Προς το περιεχόμενο

καινούργια οθόνη. τι να πάρω?

MasterBilly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα το οτι σπαμαρεις ειναι γνωστο το οτι ομως με παρακολουθεις δεν το περιμενα!

Και ηταν και ολας που ελεγες οτι δεν θα ξανα ασχοληθεις μαζι μου!

Τι στο καλο τοσο πολυ με γουσταρεις :rolleyes:

:lol:

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Θα μπορουσες να με Χαρακτηρίσεις ηρωνα καλυτερα παρα φαν της LG αλλα που τετοιο μυαλο :lol:

bbf17b73e8.jpeg

παρακολουθώ και εγώ btw :P

• Super Moderators
Δημοσ.

σοβαρά πάντως πρέπει να κόψεις την προκατάληψη με τις LG γιατί καταντάς πιο γραφικός και απο το Ημεροβίγλι...

ούτε μένα μου αρέσει αλλά βγάζει 4-5 καλά monitors (με καλά panels δλδ) που λόγω της τιμής τους κωλοαξίζουν...

Δημοσ.
σοβαρά πάντως πρέπει να κόψεις την προκατάληψη με τις LG...

ούτε μένα μου αρέσει αλλά βγάζει γύρω στα 4-5 καλά monitors (με καλά panels δλδ) που λόγω της τιμής τους κωλοαξίζουν...

Συμφωνώ αλλά έλα που η Samsung βγάζει σαν τρελή νέα monitors και η τιμές πέφτουν και αυτές σαν τρέλες.

Αρα μια νέα LG με 250 ευρώ δεν αξίζει με μια Samsung πιο παλιου μοντελου 2232bw πριν 6 μηνακια εκανε 300 και και τωρα αμα την βρεις θα την βρεις και πιο κάτω από 250 γιαυτο λεω πως δεν αξιζει ουτε μια η LG. :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

πολύ γενικόλογο, δεν είναι καλές όλες οι οθόνες της Samsung (ούτε των υπολοίπων κατασκευαστών) άρα δεν μπορείς να τις βάζεις όλες στο ίδιο τσουβάλι και να υποθέτεις ότι αξίζουν επειδή το προηγούμενο μοντέλο ήταν καλό...

για αυτό υπάρχουν τα reviews...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...