Προς το περιεχόμενο

Ote ή Τελλας?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι αναμεσα στο tellas double play που στοιχιζει 80 ευρο το διμηνο και εχει απεριοριστες αστικες-υπεραστικες,απεριοριστο internet με ταχυτητες εως 24 και δωρεαν 60 λεπτα για κινητα

Του Οτε το πακετο στοιχιζει γυρω στα 100 ευρο (30 ευρο το διμηνο για απεριοριστο Ote talk), 32 ευρο για 1mbps, και το παγιο γυρω στα 15 ευρο το μηνα δεν ειναι?

Εσεις τι θα επιλεγατε και γιατι? Θελω τις απεριοριστες κλησεις για τους γονεις,αλλα και εγω το adsl ΚΥΡΙΩΣ για online gaming(χρειαζομαι καλο ping δηλαδη).

Δημοσ.

Απορω τι σε προβληματιζει. Θες on line gaming, αρα ψηλες ταχυτητες και ο ΟΤΕ δινει 1 mbps, ειναι 20 ευρω ακριβοτερος και δεν εχει ΜΙΑ ΩΡΑ δωρεαν κλησεις για κινητα. Χρειαζεται να συνεχισω ;;;;;;;;;;;;

Δημοσ.

Ναι αλλά το peering που έχει ο ΟΤΕ με άλλους παρόχους δεν παίζεται σε σχέση με ΤΕΛΑΣ. οπότε μην κοιτάς μόνο ονομαστική ταχύτητα που έχεις εσύ με τον πάροχο σου, αλλά τι έχει ο πάροχος σου προς τα έξω και με ποιόν. Αν θέλεις χαμηλό ping πας ΟΤΕ (σε σχέση με ΤΕΛΑΣ)!

Δημοσ.

ρωτα στην γειτονια αν εχει κανενας τελλας αν εχει και ειναι ευχαριστημενος βαλε ειδαλλως οτε με χιλια...

Δημοσ.
Ειμαι αναμεσα στο tellas double play που στοιχιζει 80 ευρο το διμηνο και εχει απεριοριστες αστικες-υπεραστικες,απεριοριστο internet με ταχυτητες εως 24 και δωρεαν 60 λεπτα για κινητα

Του Οτε το πακετο στοιχιζει γυρω στα 100 ευρο (30 ευρο το διμηνο για απεριοριστο Ote talk), 32 ευρο για 1mbps, και το παγιο γυρω στα 15 ευρο το μηνα δεν ειναι?

Εσεις τι θα επιλεγατε και γιατι? Θελω τις απεριοριστες κλησεις για τους γονεις,αλλα και εγω το adsl ΚΥΡΙΩΣ για online gaming(χρειαζομαι καλο ping δηλαδη).

Τα τηλεφωνήματα μπορείς να τα έχεις σχεδόν δωρεάν.

Εγώ για παράδειγμα έχω λογαριασμό σε εταιρία που παρέχει τηλεφωνία VOIP και βάζοντας 12,5 ευρώ το τετράμηνο έχω 200 λεπτά σε σταθερά την εβδομάδα δώρο επί τέσερις μήνες.

Τα κινητά κοστίζουν περίπου 8λεπτά το λεπτό (τιμή μέ ΦΠΑ) και αφαιρούνται από τα 12,5 που έβαλα. Μετά τα 200 λεπτά την εβδομάδα τα σταθερά κοστίζουν ένα λεπτό το λεπτό και αφαιρούνται από τα 12,5 ευρώ.

Εάν πάρεις και ένα voip adapter μπορείς να συνδέσεις ένα κανονικό τηλέφωνο και και κάνεις κλήσεις ακόμη και με κλειστό το PC

Για πληροφορίες ψαξε για voip ή δες στο site της εταιρίας που είμαι συνδρομητής http://www.nonoh.net

Πληροφορίες θα πάρεις και εδώ

http://www.adslgr.com/forum/forumdisplay.php?f=160

Όσο αφορά ΟΤΕ ή ΤΕΛΛΑΣ αν και είμαι στην τελλας θα σου πω καλύτερα ΟΤΕ λόγω αξιοπιστίας. Η τελλας υποτίθεται ότι δίνει 24άρα. στην πραγματικότητα το upload είναι εντάξει αλλά το download είναι για 2άρα

Δημοσ.

Ναι ρε, δίκιο έχεις, έχω download για 2αρα.

Συγχρονίζομαι στα 15mbit περίπου και πιάνω ως 1,2 mbyte / sec.

Τέτοιες μ...... να μη λέγατε ορισμένοι....

:lol:

Δημοσ.
Ναι ρε, δίκιο έχεις, έχω download για 2αρα.

Συγχρονίζομαι στα 15mbit περίπου και πιάνω ως 1,2 mbyte / sec.

Τέτοιες μ...... να μη λέγατε ορισμένοι....

:lol:

Το υφάκι σου είναι απαράδεκτο.

Εγώ αναφέρω το τι παρατηρώ στην δική μου γραμμή (έχοντας υπ' όψιν μου και την γραμμή ενός συναδέλφου που είναι και αυτός στην τελλάς)

Πριν πάω στην τελλάς ήμουν στην αλτεκ (μέσω κυκλωμάτων ΟΤΕ) και κατέβαζα από 700 μέχρι 1200. Με το που πήγα στην τελλάς κατεβάζω με 200 το πολύ 300.

Τώρα το τι γίνεται με την δική σου γραμμή μπορείς απλά να το αναφέρεις, κόβοντας τις αηδίες που λες για τους υπόλοιπους.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...