Προς το περιεχόμενο

Την γνωμη σας για αγορα LCDTV 32"

Nightclad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε!!!

Αποφασισα αγορα 32". Δεν πηγαινει παραπανω...[οριακα ισως και να μπορουσα 37".]

Η νεα τηλεοραση θα στολισει το υπνοδωματιο/δωματιο υπολογιστη.

Προυποθεσεις για επιλογη:

1. HD ready, το fullHD δεν ειναι απαραιτητο.[720p]

2. Απροσκοπτη Συνδεση με τον υπολογιστη.[1προς1 scalling]

3. Προοριζεται για gaming, dvd και προβολη HD υλικου απο τον υπολογιστη.

Προς το παρον, ειμαι αναμεσα στις εξης δυο:

SONY KDL-32V4500

http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=5&pd=2545

PHILIPS LCD TV 32PFL7403D

http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=5&pd=2334

Το διλλημα τιθεται κι ως εξης:

"100Ηz ή 24ρ?"

Κατα τα αλλα ειναι ψιλο ομοιες.

Οποιαδηποτε προταση, ενσταση ή συμβουλη επιθυμιτη και καλοδεχουμενη!!!:121:

Σας ευχαριστω εκ των προτερων...

Δημοσ.

Αφου την προοριζεις για συνδεση με τον υπολογιστη τοτε μακρυα απο philips...απο εκει και περα η sony ειναι πολυ καλη αλλα εχει κακιστη αντιπροσωπεια.

Θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια στις νεες Samsung σειρα 4 για hd ready και 5,6 για full hd.

Εγω χτυπησα την 32αρα 656 και εκτος οτι ειναι πανεμορφη εχει και φοβερη ποιοτητα εικονας ακομα και στο αθλιο σημα της NOVA.

Δημοσ.

Τοσο χαλια η Phillips για συνδεση με υπολογιστη?Τι φταιει για αυτο?

Για την σονυ ειμαι ενημερος για την κατασταση του σερβις και της αντιπροσωπιας της γενικοτερα.

Ειναι ομως κι αξιοπιστα τα προιοντα της! Ετσι δεν ειναι?

Οσο για Samsung, νομιζω πως η σειρα 4 αρκει! Εχεις να προτινεις κατι πιο συγκεκριμενο με χαρακτηριστικα εφαμιλλα των δυο παραπανω επιλογων [και την ποιοτητα εικονας της 656, δεν θα με χαλουσε]?

Δικαιολογει πιστευεις το μεγεθος των 32" το Full HD? Ειναι ορατο το αποτελεσμα, π.χ σε PS3?

Κι αναμεσα σε 100HZ και 24ρ, ποιο ειναι προτιμοτερο?

Δημοσ.

Εχω την Philips PL7962 και ειμαι ακρως ευχαριστημενος με την αποδοση σε ταινιες και παιχνιδια. Στις HD ταινιες δεν εχει κανενα προβλημα και δε χανει πουθενα. απο ηχο ειναι πολυ καλη εχει καλα ηχεια και ενα μικρο γουφερ στο πισω μερος. στη συνδεση με τον υπολογιστη παιρνει αυτοματα την αναλυση της τηλεορασης και οχι της οθονης του υπολογιστη. Αυτο ειναι καλο γιατι δε δημιουργει παραμορφωσεις. Μεγαλο της ατου ειναι το Ambilight οι λαμπες δηλαδη στο πισω μερος. Αυτο οταν λειτουργει δεν κουραζει τα ματια. Επισης εχει ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη και περιστρεφομενη βαση. Σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Υπαρχει νομιζω σε προσφορα στα MediaMarkt στα 660? περιπου γιατι παει προς αλλαγη μοντελου σε ανωτερο που φυσικα θα ειναι και ακριβοτερο.

Οσο για τα 100ΗΖ να ξερεις οτι την διαφορα την καταλαβαινεις περισσοτερο στις γρηγορες σκηνες. Περισσοτερο δηλαδη στους αγωνες ποδοσφαιρου.

Η επιλογη δικη σου!!!!

Δημοσ.
Αφου την προοριζεις για συνδεση με τον υπολογιστη τοτε μακρυα απο philips...απο εκει και περα η sony ειναι πολυ καλη αλλα εχει κακιστη αντιπροσωπεια.

Θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια στις νεες Samsung σειρα 4 για hd ready και 5,6 για full hd.

Εγω χτυπησα την 32αρα 656 και εκτος οτι ειναι πανεμορφη εχει και φοβερη ποιοτητα εικονας ακομα και στο αθλιο σημα της NOVA.

+1 για την 656

όπως τα λέει ο Κυριάκος ακόμη και με το άθλιο σήμα της NOVA και σίγουρα απο τις ποιο όμορφες.....

Και για το pc μια χαρα σε ένα τεστάρισμα που έκανα(με HDMI απευθειας απο την ASUS 4850)

Δημοσ.

Επειδη ζοριζομαι λιγο με το κοστος της 656...

Τι λετε για το μικροτερο αδερφακι της , την 558, παντα σε 32"?

Τα 24ρ θα τα τα δω και θα τα εκτιμησω ποτε η ειναι απλα κολπο μαρκετινγκ?

Το ιδιο ισχυει και γαι τα 100Hz?

Σε συνδεση με PS3 η υπολογιστη τα δυο παραπανω εχουν καποια θετικη επιδραση στην εικονα?

Δημοσ.
Τοσο χαλια η Phillips για συνδεση με υπολογιστη?Τι φταιει για αυτο?

Για την σονυ ειμαι ενημερος για την κατασταση του σερβις και της αντιπροσωπιας της γενικοτερα.

Ειναι ομως κι αξιοπιστα τα προιοντα της! Ετσι δεν ειναι?

Οσο για Samsung, νομιζω πως η σειρα 4 αρκει! Εχεις να προτινεις κατι πιο συγκεκριμενο με χαρακτηριστικα εφαμιλλα των δυο παραπανω επιλογων [και την ποιοτητα εικονας της 656, δεν θα με χαλουσε]?

Δικαιολογει πιστευεις το μεγεθος των 32" το Full HD? Ειναι ορατο το αποτελεσμα, π.χ σε PS3?

Κι αναμεσα σε 100HZ και 24ρ, ποιο ειναι προτιμοτερο?

Για philips εχω διαβασει απο αρκετους κατοχους τους οτι παρουσιαζουν προβληματα στη συνδεση με υπολογιστη κυριως στη σειρα 9 που ειναι οι ακριβες.

Οσον αφορα τις Samsung δες την LE32A457 αφου θες HD ready,το ιδιο μοντελο βγαινει και σε λευκο χρωμα που ειναι πολυ ομορφο,προσωπικα παντως το 2008 δεν θα αγοραζα LCD απο 32" και πανω χωρις να ειναι full HD.

Δημοσ.

Eυχαριστω τον Hamurabi για την προταση αλλα θελω να παω σε κατι καινουργιο!

Οκ λοιπον το Full HD, αλλα διαφορα υπαρχει στις 32"?

Κι επισης τα 24ρ που θα τα δω και πως θα τα εκτιμησω?

Υπαρχουν αληθεια παιχνιδια [PS3 και PC] που μπορουν να εκμεταλευτουν τα 1080ρ?

Προτεινετε ο,τι πιστευετε οτι αξιζει την επενδυση και φυσικα εχετε δοκιμασει!

Το budget ανεβηκε στα 800...

Σας ακουω...

Δημοσ.

Το Full HD σε οθονη 32" ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!!!

Το Full HD αντιστοιχει σε μια αναλυση 37" και πανω που βγαζει αναλυση στα 1080p. Μια οθονη 32" και κατω μπορει να βγαλει μεχρι 720p ή σε 1080i που σημαινει οτι παιρνει το 720p και το κανει upscale sta 1080. Αν θες οπωσδηποτε Full HD τοτε θα πρεπει να ανεβεις σε ιντσες

Δημοσ.
Το Full HD σε οθονη 32" ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!!!

Το Full HD αντιστοιχει σε μια αναλυση 37" και πανω που βγαζει αναλυση στα 1080p. Μια οθονη 32" και κατω μπορει να βγαλει μεχρι 720p ή σε 1080i που σημαινει οτι παιρνει το 720p και το κανει upscale sta 1080. Αν θες οπωσδηποτε Full HD τοτε θα πρεπει να ανεβεις σε ιντσες

Καλημέρα

Δηλαδή μια τηλεόραση η οποία έχει ανάλυση 1920 χ 1080 δεν είναι Full HD???

Άσε το i και το p αυτά είναι άλλη ιστορία......

Σαφώς λοιπόν και υφίσταται αν θα μπορούσες να πεις κάτι είναι πως σαφώς την διαφορά όπως και τα 100Hz αρχίζεις να τα βλέπεις απο 40 ίντζες και πάνω.....

Μη γελιώμαστε πολλά απο τα χαρακτηριστικά που έχουν οι τηλεοράσεις πλέον, το ανθρώπινο μάτι ενδεχομένως να μην τα καταλάβει ποτέ.....γνώμη μου

Μια χαρά θα παίξει λοιπόν τα 1080p και αμα βάλει και κανα PS3 θα δει το φως το αληθινό......στο τηλεοπτικό άφήστε τα μαύρα χάλια όλες.....

Δημοσ.

Αυτο το 1920 χ 1080 υποδειλωνει και την αναλυση της οθονης. Οι τηλεορασεις μεχρι 32" ιντσων βγαινουν μεχρι 1360 χ 720 . Το i & p ειναι το πραγματικο ή τεχνητο HD. Τα Hertz υποδηλωνουν την ανανεωση της οθονης και βρισκει εφαργμογη στις γρηγορες εικονες. Ανεβαζουν ομως και κατακορυφα την τιμη μιας οθονης.

Για να παρω μια τηλεοραση εψαχνα 2 μηνες σε ξενα φορουμ και διαβασα αρκετα για τις τεχνολογιες. οποιος εχει Bluray DVD και βλεπει και τα αντιστοιχα δισκακια ας παρει μια Full HD. αλλιως θα δωσει τζαμπα χρηματα. Επισης το μεγεθος της τηλεορασης εξαρταται απο την αποσταση θεασης. Δεν ειναι σωστο και καλο να βλεπεις σε 42" τηλεοραση απο τα 2-3 μετρα. Υπαρχει πινακακι που επιστημονικα τεκμηριωμενα υποδεικνυει τη σωστη αναλογια ιντσων/αποστασης.

Επελεξα τη Philips λογω Ambilight. Σε σκοτεινο χωρο κανει τη διαφορα γιατι δεν κουραζει τα ματια.

Παντα ο καθενας θα πρεπει να επιλεγει με βαση την τιμη και σ αυτη την τιμη να κανει την καλυτερη επιλογη που ταιριαζει στις απαιτησεις του

Δημοσ.

Δεν είμαι και στο εργοστάσιο την ώρα που φτιάχνουν τα πάνελ αλλά ή μας πουλάνε φούμαρα(δύσκολο τουλάχιστο στην ανάλυση) ή μάλλον έχεις χάσει κάπου τις εξελίξεις....

Ρίξε μια ματιά μια συλλογή...

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?OTHONILCDTVDIAGONIOS=32+inches&OTHONILCDTVANALISI=1920+x+1080&category=69980053&catalog=19

Υπάρχουν 32 Full Hd 1920 x 1080 κανονικότατα......

όσο για το σήμα το p και το i είναι καθαρά θέμα επεξεργασίας για να σου δώσει την ανάλυση με το πρώτο να υπερέχει.....

Εννοείται πως όσο περισσότερες ίντσες τόσο καλύτερο για κάποια πράγματα....

Δημοσ.

Αν ειναι κατι καινουριο τοτε παω πασο. Οτι εχω πει μεχρι τωρα ειναι απο εμπειριες ατομων του εξωτερικου και απο κρισεις εργαστηριων ελεγχων. Η καθε σημανση σημαινει κατι το συγκεκριμενο και δεν ειναι δυσκολο να ψαξει κανεις στο ιντερνετ για να βρει την ερμηνεια

Δημοσ.

Φιλοι μου εκανα παραγγελια.

Περιμενω απο δευτερα την 656 στις 32". Η τιμη της 782Ευρω.

Νομιζω πως αξιζει τον κοπο κι ελπιζω να μην το μετανιωσω.

Λιαν συντομως εφυγα και για PS3.

Τι λετε καλη επιλογη? Ειναι κανενας που την εχει καρφωσει στον τοιχο? [παντα με βαση, ξερω!]

Τι θα με συμβουλευατε πανω σε αυτο?

Ευχαριστω προκαταβολικα για τυχον απαντησεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...