scarfacejm3 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Audioline DVD - 816 Kαι κατι αλλο ποιο ειναι καλυτερο κατα τη γνώμη σου perian or vlc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Audioline DVD - 816Kαι κατι αλλο ποιο ειναι καλυτερο κατα τη γνώμη σου perian or vlc To VLC είναι ολοκληρωμένη λύση και είναι πολύ πιθανό να μην χρειαστείς άλλον Player. Αν θες όμως να βλέπεις ταινίες με το Front Row (που είναι πολύ ωραία φάση, κακά τα ψέματα!), το Perian είναι απαραίτητο. Για να σου δώσω να καταλάβεις: - το Perian είναι ουσιαστικά βοηθητικό του Quicktime και του Front Row. (είναι σαν να βάλεις καλύτερη βενζίνη στο ήδη υπάρχον αμάξι σου) - τo VLC είναι αυτόνομο πρόγραμμα. (είναι σαν να πάρεις νέο αμάξι που έχει δικιά του βενζίνη) Προσωπικά τα'χω βάλει και τα δύο. Όταν χρησιμοποιώ το Front Row, παίζω όλα τα αρχεία γιατί έβαλα Perian. Όταν δεν χρησιμοποιώ Front Row, παίζω τις ταινίες με VLC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarfacejm3 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 ευχαριστώ πάρα πολύ - ασχοληθηκες αρκετά μαζί μου - ευχαριστώ παρα πολύ τα ανάλογα προγραμματα σε rar & zip ( compress) ποια είναι ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 To BetterZip πιστεύω ότι είναι το καλύτερο. Αλλά δεν είναι δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarfacejm3 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 με το perian & vlc θα μπορώ και να τα επεξεργαζομαι απο το imovie θα μοντάρονται τα αρχεια -----Προστέθηκε 22/10/2008 στις 08 : 43 : 16----- εγκατέστησα VCL αλλά δε μπορώ να ανοίξω πάλι movie or clip από το Front Row & Quike Time - Mονο αν τα σύρω στο VCL τότε παιζουν κανονικά. Επισης δεν μπορώ ούτε να τα μοντάρω στο imove δεν τα υποστηρίζει. Το καλύτερο είναι πιστεύω να φορμαρω τα αρχεία ωστε να αναγνωρίζονται και να αναπαραγονται απο iMac γιατί μου φαίνεται θα τον εχω μονο για να τον βλέπω - είναι και πανέμορφος !!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Για τα αρχεία ΖIP, υποστηρίζονται κατ'ευθείαν από το λειτουργικό οπότε δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάτι. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να εγκαστήσεις: - Το Unarchiver (δωρεάν), ένα απλούστατο και ελαφρύ πρόγραμμα που ανοίγει αρχεία ZIP και RAR. - Το UnRARX (δωρεάν) για το άνοιγμα αρχείων RAR (υποστηρίζει και εισαγωγή password, κάτι που δεν γίνεται με το προηγούμενο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarfacejm3 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 thankssssssssssss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 A στα διάλα, δεν ασχολούμαι άλλο. Σε μένα ρε γιατί δεν είπες ευχαριστώ, και γλύφεις συνέχεια τον mod? Επειδή είναι φτηνιάρης και σου προτείνει όλο freeware? Για ταινίες πάντως εγώ θα πρότεινα το Movist. http://www.macupdate.com/info.php/id/27642/movist Τσάμπα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 To BetterZip πιστεύω ότι είναι το καλύτερο.Αλλά δεν είναι δωρεάν. Τι παραπάνω μπορεί να κάνει ένα πρόγραμμα συμπίεσης από τα κλασικά, ώστε να θέλει και πληρωμή; edit: Και εγώ τελικά στο Movist κατέληξα όταν δε χρησιμοποιώ FrontRow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 [...]Για ταινίες πάντως εγώ θα πρότεινα το Movist. http://www.macupdate.com/info.php/id/27642/movist Τσάμπα είναι. Μωρ' κι εγώ το Μovist χρησιμοποιώ αλλά έχω και το VLC για να το παίζω έξυπνος. Όσο για τα λοιπά σχόλια, λυπάμαι ειλικρινά, είχα ξεχάσει ότι εσύ χρεώνεις κόσμο για την τιμή να συνομιλούν μαζί σου - πόσο μάλλον για να ανοίξεις κανά απλό zip file... Εγώ είμαι φτηνιάρης και λαϊκό παιδί, πλουτοκράτη πάνκη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarfacejm3 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 το VLC το εγκατέστησα αλλα πάλι δεν παίζουν τα αρχεία σε front row & Q TIME ούτε στο iMovie για μοντάρισμα - καλύτερα είναι να κάνω format ωστε τα πάντα να υποστηρίζονται απο τον Mac - τι αρχεία υποστηρίζονται απο front row & Q TIME & iMovie ωστε να τα φορμάρω και να επεξεργάζομαι με τον mac ???? -----Προστέθηκε 22/10/2008 στις 09 : 14 : 33----- παιδια ολους σας ευχαριστώ παρα πολύ αλλα τα εχω πάρει νε τα αρχεια -----Προστέθηκε 22/10/2008 στις 09 : 15 : 21----- Τι παραπάνω μπορεί να κάνει ένα πρόγραμμα συμπίεσης από τα κλασικά, ώστε να θέλει και πληρωμή; edit: Και εγώ τελικά στο Movist κατέληξα όταν δε χρησιμοποιώ FrontR THANKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Τι παραπάνω μπορεί να κάνει ένα πρόγραμμα συμπίεσης από τα κλασικά, ώστε να θέλει και πληρωμή; Ανοίγει zip, ανοίγει rar, μέχρι και φύλλο για σπανακόπιτα ανοίγει (ZIP, SIT, TAR, GZip, BZip2, RAR, 7-Zip, CPIO, ARJ, LZH/LHA, JAR, WAR, CAB, ISO, CHM, RPM, DEB, NSIS, BIN, HQX, DD) Επίσης, έχει quicklook plugin και δε χρειάζεται ντε και καλά να αποσυμπιέσεις το αρχείο για να δεις τα περιεχόμενα. Επίσης μπορείς να επιλέξεις πιο αρχείο θες να αποσυμπιέσεις μέσα από ένα zip. Και τέλος πάντων, κάτι έπρεπε να προτείνω κι εγώ για να νιώσω χρήσιμος στην κοινωνία. Εγώ είμαι φτηνιάρης και λαϊκό παιδί, πλουτοκράτη πάνκη! Δεν είμαι πλουτοκράτης ρε. Απλά large. Γιατί αρέσει στα κορίτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Και freeware για zip και rar ποιό μπορούμε να βάλουμε;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitalogy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 δες εδω ενα ελληνικο βιντεακι για να καταλαβεις πως θα κανεις την εγκατασταση προγραμματων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Για τα αρχεία ΖIP, υποστηρίζονται κατ'ευθείαν από το λειτουργικό οπότε δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάτι. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να εγκαστήσεις: - Το Unarchiver (δωρεάν), ένα απλούστατο και ελαφρύ πρόγραμμα που ανοίγει αρχεία ZIP και RAR. - Το UnRARX (δωρεάν) για το άνοιγμα αρχείων RAR (υποστηρίζει και εισαγωγή password, κάτι που δεν γίνεται με το προηγούμενο). Και freeware για zip και rar ποιό μπορούμε να βάλουμε;;;;; Τα είπε όλα ο λατρεμένος μας συντονιστής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.