Προς το περιεχόμενο

Τιμολόγιση ανάλογα με την ταχύτητα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε ολους.Εχω να προτεινω να πιεσουμε ολες τις εταιρίες παροχής ιντερνετ να μας τιμολογουν ανάλογα με την ταχήτητα που φτάνει στον κάθε χρήστη.Με λίγα λόγια αν η τιμή παράδειγμα, για 24 mbps ειναι 20 ευρω, για κάθε mb λιγότερο να πληρωνουμε 1 ευρω λιγότερο με οριο ταχύτητας τα 22mbs(24mb κανένας δεν πρόκειται να έχει ποτέ).Δεν φταιει ο χρήστης αν δεν σηκωνουν οι γραμές τις υποσχόμενες ταχύτητες.Το ιδιο να γίνεται και για τα πακέτα με ιντερνετ και τηλεφωνία.Αυτο θα ήταν ενα μεγαλο πλεονέκτημα για τους χρηστες.Γιατί στο κατω κάτω απο μας βγάζουν λεφτα οι εταιρίες.:-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν φταιει ο χρήστης αν δεν σηκωνουν οι γραμές τις υποσχόμενες ταχύτητες

γιατί φταίνε οι providers αν δεν μπορεί να σηκώσει η γραμμή του εκάστοτε χρήστη τα "έως 24mbit"?

το δίκτυο είναι κρατικό και διαχειριστής ο ΟΤΕ, οι εναλλακτικοί απαγορεύεται να το αγγίξουν

το κόστος για έναν provider είτε πιάνεις 24mbit είτε πιάνεις 4mbit παραμένει το ίδιο...

Δημοσ.

Συμφωνω οτι φταιει ο ΟΤΕ αλλα και οι providers για μενα, πρεπει να εξασφαλήσουν την ποιότητα της γραμμης πριν πουλήσουν μια υπηρεσια.Και πιστεψε με οτι μπορουνε να το κάνουν.

Δημοσ.

να φτιαψουν δικα τους δικτια η να αγορασουν του ΟΤΕ

σε αλλες χωρες αυτο γινεται... (λεμε τωρα...)

τα καλωδια ειναι εσχος ειδικα οι χωροι που εννωνονται ... ουτε καν κλειδωμενα δεν ειναι τα ΚΑΦΑΟ... μπορω να παω να τραβηξω καλωδιο και να εχω δωρεαν νετ για παντα...

εγω συμφωνω με τον geniusdvd και κατι πρεπει να κανουμε αν ειναι να στειλουμε μυνηση θα ειμαι απο τους πρωτους...

Δημοσ.
εγω συμφωνω με τον geniusdvd και κατι πρεπει να κανουμε αν ειναι να στειλουμε μυνηση θα ειμαι απο τους πρωτους...

Είναι στο αίμα του Έλληνα να θέλει να κάνει μύνηση σε όλους και για τα πάντα!;)

Φιλικά πάντα!

Δημοσ.

χαχα οντος οτι δεν παει καλα οι αλλοι φταινε τραβαω και μια μυνηση και υσιχαζω... γιατι εσυ δεν σκεφτεσαι ετσι?

Δημοσ.
Με λίγα λόγια αν η τιμή παράδειγμα, για 24 mbps ειναι 20 ευρω, για κάθε mb λιγότερο να πληρωνουμε 1 ευρω λιγότερο

δηλαδή, αν η συνδρομή ειναι 20/μήνα, και πιάνω 1 mbps, o isp θα με πληρώνει κάθε μήνα 3 ευρώ;

να αγοράσω 300 τέτοιες συνδρομές να γινω εισοδηματίας ;)

Δημοσ.
δηλαδή, αν η συνδρομή ειναι 20/μήνα, και πιάνω 1 mbps, o isp θα με πληρώνει κάθε μήνα 3 ευρώ;

να αγοράσω 300 τέτοιες συνδρομές να γινω εισοδηματίας ;)

Εντάξει το πέθανες και εσύ, τυχαία τιμή είπε ο άνθρωπος.

Και γιατί να μην το γυρίσουμε στην ογκοχρέωση??Και αυτό δίκαιο είναι!!!!! Γιατί κάποιος που απλά σερφάρει να πληρώνει τα ίδια με κάποιον που κατεβάζει τα πάντα??? :P:p:p:p

Εκεί να δεις γέλια...:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

Βασικα επειδη το εχω ψαξει σε αλλη χωρα, ο διανομεας ειναι υποχρεωμενος καθε 1000μ. να εγκαθιστα repeaters για ενδυναμωση του σηματος, αλλα εδω δεν υπαρχει καν νομος να υποχρεωνει τον ΟΤΕ να το κανει αυτο....... τι συζηταμε τωρα, σαφως και αυτος φταιει αφου ειναι ο ιδιοκτητης και νοικιαζει τη δρομολογηση αλλα αυτο που τον καιει ειναι να εχει τη βασικη υποδομη βαση κοινοτικων οδηγιων ετσι ωστε να πουληθει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...