vajo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Kαλησπέρα απέκτησα 24άρα σύνδεση και μου έδωσαν αυτό το μόντεμ. Όταν μπαίνω στην διεύθυνσή του 192.168.1.254 και πάω να του κάνω set up μου βγάζει αυτό το μνμ: Warning: Running Easy Setup is not possible. There are no templates present.. Βάζω το cd εγκατάστασης, πατάω την Έναρξη Γρήγορης Εγκατάστασης, μετά από κάποιες οδηγίες βγαίνει το Welcome to the Thomson Home Install Wizard πατάω νεχτ, σκανάρει για λίγο τον υπολογιστή, διαλέγω την ασύρματη δικτύωση και ότι είναι ενσωματωμένο στον υπολογιστή, ανιχνεύει τον adapter, μετά ζητάει το serial number που είναι το CP....και τα σχετικά, πατάω να σκανάρει το διαθέσιμο δίκτυο το βρίσκει, κλικάρω επάνω του, από κάτω ζητάει το network key το περνάω, Πατάω νεχτ, κάνει κάποιες ενέργειες σχετικά με το δίκτυο, αποσυνδέεται και συνδέεται και μετά από λίγο βγάζει μνμ: Association to the Thomson Gateway failed. The wireless connection to your Thomson Gateway could not be established. Tι μπορεί να παίζει, κάνω εγώ κάποιο λάθος; Τι πρέπει να κάνω για να προχωρήσει; Ευχαριστώ πολύ!! Y.Γ.: Υπάρχουν κάποιες στιγμές που παύει να είναι συνδεδεμένο στο Ιντερνετ και μετά από λίγο να επάνέρχεται.
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 α.κοιτα για αλλο firmware.β.καντο reset στα default με το μικρο κουμπακι απο πισω για 4 seconds και ξανασεταρε το χωρις το cd και παντα με καλωδιο.afoy τελειωσεις και ολα ειναι οκ τοτε σεταρε το wireless me wpa η wpa2 και μετα μπες wireless
vajo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 α.κοιτα για αλλο firmware.β.καντο reset στα default με το μικρο κουμπακι απο πισω για 4 seconds και ξανασεταρε το χωρις το cd και παντα με καλωδιο.afoy τελειωσεις και ολα ειναι οκ τοτε σεταρε το wireless me wpa η wpa2 και μετα μπες wireless Ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου. Έχω κοιτάξει για άλλο firm αλλά για την ώρα για να πω την αλήθεια μου δεν ξέρω πως ακριβώς γίνεται η εγκατάστασή του. Το έχω κάνει και ρισέτ αλλά και πάλι δεν έχω καταφέρει κάτι. Να σημειώσω ότι όταν χάνει την επαφή του από το δίκτυο μπαίνοντας στην σελίδα του την 192....., στο connection information που περνάω τους κωδικούς μου γράφει authentication failed και το κουτάκι του password είναι κενό, χωρίς τον κωδικό. Μετά από λίγο επανέρχεται από μόνο του και η σύνδεση στο δίκτυο
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 το firmware δεν γινετε μεσα απο το μενου αλλα με καποιο αρχειο .παλια ηταν το stuw το προγραμμα και μεσα ειχε ενα αρχειο upgrade st και απο εκει του λεγες ποιο αρχειο να κανει firmware.πριν λιγο ελεγες οτι δεν μπορεις να μπεις στο μενου και τωρα λες οτι σου βγαζει authentication failed Που σημαινει οτι καποιο απο τα στοιχεια ειναι λαθος.sto 780 που εχω εγω τα στοιχεια ειναι συμπληρωμενα παντως αλλα νομιζω στα πιο παλια speedtouch οτι ακομα και οταν συμπληρωνες το pass οτι μετα οταν πηγαινες εκει το pass ελειπε.νομιζω.απλα εξηγησε ακριβως το προβλημα διοτι τη νμια λες οτι δνε μπανει στο μενου την αλλη οτι μπενει και δεν συνδεεται.μηπως εχει ιντερνετ κανονικα αλλα καποια στιγμη κολλαει?
vajo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Στο πρώτο μου post αναφερόμουν στην προσπάθειά μου να σετάρω το μόντεμ, μέσω το cd που έδωσε ο ίδιος ο πάροχος. Αλλά δεν γινόταν κάτι. Τελικά σήμερα το πρωί του πέρασα το firmaware upgrade και μέσα από το Thomson Interface (192...) κατάφερα και το σετάρισα το μόντεμ. Αναφέρθηκα και στο Authentication Failed γιατί υπάρχουν κάποιες στιγμές που βγαίνω οφ και μπαίνοντας στην σελίδα και κοιτάζοντας εκεί που περνάω τα στοιχεία που έχω από τον πάροχο, είχε αυτό το μνμ και να φαίνεται μόνο το username και το password να είναι κενό.
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 οκ αφου το λυσαμε το πρωτο να αναφερθω στο δευτερο.και να μην γραφει τα στοιχεια σου δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν.απλα οταν κανει disconnects ο ρουτερ ισως δεν εχει πεσει το session απο τον isp ακομα οποτε ο ρουτερ σου προσπαθει να ξανασυνδεθει.εφοσον στον provider δεν εχει πεσει το session βλεπει τον ρουτερ σου οτι προσπαθει να ξαναμπει και σε πεταει εξω αυτοματα επειδη δεν μπορεις να κανεις 2 ταυτοχρονα login.ο ρουτερ το καταλαβαινει σαν authentication failed.οταν μετα απο κανα λεπτο πεσει και απο τον provider σου τοτε ο ρουτερ συνδεεται κανονικα.επισης για να εισαι σιγουρος οτι εχουν σωθει τα στοιχεια επειδη λες οτι τα βλεπεις κενα κανε και το παρακατω. telnet 192.158.1.254 βαλε username Αdministrator με α κεφαλαιο.βαλε και το password σου και αφου συνδεθεις γραψε saveall η save all με κενο δεν θυμαμε και πατα enter και θα τα σωσει.αν και για να λες οτι ξαναμπενει παλι μονο του μετα απο λιγο σημαινει οτι παρολο που δνε βλεπεις τιποτα οτι το pass υπαρχει.ισως το βγαζει μονο του κενο επειδη παιρνει το authentication failed και το αφηνεις κενο για να το ξαναγραψεις θεωρωντας οτι ισως εκανες λαθος.
vajo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 telnet 192.158.1.254 βαλε username Αdministrator με α κεφαλαιο.βαλε και το password σου και αφου συνδεθεις γραψε saveall η save all με κενο δεν θυμαμε και πατα enter και θα τα σωσει Χωρίς να παρουσιαστώ άσχετη αλλά μιας και δεν τα πάω καλά με τα μόντεμ και δεν θελω να του "αλλάξω" τα φώτα, τον κωδικό και το Administrator που το περνάω; Θέλω να πω ότι ο κωδικός και το username από τον πάροχο τα αφήνω ως έχουν; Δεν μπορώ όμως να καταλάβω προς τι αυτές οι αποσυνδέσεις, αφού το μόντεμ θεωρώ δεν εχει πρόβλημα, πρόβλημα γραμμής; Τι να πω. Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθειά σου και 1000 συγνώμη που σε έχω ζαλίσει....:o
poulinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 οταν κανεις telnet εκει θα σοθ βγαλει και τα υπολοιπα μετα .θα στα ρωταει ενα ενα.β. για να δεις αν πραγματι χανει την γραμμη οταν μπεις μεσα στο 192.168.1.254 και πας broadband connection σου λεει ποση ωρα ειsai online και ποση ωρα ειναι Up to adsl οπως και ποση ωρα ειναι up η συνδεση και οτε με ζαλιζεις και μη νζητας συγνωμη.
vajo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Ορίστε μια φώτο του τι δείχνει με το που θα μου κάνει αυτήν τη δουλειά Και μετά από λίγο -----Προστέθηκε 6/11/2008 στις 06 : 10 : 15----- Nα και ένα μέρος από το event log
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 αυτο πουθ λειπει το pass δεν ειναι λαθος.β.απλα δεν πεφτει το adsl σου απλα χανει το ppp μονο και οταν παει να χαναπροσπαθησει απλα γινετε αυτο που γινετε.ισως αν απο otenet σου ριχναν λιγο την ταχυτητα για να ειναι πιο σταθερο ωστε να μην εχεις disconects.ποσα disconnects εχεις την ημερα?και δοκιμασε να κλεισεις το upnp απο το application and gaming.
vajo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Χθες την Παρασκευή, δεν είχα ούτε 1 disconnect. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ούτε και εγώ ξέρω, έχασα το μέτρημα, πάνω από 10-15 φορές. Σήμερα ήδη έκανε disconnect μόλις πριν. Εχω επικοινωνήσει και με το 1242 και το άτομο το οποίο μου μίλησε, μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι και να πάρω το 121 να δηλώσω βλάβη και να κάνουν ψηφιακό έλεγχο στην γραμμή και άμα είναι εντάξει και η γραμμή, μάλλον θα πρέπει να γίνει αλλαγή μόντεμ. Και ας πούμε μιλάμε για αλλαγή μόντεμ, υπάρχει πρόβλημα με το fw ώστε να γίνει η αλλαγή; Πάντως μέσα, έχεις τις ρυθμίσεις που του είχε ο ΟΤΕ από ini αρχείο που είχε γίνει αποθήκευση.
poulinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 θα σου βγαλουν την γραμμη μια χαρα θα σου αλλαξουν εξοπλισμο και απλα μετα θα δεις οτι εισαι στιν ιδια κατασταση.μαλλον γραμμη ειναι αλλα δεν πειθεις ευκολα τον οτε να σε αλλαξει ζευγαρι οποτε το πιο ευκολο θα ηταν να σου κοψουν λιγο ταχυτητα.
vajo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, φίλε poulinos. Οι συμβουλές και η υποστήριξή σου ήταν ανεκτίμητες!!! Για άλλα μια φορά σε ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 οτι αλλο θες εδω ειμαστε ολα τα καλα παιδια του insomnia:P. την δικια συ περιπτωση την εχω ξαναδει σε ενα ατομο.με linksys ειναι.μπορει να παιξει δυο μερες χωρις disconnect αλλα μπορει να κανει και 5 μεσα σε μια ημερα παρολο που εχει γινει αλλαγη προφιλ.μπορεις να τσεκαρεις και το margin να δεις αν ειναι σταθερο η οχι.στην καρτελλα broadband ειναι.στην καρτελλα broadband connection και μετα dsl connection kai details
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Το παλιό μου ασύρματο baudtec παρέδωσε πνεύμα και μου έφεραν από τον ΟΤΕ το THOMSON TG585 v7. Είναι γενικά καλής ποιότητας; ή τελικά πρέπει να αγοράσω ένα της προκοπής για να βρώ την υγειά μου; Το menu του πάντως είναι πολύ πιο προσεγμένο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.