Sellers Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μου σφηνώθηκε τυρόπιτα... Καλά, αυτό το πράγμα δεν υπάρχει... ΤΙΝΓΚΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ...
Chrisxxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Bασικα ειναι και ποιος τις λεει αυτες τις εκφρασεις και για ποιο λογο τις χρησιμοποιει. Π.χ. επαιζα μπασκετ με κατι 17-18χρονα και το δεν υπαρχεις εμπαινε σε καθε προταση (σπαστικο), γινεται κατι γελοιο στην παρεα και ακουγεται το δεν υπαρχεις ρε μ...α (βγαζει γελιο)...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μπούκωνε (συνοδευομενο συνηθως απο το επιρρημα ρε ) Το ανακαλυψαν προσφατα στο λυκειο τα ξαδερφια μου και απο τοτε συνεχεια 'μπουκώνομαι'
speedy23 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Αμπαλαρω- Μην ρωτατε πως και γιατι,απλα μου την σπαει τρελα αυτη η λεξη. "Ελα παππου να σου δειξω τ'αμπελοχωραφα σου"- Κατηγορω τον πατερα μου γι'αυτην την φραση
XRIS RAL Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Mπαίνεις στο γραφείο σου το πρωί. Λες στο/στη συνάδελφό σου με χαμόγελο"καλημέρα". Απάντηση: "Πού την είδες"!!!!!!!!!!!!!!
freedubus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 1. Η αλόγιστη χρήση των υποκοριστικών σε προφορικό και γραπτό λόγο. Ειδικά όταν γίνεται απο αρσενικά είναι αηδιαστικό. Και ειδικά για τα αλκοολούχα ποτά μου τη σπάει ιδιαίτερα, δεν ξέρω γιατί. (Χ τύπος: "Ρε μλκ θές να πάμε με το Μαράκι για κανα κρασάκι/μπυρίτσα/τσιπουράκι/βοτκίτσα/ουισκάκι/ουζάκι κλπ. σε ένα τέεελειο μπαράκι, στο πιο κάτω στενάκι, δίπλα από το ταβερνάκι του Τάκη;" Εγώ: "ΓΑΜ%&@$Ι&*#@$ΔΙΑ! Να πάτε και στο λαιμουδάκι να σας κάτσουν!" Χ τύπος: "OMG! Έλεος!" 2. Η λέξη "Τέεελειοοο!" συνήθως απο σπαστικού είδους θηλυκά. (Το μπουνίδι που θα φάς όμως, δε θα είναι τόσο τέλειο.) 3. Η έκφραση "ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ;" από αγενείς αγνώστους στο δρόμο. (Να πάς να γαμηθείς, πες και κανά "παρακαλώ".) 4. Η χρήση της λέξης "Συγγνώμη" από αγνώστους στο δρόμο. (Chillout, σιγά μην είμαι και ο Πάπας να σου υπογράψω συγχωροχάρτι.) 5. Το "Έλεος!". (Δε δείχνω.) 6. Η χρήση της φράσης "Συγγνώμη, να κάνω μια ερώτηση;". (Την έκανες ήδη, πούλο τώρα)
XRIS RAL Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 'Οπως επίσης... 'Εχεις κάνει κάτι που το σκεφτόσουν καιρό και δε σου βγήκε σε καλό... Κι εκεί που έχεις τον πόνο σου, έρχεται ο κολλητός/ η κολλητή/ οικογένεια και λένε τη φοβερή ατάκα: Στα 'λεγα εγω.................."
pappous_soulis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 1. "Είσαι/είναι καμένος" 2. "Όμορφα" 3. "Πως παν τα κέφια?" (με τα πόδια) 4. "Χαβαλές" (δε μπορώ να την ακούω αυτή τη λέξη,ειλικρινά..)
subdee Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 1. Η αλόγιστη χρήση των υποκοριστικών σε προφορικό και γραπτό λόγο. Ειδικά όταν γίνεται απο αρσενικά είναι αηδιαστικό.Και ειδικά για τα αλκοολούχα ποτά μου τη σπάει ιδιαίτερα, δεν ξέρω γιατί. (Χ τύπος: "Ρε μλκ θές να πάμε με το Μαράκι για κανα κρασάκι/μπυρίτσα/τσιπουράκι/βοτκίτσα/ουισκάκι/ουζάκι κλπ. σε ένα τέεελειο μπαράκι, στο πιο κάτω στενάκι, δίπλα από το ταβερνάκι του Τάκη;" Εγώ: "ΓΑΜ%&@$Ι&*#@$ΔΙΑ! Να πάτε και στο λαιμουδάκι να σας κάτσουν!" Χ τύπος: "OMG! Έλεος!" 2. Η λέξη "Τέεελειοοο!" συνήθως απο σπαστικού είδους θηλυκά. (Το μπουνίδι που θα φάς όμως, δε θα είναι τόσο τέλειο.) 3. Η έκφραση "ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ;" από αγενείς αγνώστους στο δρόμο. (Να πάς να γαμηθείς, πες και κανά "παρακαλώ".) 4. Η χρήση της λέξης "Συγγνώμη" από αγνώστους στο δρόμο. (Chillout, σιγά μην είμαι και ο Πάπας να σου υπογράψω συγχωροχάρτι.) 5. Το "Έλεος!". (Δε δείχνω.) 6. Η χρήση της φράσης "Συγγνώμη, να κάνω μια ερώτηση;". (Την έκανες ήδη, πούλο τώρα) Πολλά νεύρα έχεις φιλαράκι. Είσαι απο τους ανθρώπους που μισούν τους πάντες γιατί δεν πληρούν τις προδιαγραφές σου για το πώς πρέπει να είναι ο κόσμος;
freedubus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Είσαι απο τους ανθρώπους που μισούν τους πάντες γιατί δεν πληρούν τις προδιαγραφές σου για το πώς πρέπει να είναι ο κόσμος; Aκριβώς. Επίσης μισώ όσους με αποκαλούν "φιλαράκι".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.