Προς το περιεχόμενο

Toshiba Satellite u300-154 μπαταρία

Fronimitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το λαπτοπ που γράφω στον τίτλο αλλά όπως όλα τα λαπτοπ με την αρχική τους μπαταρία κρατάει 2 με 2:30 ώρες στην καλύτερη.Οπότε θέλω να αγοράσω μια καλύτερη.Το πρόβλημα μου είναι όμως ότι δεν μπορώ να βρώ με τίποτα πόσα cells είναι η δική του μπαταρία ώστε να ψάξω για μεγαλύτερη.Έχω μια εντύπωση οτι είναι 6 cells,οπότε ψάχνω για 9.Έλα όμως που δεν βρίσκω...Η μπαταρία είναι ίδια για όλα τα u300 μοντέλα.Έχει αγοράσει κανείς μεγαλύτερη μπαταρία σε αυτό το μοντέλο;Κι αν ναι απο πού και πόσο;Και πόσο κρατάει με την μεγαλύτερη μπαταρία;

Αυτά...Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Με μια γρηγορη ματια ειδα οτι παιζουν παρα πολλες στο αμερικανικο ebay στα 6600mAh με 60 δολλαρια + μεταφορικα οποτε καλυτερα ξεκινα αο εκει την αναζητηση.

Τωρα για ελλαδα ζορικο το βρισκω να βρεις σε καταστημα, τηλεφωνακι στην αντιπροσωπια

Να μια για να δεις εδω

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ και μόνο που ασχολήθηκες και έψαξες!:-)

Το U305 είναι το αμερικάνικο.Υπάρχει περίπτωση να το πάρω και να παίζει πρόβλημα με το ρεύμα ή να μην κουμπώνει καν;Ξέρω ότι μπορώ να στείλω mail στον dealer αλλά φοβάμαι μην μου πεί ψέματα ή πιστεύει οτι κάνει και τελίκα την πάρω και την έχω να την βλέπω μόνο.Και πάλι σε ευχαριστώ!

Δημοσ.

Κοιτα να σου πει ψεματα δε νομιζω απλα ο συγκεκριμενος πωλητης - καταστημα δε λεει να στελνει ελλαδα παρολαυτα δε χανεις τπτ να ρωτησεις αν μπορει να σου στειλει και φυσικα οτι αλλη απορια εχεις για την μπαταρια.

Δε νομιζω να υπαρχει προβλημα με το ρευμα καθως μπαταριες και τροφοδοτικα παιζουν και στο ευρωπαικο και αμερικανικο ρευμα.Αναφερει παντως το μοντελο σου με την ακριβη ονομασια

Δημοσ.

Όντως λέει οτι κάνει και για το δικό μου.Μόνο πόση ώρα κρατάει δεν λέει(μακάρι να κρατάει κάνα 4ωρο).Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου και πάλι!:-D

Δημοσ.

Αναλογικα αν το πας αν η δικια σου ειναι 4400 αυτη ειναι 50% παραπανω οποτε βαλε ανετα αλλη μια ωριτσα παραπανω και ισως περισσοτερο.

Χαρα μου αν ξερω να βοηθαω

Nα και ενα λινκ απο αγγλικο καταστημα εδω, ψαξτο αν θες λιγο και θα βρεις ανετα

Δημοσ.
Φίλε fronimitis αν είναι να παραγγείλεις πες μου γιατί με ενδιαφέρει και εμένα. Έχω το ίδιο λαπτομ. Στείλε πμ.

Βασικά το σκέφτομαι ακόμα γιατί δεν ξέρω πιο θα είναι το κέρδος μου.Θα περιμένω λίγο μήπως το έχει δοκιμάσει κανείς και τι διαφορά έχει δεί.Φοβάμαι μήπως απο 2 ώρες η μπαταρία κρατάει 45 λεπτά ακόμη.Δεν θεωρώ ότι δεν έχω κέρδος σε αυτήν την περίπτωση οπότε δεν θα προβώ στην αγορα της μπαταρίας.Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω...:rolleyes:

Δημοσ.

Απο εμπειρια απο αλλαγη μπαταριας τα πραματα πηγαν ακριβως αναλογικα.Ειχα μια 4400 και πηγα σε μια 5200 και κερδισα την διαφορα αναλογιας.

Τωρα αν αρχικα σε πηγαινε 2 ωρες η νεα θα σου πηγαινει 3, ποιοτικα δε νομιζω να ειναι κατι καλυτερο οι εργοστασιακες.

Το θεμα ειναι κατ εμε αν αξιζει να την παρεις τωρα ή αργοτερα που θα πεσει η αποδοση της μπαταριας που εχεις τωρα.

Δημοσ.
Το θεμα ειναι κατ εμε αν αξιζει να την παρεις τωρα ή αργοτερα που θα πεσει η αποδοση της μπαταριας που εχεις τωρα.

Ναι έλα ντε.Έχεις δίκιο σ'αυτό.Απλά με "τρώει" που πήρα λάπτοπ για να είναι φορητό,αλλά με 2 ώρες αυτονομία(2 ώρες με ελαφριά χρήση και με το πρόγραμμα της Toshiba στο economy battery κι όχι σε πλήρη ισχύ) μόνο φορητό δεν μου φαίνεται.Είναι πολύ λίγες οι φορές που δουλεύει με την μπαταρία.Μονίμως σε μια πρίζα είναι ενωμένο λες και είναι desktop.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...