Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Nova

dennisnv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΕΧΩ NOVA ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ PRISON BREAK ΤΟΝ 4το ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΣΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΙΑΝΩ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ NOVA ΔΕΝ ΞΕΡΩ)ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΙΑ ΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ PRISON BREAK(ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ PRISON)ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΔΙΠΟΤΕ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ(ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ).

<<ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ NOVA>>

Δημοσ.

Βασικα μην γραφεις με κεφαλαια

Για την απορεια σου, η νοβα δεν δειχνει τον 4ο κυκλο αλλα τον 3ο

Και συγκεκριμενα καθε σαββατο δειχνει επεισοδιο στις 21:45 απο το novacinema3

Με τον δεκτη που σου εχει δωσει η νοβα δεν μπορεις να δεις αλλα καναλια εκτος αυτων που σε αφηνει μονο η νοβα.

Δημοσ.

Με δουλευεις ρε φιλε?

Καταρχην σου ειπα να μην γραφεις με κεφαλαια και εσυ συνεχιζεις.

Τι δεν σε βοηθησα...

Ρωτησες ξεκαθαρα πως θα δεις την 4η season του Prison Break και σου ειπα οτι η νοβα δειχνει την 3η.

Για τα καναλια σου εξηγησα οτι με τον δεκτη που δινει η νοβα δεν μπορεις να πιασεις αλλα καναλια εκτος αυτων που εχει προεγκατεστημενα.Αν δεν θες να το καταλαβεις δεν σου φταιω εγω.

Αν εχεις καποιον αλλον δεκτη εκτος του πανασατ που δινει η νοβα τοτε το συζηταμε.

Καναλι που να πιανει ο δεκτης της νοβα και να δειχνει Prison εκτος του novacinema3 το θεωρω απιθανο γιατι αν τα ψαξεις θα καταλαβεις για τι σαβουρα καναλια μιλαμε.

Οποτε καταρχην ψαξου λιγο με τα δορυφορικα και τι παιζει και το συζηταμε, γιατι ετσι οπως ρωτας για τα καναλια φαινετε οτι δεν το κατεχεις και πολυ.

Αφου εισαι τοσο τρελος για prison γιατι δεν το βρισκεις μεσω ιντερνετ.(Μην ρωτησεις που γιατι δεν θα παρεις απαντηση)

Δημοσ.

Δηλαδη αν λεμε τωρα αν παρω αλλον δεκτη θα μπορω να δω prison??

και με την nova τι θα γινει??α και ναι δεν το κατεχω πολυ αυτο με το νοβα με πιατια με τιγανια κ.λ.π. γιατι οπως λεω επανω πριν 4 μερες τ πηρα

(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ PC ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΩΑΣΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΕΠΙΣΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...