Kal4meNchrgr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Παιδια, θελω να κανω μια ερωτηση. Περισυ ειχα βαλει On Telecoms, αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος. Τωρα ειμαι στο διλημα μεταξυ On και Vivodi. Μενω στο καματερο στην Αθηνα και θελω να ρωτησω αν ξερετε τι θα ηταν καλυτερο. Ευχαριστω
Vamire666 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Οτε η forthnet ολες η αλλες ειναι δεν κανει να πω τι ειναι!!! ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ειδικα απο ON TELETWN
disqualified Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 συμφωνω ή ΟΤΕ ή forthnet για εναλλακτικο, σιγουρα μακρια και απο τις δυο αυτες που λες
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μπα τι λετε καλε? Vivodi. Ας τα πω αλλη μια: 2 γραμμες με: αστικα/υπεραστικα προς ολους τους παροχους και διεθνη προς 21 χωρες, με αναγνωριση κλησης και δυνατοτητα log των κλησεων απο το ιντερνετ. εως 24mbps download / 1 mbps upload internet με ασυρματο router παγιο: 19,9?. Γιατι δηλαδη να δινω 65 για τον Οτε (και 40 για τη forthnet) δε καταλαβα? Εχει άλλη γλύκα να βλεπεις λογαριασμους 23-25? το μηνα σε σχεση με τα 100-120ρια που εβλεπα πριν (το διμηνο) με ΟΤΕ... Και να το εχω λιωσει και στο ανεβοκατεβασμα κιολας.
disqualified Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 απο αποψη οικονομικη ειναι πολυ προκλητικο να το δοκιμασεις συμφωνω, αλλα το ιδιο ηταν και η altec και η teledome, το θεμα ειναι μην σου τυχει το κακο και καμια σοβαρη βλαβη γιατι θα τρεχεις και δε θα φτανεις
arxaggelos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Εντάξει δεν είναι ίδια τα μεγέθη...άντε η Altec που την πλήρωσε για να γίνει παράδειγμα για τα μπαταχτσιλίκια όλων των άλλων εταιριών, αλλά η telepassport παραήταν μικρη για να επιβιώσει...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Νταξει το τεχνικο τμημα χωριζεται σε 2 μερη. Το πρωτο ειναι οι κοπελιες που απαντανε στα τηλεφωνα και εχουν στανταρ απαντησουλες και προφανως ειναι gtp, αλλα το δευτερο επιπεδο ειναι πολυ πολυ εξυπηρετικοτερο. Πιο συγκεκριμενα, εγω την πρωτη βδομαδα που συνδεθηκα δεν ειχα τηλεφωνο. Το προωθησα το προβλημα με mail, ειδαν οτι ειναι σοβαρο, οποτε 'με ανελαβε' ενας τεχνικος. Δηλαδη το ταδε προβλημα του ταδε συνδρομητη το ανελαβε αυτος ο συγκεκριμενος ανθρωπος μεχρι να λυθει. Οποτε μετα απο 4-5 τηλεφωνηματα στο κινητο μου (δεν ειχα σταθερο), μου ειπε οτι τους ειχε κανει λαθος παραδοση γραμμης ο οτε (αναλογικη αντι ψηφιακη) και οτι μεχρι τις 8 την ιδια μερα θα ειχε αποκατασταθει. Πραγματι στις 7:30 ειχα κανονικα τηλεφωνο και στις 9 με ξαναπηρε στο σταθερο (ο ιδιος ανθρωπος) για να ρωτησει αν ολα ηταν οκ ή ακουγα ηχώ ή τπτ αλλο. Να σημειωσω οτι αυτη η βδομαδα δε χρεωθηκε στον πρωτο λογαριασμο, παρολο που μερος της υπηρεσιας (ιντερνετ) ειχα κανονικα. Απο τοτε, (φεβρουαριος 2008) ο συνολικος αριθμος ωρων που εμεινα χωρις τηλεφωνο ειναι μιση ωρα !! Τωρα αν κλισει η Vivodi, το πολυ πολυ να μου μεινει το Speedtouch και να το πουλησω ενα 60ρι (δηλαδη την υπηρεσια που θα πληρωνα για τους επομενους 3 μηνες!!)
disqualified Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 μου ειπε οτι τους ειχε κανει λαθος παραδοση γραμμης ο οτε (αναλογικη αντι ψηφιακη) και οτι μεχρι τις 8 την ιδια μερα θα ειχε αποκατασταθει. Lol οκ δε θα σκοτωσουμε και κανεναν αν βαλει vivodi αλλα αυτο που σου ειπε μου φανταζει μεγαλη μουφα!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δε με αφορα ποιανου το προβλημα ηταν, της Vivodi ή του Οτε (παντως πραγματι δεν ερχεται κανονικη τηλεφωνία στο σπιτι, αλλα SIP τηλεφωνια, δηλαδη οι 2 γραμμες διαχωριζονται απο το Speedtouch και χρησιμοποιονται μετα τη παρεμβολη του), οποτε σαν επιχειρημα στεκει. (αν ηταν αναλογικη η τηλεφωνια επρεπε να συνδεσω κι αλλα καλωδια για να εχω τις 2 γραμμες -και η isdn με τις 2 γραμμες ψηφιακη ειναι). Αυτο που με αφορα ειναι οτι τους το πα και το λυσανε και δε με χρεωσαν για εκεινο το διαστημα ουτε για το ιντερνετ που χρησιμοποιησα.
disqualified Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Αυτο που με αφορα ειναι οτι τους το πα και το λυσανε και δε με χρεωσαν για εκεινο το διαστημα ουτε για το ιντερνετ που χρησιμοποιησα. fair enough
Vamire666 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δε με αφορα ποιανου το προβλημα ηταν, της Vivodi ή του Οτε (παντως πραγματι δεν ερχεται κανονικη τηλεφωνία στο σπιτι, αλλα SIP τηλεφωνια, δηλαδη οι 2 γραμμες διαχωριζονται απο το Speedtouch και χρησιμοποιονται μετα τη παρεμβολη του), οποτε σαν επιχειρημα στεκει. (αν ηταν αναλογικη η τηλεφωνια επρεπε να συνδεσω κι αλλα καλωδια για να εχω τις 2 γραμμες -και η isdn με τις 2 γραμμες ψηφιακη ειναι). Αυτο που με αφορα ειναι οτι τους το πα και το λυσανε και δε με χρεωσαν για εκεινο το διαστημα ουτε για το ιντερνετ που χρησιμοποιησα. Ξεχνας οτι εισαι στην Ελλάδα με τους μεγαλυτερους απατεώνες? Το οτι σου φερθικαν καλα δεν εστι οτι στον γειτονα σου θα κανουν το ιδιο. Εχουν δωσει και ειδικα η On telecoms με το παραπανω το τι ειναι! Και αν εσενα σε ικανοποιεί το ότι πληρώνεις λίγα χρήματα έμενα με ικανοποιεί να έχω σταθερότητα και πες μου τώρα ότι η vivodi έχει από το παρά πάνω αμ δε! Μόνο και μόνο το πάγιο που πληρώνεις ούτε για τους ιδιοκτήτες δεν φτάνουν τα χρήματα. Όποτε τι να λέμε φθηνή και καλή δεν υπάρχει εκτός αν είσαι τόσο κολος που σου έκατσε καλά! φιλικα παντα γνώμες λεμε Αλλα πραγματικα τα εχω παρει με της "εταιριες" ο Θεος να της κανει. Πάρε παραδείγματα από οποιαδήποτε εταιρία και δες ότι με forthnet ο ένας έχει 24 και ο άλλος πιάνει 8 με το ζόρι και ολας!
gf030 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Off Telecoms ή Vivodi: Παρε τη μια και χτυπα την αλλη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Off Telecoms ή Vivodi:Παρε τη μια και χτυπα την αλλη. συμφωνώ, η κατάσταση είναι κάπως πίκρα...
nick#18 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 συμφωνώ, η κατάσταση είναι κάπως πίκρα... καλητερα εντελος....... η (Π)ΟΤΕ η FORTHNET και αν θες και hol αλλα καλητερα τα 2 πρωτα που σου λενε ολοι
Vamire666 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Η cyta εγω παιδες λεωνα την δοκιμασω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.