RodGer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Καλώς σας βρήκα λοιπόν μιας και αυτό είναι το πρώτο μου ποστ σε αυτό το φόρουμ. Ένα ζήτημα στο οποίο θα εκτιμούσα πολύ την όποια βοήθεια είναι το εξής: Έχω ένα τοπικό δίκτυο στο οποίο είναι συνδεδεμένοι ένας φορητός με vista (ασύρματα) και ένας σταθερός υπολογιστής (ενσύρματα) με xp. Οι Η/Υ αυτοί συνδέονται μεταξύ τους και στο διαδίκτυο μέσω ενός router fritz box. Θέλω να μοιραστώ τη σύνδεση μου στο internet με ένα φίλο που μένει στο διπλανό σπίτι αλλά επειδή εγώ έχω σχεδόν όλα μου τα αρχεία κοινόχρηστα ώστε να τα συγχρονίζω μεταξύ του φορητού και του σταθερού, αναρωτιέμαι πως θα μπορούσα να περιορίσω την πρόσβαση στα αρχεία των 2 υπολογιστών μου μόνο μεταξύ αυτών των 2 υπολογιστών αποκλείοντας κάθε άλλον που συνδέεται στο δίκτυο απλά για να έχει πρόσβαση στο internet. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ!!!
gkastros Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Κανε εναν χρηστη σε καθε δικο σου PC ο οποιος μονο θα εχει προσβαση στα αρχεια αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.