MasterBilly Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 το πιστό μου CRT έχει αρχίσει εδώ και λίγο καιρό να μου κάνει τσαφ τσουφ ε και όπως καταλαβαίνετε νομίζω ότι είναι καιρός να την στείλω για ξεκούραση όμως!! τι να πάρω ? παλιά ο αδερφός μου είχε πάρει ένα από τα πρώτα φτηνά τότε TFT της LG η εικόνα που είχα δει τότε ήτανε αν όχι για κλάματα τουλάχιστον για γέλια σίγουρα. σε καμιά περίπτωση δεν μπορούσε αυτή η TFT να συγκριθεί με την CRT μου. από τότε βεβαία της είχα για πολύ μουφα της LG άλλα και της TFT γενικώς. παρόλα αυτά όμως μια μέρα που είχα πάει σε ένα ίντερνετ καφέ έτυχε να έχουν και εκεί LG μόνιτορ όμως η εικόνα παιδιά ήτανε SUPER καμιά σχέσει με το παλιό TFT και πολύ μα πολύ καλύτερη και από την CRT μου. το μόνο ψεγάδι που είχε ήτανε όταν γυρνούσε η κάμερα κατά τα άλλα άψογη. και εδώ είναι το μεγάλο ερώτημα τι είναι αυτό που μπορείς να διακρίνεις σε μια οθόνη κατά την αγορά ? τι διαφοροποιεί μια μουφα από μια καλή η πολύ καλή το e-shop και το πλαίσιο έχουν αρκετά μοντέλα και σε διάφορες τιμές επίσης έχουν και κάποια χαρακτηριστικά το όποια δεν ξέρω αν είναι χρήσιμα η άπλα τα έχουν βάλει για λογούς εντυπωσιασμού. ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια TFT για σούπερ εικόνα? ποια είναι τα τελείως άχρηστα? να πω βεβαία ότι το μόνιτορ το θέλω για games και βιντεο .. ε και σερφ το baget δεν είναι πολύ μεγάλο κάπου στα 300 με βλέπω το πρόβλημα όπως καταλάβατε είναι ότι δεν μπορώ να τους πω κλείστε πόρτες παράθυρα και βάλτε μου να δω πως παίζει το warcraft η το COD4 θα πρέπει να δω στα γρήγορα και μετά αμμα την πάρεις άντε για!. επίσης έχει και το e-shop καλές τιμές άλλα εκεί πώς να την δεις ??? ελπίζω να μην σας κούρασα
disqualified Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 αυτο που διαφοροποιει τις ακριβες απο τις φθηνες οθονες ειναι το Panel τους. Αν κανεις ενα search θα βρεις πολλα παρομοια θεματα. Ο πιο σημαντικος παραγοντας για μενα ειναι οι γωνιες θεασης και αυτο θα το καταλαβεις αν πας σε ενα καταστημα και δεις τις οθονες με TN panel(πλειοψηφια) και καποιες με PVA panel για παραδειγμα και τις κοιταξεις απο χαμηλα. Εκει θα δεις τη χαοτικη διαφορα μεταξυ τους
MasterBilly Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 PVA panel ??? TN panel??? ωχ αρχίζει το googleαριζμα βραδιάτικα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Ποιο googlαρισμα? Ολα βρισκονται στο ινζομνια μας http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=249057
MasterBilly Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 οκ αρκετά η θεωρία έμπλεξα τα μπούτια μου για προτείνετε μου τπτ στα 250-300Ε
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Ουγκα ουγκα πες μας πρωτα τι pc εχεις και τη χρηση θες να κανεις στη νεα σου οθονη
tsavi1991 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 καταρχας να ξερεις οτι οι οθονες με την μεγαλυτερη ζήτηση ειναι samsung και lg.πες μας τι οθονη θες,20-22-24 ιντσες... οσο για την tft την παλια που αναφερεις δεν υπαρχει καμια σχεση αναμεσα στις παλιες και τις καινουριες.
Vamire666 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 καταρχας να ξερεις οτι οι οθονες με την μεγαλυτερη ζήτηση ειναι samsung και lg.πες μας τι οθονη θες,20-22-24 ιντσες...οσο για την tft την παλια που αναφερεις δεν υπαρχει καμια σχεση αναμεσα στις παλιες και τις καινουριες. Samsung τι LG βρε που κολαει η LG με SAMSUNG??? Samsung θα παρεις φιλος η αν εχεις λευτα EIZO αμα θες βεβαια τα λευτα σου να πιασουν τοπο Για πια ακριβως θα σου πει ο Georgeman
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 καταρχας να ξερεις οτι οι οθονες με την μεγαλυτερη ζήτηση ειναι samsung και lg. ΤΟ ψεμα, Η παραπληροφορηση! Μαθε λοιπον οτι η αναλυση ειναι στανταρ πλεον αναλογα το μεγεθος της οθονης και δε μπα να παρεις Samsung ή Eizo ή Τσουκαμούκα ιδια θα ειναι. οσο για την tft την παλια που αναφερεις δεν υπαρχει καμια σχεση αναμεσα στις παλιες και τις καινουριες. Εδω κατι πας να μπαλωσεις
MasterBilly Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 όπως είπα και ποιο πάνω παιχνίδια budget κάπου στα 300 και μέγεθος.. sky its the limit ευχαριστώ για της απαντήσεις.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Ναι αλλα και παλι δεν απαντησες στο ερωτημα τι pc εχεις!!! Δεν εχει νοημα να σου προτεινω οθονη με αναλυση 1920x1200 αν εχεις καρτα γραφικων π.χ. HD2400Pro...
MasterBilly Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 οκ έχω intel core2 τον 6300 1.86G 2G RAM και μια 8600GT-256ΜΒ
_tasos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 @GeorgeMan Στα specs της HD2400Pro λέει ότι οι αναλύσεις που υποστηρίζει είναι: # Digital Displays (Connected by DVI) * All resolutions up to 2560x1600 # Analog Displays (Connected by VGA) * All resolutions up to 2048x1536 Γιατί δεν έχει νόημα λοιπόν να προτείνεις αυτή τη κάρτα με οθόνη στην ανάλυση που αναφέρεις (1920x1200); Εγώ έχω την Nvidia GeForce FX 5200 (128ΜΒ) και σκέφτομαι να αγοράσω την Viewsonic VA2016W. Θα έχω κάποιο πρόβλημα συμβατότητας ή απλά δεν είναι καλή αγορά και για ποιον λόγο;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 @GeorgeManμπλα μπλα Γιατί δεν έχει νόημα λοιπόν να προτείνεις αυτή τη κάρτα με οθόνη στην ανάλυση που αναφέρεις (1920x1200); Για αυτο που εβαλα σε bold: όπως είπα και ποιο πάνω παιχνίδια Δεν εχει νοημα να θελει να παιζει παιχνιδια με μετρια καρτα γραφικων και να του προτεινω οθονη με αναλυση full hd, γιατι πολυ απλα ποτε δε θα τη φχαριστηθει. Και τωρα με την 8600GT ειμαι σε διλημμα καθως δεν ειναι και ο,τι πιο γρηγορο στο gaming... Ναι μεν ειναι αλλη εμπειρια το full HD, αλλα ξαφνικα απο μετρια η καρτα μετατρεπεται σε 'την παλευω-δεν την παλευω' οποτε δε ξερω.....
_tasos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Για τη δική μου περίπτωση τι λες; Θα είμαι οκ με την FX 5200 και την Viewsonic VA2016W;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.