετρα. Αποτελεσμα, να ειμαι καταδικασμενος σε ταχυτητες μεχρι 5-6 mbps το πολυ... Υπαρχει τροπος να κινησω καποιες διαδικασιες ωστε να μεταφερθω στο τηλ. κεντρο της πολης μου, το οποιο εν τω μεταξυ υπαρχει εδω και καποια χρονια; Νομικα μπορω να κανω κατι, εχει ξαναγινει κατι αναλογο; Υπ' οψιν οτι δεν ζηταω να αλλαξω dslam εντος της πολης και να μεταφερθω σε κοντινοτερο λογω ταχυτητας. Ζηταω απλα να μεταφερθω σε κεντρο (dslam) της πολης που κατοικω. ΥΓ: Το ερωτημα τεθηκε και στο adsl.gr, εκει ομως οι πανσοφοι ξερολες το θεωρησαν μη σοβαρο για να απαντησουν... Νομιζω οτι το σαιτ αυτο δεν εχει λογο υπαρξης πλεον.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 πρήξιμο στον ΟΤΕ αναγκαστηκά... τι σου έχουν απαντήσει μέχρι τώρα?
overclocker Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δυστηχώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά... Να συνδεθείς με άλλο DSLAM το οποιό μπορεί όντως να είναι κοντά σου δεν γίνεται γιατί αυτό προυποθέτει να σκάψει ο ΟΤΕ και να περάσει καινούρια καλώδια μέχρι το άλλο DSLAM. Η ελπίδα που έχεις σε αυτήν την περίπτωση είναι η τοποθέτηση mini dslams για αυτούς που είναι μακρυά από το DSLAM, αλλά το πότε θα γίνει αυτό είναι άλλη υπόθεση.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Οντως δε μπορεις να κανεις κατι, αλλα για να σε ανακουφησω σου λεω οτι εμεις εδω δεν εχουμε DSLAM (και εχει 50000 κατοικους ο δημος μας), οποτε χωριζομαστε στα 3 και μας πανε σε 3 διαφορετικα DSLAM (κι εγω 3 χιλιομετρα ειμαι).
gf030 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 πρήξιμο στον ΟΤΕ αναγκαστηκά... τι σου έχουν απαντήσει μέχρι τώρα? Σε "ανεπισημες" μεχρι τωρα ερωτησεις μου, η παγια απαντηση: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Για αυτο ρωταω και τους νομικους του φορουμ αν ξερουν τι μπορω να κανω, νομικα πλεον, αν μπορω δηλ.να κανω κατι τετοιο.
alt10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 βασικα μπορεις να ξεκινισεις με καποια πριξιματα στον ΟΤΕ μετα συνεχιζεις με μια καταγελλεια προς ΕΕΤΤ και βλεπεις πως παει ... αν δεν... βρισκεις και αλλους κοντα περνετε μαζι την αποφαση και κανετε ομαδικη αυτοκτωνια χαχχα καταγελεια ηθελα να πω ...
gf030 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Στην τελικη βεβαια υπαρχει και η παρακατω λυση: Νοικιαζω σε αλλους το σπιτι μου, και ψαχνω αλλο να νοικιασω εγω πρωτο τραπεζι πιστα, διπλα σε dslam:-D:-D:-D
tectonator Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Στην τελικη βεβαια υπαρχει και η παρακατω λυση:Νοικιαζω σε αλλους το σπιτι μου, και ψαχνω αλλο να νοικιασω εγω πρωτο τραπεζι πιστα, διπλα σε dslam:-D:-D:-D Να δώ κάποιον να μετακομίζει γιατί δεν πιάνει καλή ταχύτητα και τι στο κόσμο!!!!:lol:
alt10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 μη το γελας ... εγω το σκεφτομουν αυτο με ολη την ταλεπορια που τρωω 8 μηνες τωρα... το σπιτι βεβαια ειναι δικο μου το νοικιαζω και μενω σε ενα αλλο απεναντι απο το dslam ... και κατι ακομα τα σπιτι που ειναι κοντα σε dslam πρεπει να ειναι ποιο ακριβα απο τα αλλα ... να πως βγαινει το τμ καθε περιοχης... ο ΟΤΕ ειναι στην μεση...
mvaggel Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μη σου πω πως κι ο Εφραίμ γι αυτό το λόγο αντάλλαξε τη Βιστωνίδα με τα άλλα ακίνητα... Δεν είχε DSLAM κοντά!!! :-D:-D
gf030 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 "Ενοικιαζεται γκαρσονιερα σε παλαιο κτιριο, χρειαζεται βαψιμο, απεντομωση-μυοκτονια, υδραυλικο. Μονο 150 μ. απο DSLAM, 800 ευρω το μηνα" :lol: Περα απ' την πλακα, θα αρχισω να το ψαχνω νομικα το θεμα, ισως καταφερω κατι.
headbanger Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 υπάρχει και μια πιο πρακτική λύση. διέκοψε την τηλεφωνική σου σύνδεση . περίμενε μια βδομάδα και πάνε κάνε αίτηση για νέο αριθμό. παράλληλα πρίξτους για σύνδεση σε τοπικό βρόνχο
million_voices Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 να ρωτησω κατι που μπορει να ειναι χαζο? οταν τηλεφωνεις στην πολη σου χρεωνεσαι υπεραστικο?
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 να ρωτησω κατι που μπορει να ειναι χαζο? οταν τηλεφωνεις στην πολη σου χρεωνεσαι υπεραστικο? Έχω την εντύπωση πως δεν έχει να κάνει με το DSLAM. Εξάλλου οι κλήσεις εντός νομού δεν έχουν υπεραστική χρέωση.
million_voices Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Έχω την εντύπωση πως δεν έχει να κάνει με το DSLAM. Εξάλλου οι κλήσεις εντός νομού δεν έχουν υπεραστική χρέωση. σωστα αλλα δεν ξερουμε αν η πολη του ειναι στα ορια καποιου νομου εξαλλου θα εβλεπε φουσκωμενο λογαριασμο ΟΤΕ (αν το ψαχνει) επισης δεν ξερουμε τι σχεση εχουν τα dslam με τις χρεωσεις τηλεφωνου η και internet (μπορει να ειναι ασχετος παραγοντας) αν παρολα αυτα παιζει αυτο που ρωταω τοτε εχει πολυ σοβαρο επιχειρημα οποτε ισως αξιζει να το ψαξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.