liopyr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Ε γιαυτο του ειπα αμα θελει eizo Κι εγώ γι'αυτο είπα πως το παιδί που ανοιξε το thread έθεσε ένα ποσό που έχει για να αγοράσει...
Vamire666 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Κι εγώ γι'αυτο είπα πως το παιδί που ανοιξε το thread έθεσε ένα ποσό που έχει για να αγοράσει... Ναι αλλα γιαυτο τον ρωτησα αμα θελει eizo 1ο 2ο Δεν εδωσα κανα LINK 3o Οτι πληρωσει θα παρει! 4ο αξιζει να δωσει 100?παρα πανω για μια EIZO
liopyr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Ναι αλλα γιαυτο τον ρωτησα αμα θελει eizo 1ο2ο Δεν εδωσα κανα LINK 3o Οτι πληρωσει θα παρει! 4ο αξιζει να δωσει 100?παρα πανω για μια EIZO Ρε man, ξεκινάει το thread το παιδί, και λέει πως έχει διαθέτει 300?. Οποιαδήποτε κουβέντα για EIZO σταματάει εκεί./ Επίσης, (μεταξύ μας) LG με S-ips > EIZO με Tn. Kαι ΕΙΖΟ με panel της προκοπής, δεν βρίσκεις με λιγότερα από 500?. (μπορεί να λέω και λίγα). Οπότε κάπου εδώ ξεχνάμε και τα καλά panel. Aπό εκεί και πέρα, στο ξαναλέω μήπως σου ξέφυγε το edit που έκανα. Πρότεινα 2 οθόνες. Δεν σου αρέσαν. Δεκτό. Σου είπα αν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο. Και ανάμεσα σε αυτές που πρότεινες, βάζεις και αυτή που είχα προτείνει εγώ λίγα λεπτά νωρίτερα και είχες χαρακτηρίσει "χάλια"-"μακριά" και ΚΡΑ, με τα φοβερά επιχειρήματα της γωνίας θέασης (λες και υπάρχουν καλύτερες σε αυτά τα λεφτά), τα 5ms (που ανάθεμα και αν τα ξεχωρίζει κανένας από τα 2ms), και την μάρκα σαν Lg? Μήπως έχεις μπερδευτεί λίγο?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Ρε συ Vamire, οκ, δε το χεις που δε το χεις, μη λες κουταμαρες τουλαχιστον. Αστο... Χαλας και το θεμα του παιδιου. Τι θα πει δηλαδη: "Ναι αλλα γιαυτο τον ρωτησα αμα θελει eizo 1ο 2ο Δεν εδωσα κανα LINK 3o Οτι πληρωσει θα παρει!" ? οταν ΕΣΥ ΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ αμα θελει Eizo ας μου πει... Αφου λεει, ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ. ΤΕΛΟΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, αν δε ξερετε κατι ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΟΟΟΟ. Και προτεινεις και οθονη που πριν εφτυνες (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ?? ΠΟΣΟ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ?), και το ειπες και μονος σου οτι δε θες LG (για αγνωστους λογους), αλλα και οι LG ειναι μια χαρα οθονες οσο κι αν δε θες να το πιστεψεις, και στα λεφτα τους ειναι πολυ καλες προτασεις. ΞΕΚΟΛΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕ! Και αν θες τη γνωμη μου, 5ms ειναι μια χαρα ακομα και σε παιχνιδια. Και να ζητησω συγγνωμη για τα κεφαλαια και για τα bold, αλλα ΝΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΩ με τις βλακειες που λενε μερικοι...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Οταν καποιος λεει οτι δινει μεχρι 300? σημαινει οτι δινει μεχρι 300 και οχι 500. Και δεν ειναι διαφορα 5-10-20 ευρω, αλλα διακοσια. Φυσικα και δε μπορουμε να σου απαγορεψουμε να προτεινεις ο,τι θες, αλλα οταν ο αλλος εχει εστω και ελαχιστο μυαλο θα καταλαβει ποιος μιλαει σοβαρα/θελει να βοηθησει και ποιος ειναι ασχετος με το αντικειμενο. Επισης, οσο δεν απαγορευεται σε σενα να λες οτι θες, τοσο δεν απαγοερευεται και σε μας να σε κραζουμε καθε φορα που θα λες αρλουμπες. Αυτα και να ξερεις οτι offtopic δε συνεχιζω αλλο μετα τις απαιτουμενες εξηγησεις που μολις εδωσα οποτε και να απαντησεις θα ειναι σα να μιλας στο κενο (εχουμε και pm αμα θες). Καλη συνεχεια.
Yperaspisths Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Στο saturn εχει την 20αρα 2031 ειζο με 299 ευρο. Δεν ξερω γιατι την εχουν τοσο φτηνη,αλλα ειναι προκληση η συγκεκριμενη οθονη,γιατι ειναι νεο μοντελο pva eizo και ειναι σκαλες ανωτερη απο τις αλλες
MasterBilly Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 παιδιά χίλια ευχαριστώ για της απαντήσεις όμως ρε παιδιά μην τσακώνεστε με κάνετε και αισθάνομαι άσχημα. λοιπόν από ότι είδα μέχρι στιγμής και έχω και μερικές απορίες είναι καταρχήν αυτήν που μου χει προτείνει ο John-lamia http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168011 αναφέρει ότι είναι WSXGA+ τι ακριβώς σημαίνει; αυτη που μου προτινει ο Vamire666 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1157841&catalog=23&category=69978102&page=4 εχει απο οτι λεει Χρόνος Απόκρισης 2 ms. ερώτηση τα 2 απο τα 5 έχουν τόσο μεγάλη διάφορα σε games.. πρέπει να το περνούμε σοβαρά υπόψει ? η είναι απλά λεπτομέρεια. από ότι βλέπω πάντως η Samsung TFT 22'' SM-T220 έχει μια πλειοψηφία δεν περνάει απαρατήρητο αυτό. επίσης κάτι άλλο τα σιτε δεν αναφέρουν πουθενά τι πάνελ φορούν αν δλδ είναι TN PVA η κάτι άλλο πώς μπορώ να το δω αυτό; αυτά μέχρι στιγμής σαββατο πληρώνομαι δεύτερα μια 22ρα θα την έχω. το ερώτημα είναι ποια
antonl Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Τον τύπο του Panel (καθώς και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά) μπορείς να τον δεις ψάχνοντας εδώ ή στο site της κατασκευάστριας (βασικά υπάρχει ένα site που απλά γράφεις το μοντέλο και σου εμφανίζει τον τύπο του panel αλλά δεν το θυμάμαι :/). Όχι διαφορά μεταξύ 2ms και 5ms δεν πρόκειται να δεις. Εγώ δεν έχω δει ghosting ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα με τα 12ms σε παιχνίδια/ταινίες.
liopyr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Ολες οι οθονες σε αυτα τα λεφτα Tn panel φορανε. Ο χρονος αποκρισης ειναι αμελητεος σε τοσο χαμηλες τιμες, αλλα παρ'ολα αυτα και η Τ220 2ms εχει. Αν τελικα πας σε 22", παρε αυτην.
liopyr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Έτσι. Απλός-ελεύθερος-συναρπαστικός, γεμάτος σαφήνεια, και πάνω απ'ολα: επιχειρήματα.
Vamire666 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 LG!το καλύτερο :lol: lg το καλυτερο ετσι ετσι
liopyr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 :lol: lg το καλυτερο ετσι ετσι Κι εσυ ετσι. Απλός-ελεύθερος-συναρπαστικός, γεμάτος σαφήνεια, και πάνω απ'ολα: επιχειρήματα.
Vamire666 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Κι εσυ ετσι. Απλός-ελεύθερος-συναρπαστικός, γεμάτος σαφήνεια, και πάνω απ'ολα:επιχειρήματα. Θα μπορουσες να με Χαρακτηρίσεις ηρωνα καλυτερα παρα φαν της LG αλλα που τετοιο μυαλο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Σε χαρακτηριζω ΗΡΩΝΑ :lol: Btw ενας ορθογραφικος ελεγχος για να μη βγαινουν τα ματια μας δε βλαφτει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.