Προς το περιεχόμενο

Δεν αναγνωρίζεται ο δίσκος

andreas26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ? ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΩ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ (ΕΙΝΑΙ 2ος ΔΙΣΚΟΣ, ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΤΑ ΧΡ) ΣΤΟ DEVICE MANAGER ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ "Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ" ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΧΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 200 GB ΑΡΧΕΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

ριξε μια ματια στο bios πρωτα τι παιζει με τα primary και τα slave και ολα αυτα τα αλχημιστικα μπορει απλα να ειναι ψυχολογικα του pc η ακομα χειροτερα να εχει κουνηθει κανενα καλωδιο

Δημοσ.

..εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση ότι το πήρε σα να του μίλησες κινέζικα ;

andreas26, follow this :

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=254891&highlight=testdisk&page=4

Kι αν δεν προκύψει κάτι, πάλι εδώ είμαστε για περεταίρω αεροπλανικά κόλπα.

(...τα αρχεία σου είναι ση θέση τους κατά 97,43 % - don't worry. Θα τα ανακτήσεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο)

(...μάλλον)

Δημοσ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΕΑ..ΑΠΛΑ ΔΕ ΣΚΑΜΠΑΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ Η/Υ.. ΤΟ ΘΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ Μ ΤΟΥΣ Η/Υ ΚΑΤΙ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΥΛΥΕΙ..Η ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΩ. ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ..

Δημοσ.
..εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση ότι το πήρε σα να του μίλησες κινέζικα ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΕΑ..ΑΠΛΑ ΔΕ ΣΚΑΜΠΑΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ Η/Υ..

(...τί..λέγαμε ; )

andreas26 , ακολούθα όπως είπα το λίνκ που έδωσα την πρώτη φορά, και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πάνε όλα καλά, και δεν θα χρειαστούν άλλες ιστορίες.

..ΚΑΝΟΝΙΚΑ, μιας και το έπιασα ότι δεν είναι το φόρτε σου τα pc, θα σου έλεγα καλύτερα πάνε σε τεχνικό, αλλά ενδέχεται για ΤΕΤΟΙΑ φάση να πληρώσεις πολλά μαλλιοκέφαλα, για κάτι "σχετικά απλό" και είναι κρίμα (εκτός αν σου περισσεύουν).

Οπότε, προσπάθα το ΚΑΙ εσύ, αλλά και εμείς εδώ είμαστε.

Και μιας και το "εδώ" είναι το θέμα, και από τη στιγμή που λες για τηλέφωνο, ΑΝ εννοείς για την περίπτωση αυτή (αν μπλοκάρεις δηλαδή κάπου στη διαδικασία προσπάθειας να φέρεις τον δίσκο σου "στα συγκαλά του"), υπάρχουν οι instant messengers για live επικοινωνία (και από μικρόφωνο κι όλας, χωρίς τηλεφωνικά...έξοδα). Παράδειγμα ο "Msn", του οποίου δηλωτικό είναι το ανθρωπάκι που μοιάζει στον...Ρήγα Φερραίο, που είναι κάτω από τα avatars των μελών (εφ' όσον έχουν τα μέλη του φόρουμ επιλέξει να έχουν τον messenger τους διαθέσιμο για επικοινωνία...)

sshot2ph4.jpg

(...και καλό είναι να στέλνει κάποιος ένα "προσωπικό μήνυμα" εδώ στο φόρουμ, πριν προσπαθήσει να προσθέσει στις επαφές του στον Msn κάποιο από τα μέλη. Προσωπικό μήνυμα στέλνεται κλικάροντας πάνω στο όνομα του μέλους, και προσθήκη του στις επαφές Msn γίνεται κλικάροντας στον "Ρήγα"...)

...Αλλά νομίζω αν μελετήσεις τις σελίδες που σου υπέδειξα με το λινκ, μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά και μόνος.Είναι κατατοπιστικότατες.

Κι ένα τελευταίο : Μη γράφεις κεφαλαία, αφ' ενός γιατί όσοι είναι συνηθισμένοι στη "γλώσσα του internet" "νιώθουν" ότι έτσι ΦΩΝΑΖΕΙΣ , και αφ' ετέρου διότι πάλι λόγω συνήθειας είναι ενοχλητικό για το μάτι (ξέρω ότι για 'σενα είναι πιο εύκολο, αλλά καλύτερα συναρμονίσου με τους υπόλοιπους...)

...καπου εδώ περιμένω τον parsifal να μου ψιθυρίσει δυο φωνήεντα για κάτι quotation marks...:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...