Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 η (Π)ΟΤΕ η FORTHNET και αν θες και hol αλλα καλητερα τα 2 πρωτα που σου λενε ολοι και η Forthnet έχει πρόβλημα με τα pings αυτό τον καιρό...έχει μπουκώσει το σύμπαν (αναμένονται αναβαθμίσεις bandwidth τον άλλο μήνα) -----Προστέθηκε 22/10/2008 στις 12 : 56 : 59----- Η cyta εγω παιδες λεωνα την δοκιμασω παντως σοβαρά τώρα δεν αξίζει να γίνει κάποιος πειραματόζωο για έναν ISP που δεν ξέρουμε πως θα παίζει στην Ελλάδα...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Ξεχνας οτι εισαι στην Ελλάδα με τους μεγαλυτερους απατεώνες? Οχι Το οτι σου φερθικαν καλα δεν εστι οτι στον γειτονα σου θα κανουν το ιδιο. Το ξερω αλλα αδιαφορω. Την εικονα τη σχηματιζω με το πως φερονται σε εμενα. Εχουν δωσει και ειδικα η On telecoms με το παραπανω το τι ειναι! Θελω παραδειγματα. Και αν εσενα σε ικανοποιεί το ότι πληρώνεις λίγα χρήματα έμενα με ικανοποιεί να έχω σταθερότητα και πες μου τώρα ότι η vivodi έχει από το παρά πάνω αμ δε! Εγω 10mbps και ειμαι στα 3χιλιομετρα απο το dslam και το νετ ζητημα να χει κανει 10 αποσυνδεσουλες τους 8 αυτους μηνες. Δεν εισαι σε θεση να χαρακτηριζεις μια εταιρεια για τη σταθεροτητα της αν δεν εχεις δοκιμασει προσωπικα ή αν δεν εχεις δει τι γινεται απο πρωτο χερι (και οχι 'μου το πε ενας φιλος'). Μόνο και μόνο το πάγιο που πληρώνεις ούτε για τους ιδιοκτήτες δεν φτάνουν τα χρήματα. Αυτο δε το ξερω ουτε εγω ουτε εσυ παρα μονον οι ιδιοι. Και δε με ενδιαφερει αν μπαινει μεσα ο αλλος, αλλα αφου εχει αυτη τη τιμη επωφελουμαι της προσφορας και απαιτω να πληρωνω αυτη τη τιμη. (οπως και γινεται) Όποτε τι να λέμε φθηνή και καλή δεν υπάρχει εκτός αν είσαι τόσο κολος που σου έκατσε καλά! Εγω λεω τι υπηρεσιες εχω, τιποτα παραπανω. Τη πρωτη βδομαδα που δεν ειχε τηλεφωνο ετοιμος ημουν σε πληροφορω να ακυρωσω τη συνδρομη, αλλα μετα απο 8 μηνες η γνωμη εχει αλλαξει. φιλικα παντα γνώμες λεμε Αχα! Πάρε παραδείγματα από οποιαδήποτε εταιρία και δες ότι με forthnet ο ένας έχει 24 και ο άλλος πιάνει 8 με το ζόρι και ολας! Για αυτο δεν ευθυνεται η forthnet αλλα η ποιοτητα του χαλκου (που λεει και ο poulinos) και η αποσταση απο το DSLAm.
arxaggelos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δεν εισαι σε θεση να χαρακτηριζεις μια εταιρεια για τη σταθεροτητα της αν δεν εχεις δοκιμασει προσωπικα ή αν δεν εχεις δει τι γινεται απο πρωτο χερι (και οχι 'μου το πε ενας φιλος') Συμφωνώ απόλυτα. Οι ερωτήσεις σχετικά με ποιότητα εταιρίας πρέπει να έχουν τη λογική της στατιστικής (αν δηλαδή έχω 10 απαντήσεις από προσωπική εμπειρία για μια εταιρία και όλες λένε ότι πανελλαδικά, και ακόμη καλυτερα στην περιοχή μου, είναι σκατά, τότε μάλλον έτσι είναι, το ίδιο και για το ανάποδο). Δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα όταν υπάρχουν απαντήσεις τύπου "ο κολλητός/κοπέλα/θείος μου στην Άμφισσα/Χίο/Ιεράπετρα δεν πιάνει ταχύτητες με την τάδε εταιρία" όταν μένεις πχ Μαρούσι
Vamire666 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Απλα ολες ειναι για το πεος σορρυ που το λεω αλλα ετσι ειναι! Αμα παραφερθικα ας σβησει καποιος το ποστ μου!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 και περιμένεις ότι η Cyta δεν θα είναι ε?
arxaggelos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 όχι ρε man ηρέμησε, εδώ δεν έχουν σβηστεί άλλα κι άλλα...άμα αρχίσεις να βρίζεις το συζητάμε
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Πωπω σημερα βρεθηκε να γινει κι αυτο το θεμα? Το γκαντεμιασαμε!! Μου ηρθε λογαριασμος!!! (25,63? :p )
arxaggelos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Πωπω σημερα βρεθηκε να γινει κι αυτο το θεμα? Το γκαντεμιασαμε!!Μου ηρθε λογαριασμος!!! Δεν σε χάλασε... ευτυχώς είναι λίγα!
disqualified Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Πωπω σημερα βρεθηκε να γινει κι αυτο το θεμα? Το γκαντεμιασαμε!!Μου ηρθε λογαριασμος!!! (25,63? :p ) επιδειξιομανη!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Θα παιρνω πιο λιγα τηλ σε κινητα Ακου κει 5,73? για τηλ προς κινητα, σα δε ντρεπομαι
nick#18 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 και η Forthnet έχει πρόβλημα με τα pings αυτό τον καιρό...έχει μπουκώσει το σύμπαν (αναμένονται αναβαθμίσεις bandwidth τον άλλο μήνα αχα....γαι αυτο βαραω στα online απο 110-120 230+ ping...
Kal4meNchrgr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μηπως να βαλουμε στο "παιχνιδι" και την Hellas Online, γιατι κατι μου βρομαει και σιγουρα δεν ειναι τα παπουτσια μου Και τι γινεται σε περιπτωση που ειναι σκατα και οι τρεις Τα λιγουρια, εχω On και μου τη πεφτουν στο τηλεφωνο Vivodi, On, Hol και οτι να ναι. Ποιους θα πλακωσω αραγε στις κλωτσιες; γιατι σιγουρα καποιος θα ρουφηξει freddo Που ειναι τα κολολεφτα να βαλω καμια forthnet να χαρει η ψυχουλα μου;
atheos71 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2375113&postcount=19 ....δεν έχει άδικο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.