poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Το παλιό μου ασύρματο baudtec παρέδωσε πνεύμα και μου έφεραν από τον ΟΤΕ το THOMSON TG585 v7. Είναι γενικά καλής ποιότητας; ή τελικά πρέπει να αγοράσω ένα της προκοπής για να βρώ την υγειά μου; Το menu του πάντως είναι πολύ πιο προσεγμένο αυτο ειναι ιεροσυλια να λες οτι το speedouch δεν ειναι καλο.απλα ειναι top και πολυ σταθερο ακομα και σε χαλια γραμμες.
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 sorry βρε! δεν ήξερα! ωραία τότε! μπράβο στον ΟΤΕ
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 πχ εχω ενα γνωστο που η γραμμη του ειναι τοσο χαλια που παιζει μονο με speedtouch και αλλως ενας που με linksys κλειδωνε σπανια στα 900 kbits λογω αποστασης και με speedtouch συγχρονιζει πολυ πιο σταθερα στα 1800.
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ήρθε η ώρα του μάλλον. δούλεψε καλά την πρώτη βδομάδα και μετά μου άρχισε τις ιστορίες: "Παγώνει" η σύνδεση σχεδόν κάθε 5 λεπτά. Μπορώ να κάνω ping, το βλέπει, αλλά δεν έχω internet ούτε μπορώ να μπώ στο 192.168.1.254.. μετά από ένα-δύο λεπτά crashαρίσματος συνέρχεται.... Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Έκανα update το firmware στο 7.4.3.2, αλλά τίποτα. τα ίδια. Πήρα τηλέφωνο παλι στις βλάβες. Θα αλλάζω router κάθε μήνα; Τελικά μήπως είμαι γκαντέμης; κινητά-routers-usb sticks-κάρτες μνήμης..... τίποτα δε μου κάθεται
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 μπας και φτεει το Pc ?σε αλλο pc ολα οκ?μπας και το ρευμα στα χαλαει ολα?μπας και εισαι αδερφος του μητσοτακη?τι αλλο να πω.και εγω ειμαι ατυχος αλλα οχι τοσο.
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Είναι laptop. Η κάρτα που έχει πάνω είναι η Intel WiFi Link 5300 AGN. Λές να φταίει η κάρτα; ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ???? Αυτό θα έιναι το χειρότερο. Πάντως αύριο το πρωί θα έρθει ο τεχνικός του οτε να μου (ξανά)αλλάξει router.
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 δοκιμασε για λιγες ωρες χωρις wi fi αλλα με καλωδιο ethernet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.