Sadman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 IsTrobasBackLauging ...hm...αληθεια τι σημαινει?
evabb Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 "Αμερικανιά" (γιατί την ακούω συνήθως από άτομα που αν τους ρωτήσεις να σου πουν τις 100 αγαπημένες τους ταινίες, είναι ζήτημα αν εκεί μέσα θα βρεις 1-2 που να μην είναι αμερικάνικες) τα σεβη μου και ειδικα οταν το λενε κατι κωλοπαιδα που ζουν και αναπνεουν αμερικανικη ζωη στην ελλαδα. προσωπικα που την δινει μια φραση στα γαλλικα και ειδικα ετσι οπως την λεει η κολλητη μου. tu vois? σαν να λεμε με πιανεις; καταλαβενεις; και την κολλαν παντου μα παντου λεμε καθε προταση που τελειωνει η επομενη θα ειναι αναγκαστικα αυτο. αλλα η κολλητη μου το εχει γαμησει πια και δεν το λεει "του βουα" οπως πρεπει αλλα "του ουα" ελεος εχει φαει μπινελικι και δεν βαζει μυαλο
duende Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 "τα σπαει" "νιωσε" ή "νιωθεις" αυτα μου ερχονται για την ωρα..
Toufas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 In Besides The Lock <<Λοβοτομή>> before ειναι οχι besides
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Το ξέρω, καλέ μου.Ήθελα να δω κάτι. αν το ξέραμε και εμείς?
Lomar Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Για πες σχετικά με αυτό. παρεξήγηση, το 'μουνόπλακα' εννούσα, χωρίς τη γαρνιτούρα. άρα όπως καταλαβαίνεις τα υπόλοιπα ήταν μια κρύα γαρνιτούρα
foteini95 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 αυτη η φραση μου τι σπαει φοβερα : ξαναπεστο : !!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 oh no no nooo!! Οχι σκετο ξαναπεστο, αυτο τρωγεται. Αλλα το εξτρα ενισχυμενο: ''Αυτο ξαναπεστο!!'' Αυτο μαλιστα! Ειναι καργα εκνευριστικο! Μμμμμ τωρα που το σκεφτομαι το ''καργα'' με εκνευριζει χειροτερα :p
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 "τα σπαει" "νιωσε" ή "νιωθεις" Αυτά τα δύο. Περιέργως με ενοχλούν σε υπερβολικό βαθμό.
antonl Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Θυμήθηκα και το "Soz". Ειδικά στο προφορικό λόγο είναι τραγικά τραγικό. Επίσης η emo-διάλεκτος. Οτν βλπω κτι μνματα γραμνα ετσι.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Οχι ρε συ, το χειροτερο στα sms ειναι το: Hi! T knC? Kl eiC? eiM super k c opoion areC Ειναι τραγικα ελεηνο, χρειαζεται decode πριν το διαβασεις Γνωστη δικαιολογια: 'Εξοικονομω χαρακτηρες'.
antonl Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 [offtopic] [...]Γνωστη δικαιολογια: 'Εξοικονομω χαρακτηρες'. Σε μήνυμα που μου ρθε κωδικοποιημένο μ αυτόν τρόπο και μ αυτή τη δικαιολογία απάντησα μ ένα διπλό SMS, χωρίς χρήση σημείων στίξης και κενών και μετατρέποντας όλα τα ει,οι σε ι για τον ίδιο λόγο. Άργησα λίγο αλλά είχε θετικά αποτελέσματα. [/offtopic]
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Οχιιι αυτο ειναι χειροτερο 'Τι κανισ? Πωσ παι ι ικογενια? Απααααπαα αυτο ειναι ακομα εκνευριστικοτερο και δεν εξοικονομει οσους χαρακτηρες θα εξοικονομουσες αν εγραφες: 'T knC?Ps paei i ikogenia? Δε φαινεται οτι κι αυτο ειναι τελειως ανορθογραφο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.