mikelamar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Εχω περασει Vista+SP1 eng και ενω εχω προσθεσει τα ελληνικα στο πληκ/γιο και μπορω κ γραφω κτλ, οταν προσπαθησα να ανοιξω κατι παλια .txt files (copy-paste) τα οποια ειχα στα ΧΡ μου τα βγαζει κινεζικα κ δεν διαβαζονται.
micos000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Στα Ελληνικά, πηγαίνω στο μενού μορφή-γραμματοσειρά και μου δίνει επιλογή για αλλαγή γραμματοσειράς και κωδικοποίησης. Ψάξε στα μενού για Fonts. Επισής δες στον πίνακα ελέγχου για Regional settings και άλλαξε την κωδικοποίηση για Non Unicode σε Greek.
mikelamar Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Το πρωτο που ειπες για μοργη-γραμματοσειρα δεν το επιασα καθολου. Στα Regional settings πως αλλαζει η κωδικοποιηση για Non Unicode σε Greek; Μιλαω παντα για Vista Home Premium Eng
micos000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Το πρωτο που ειπες για μοργη-γραμματοσειρα δεν το επιασα καθολου. Σόρυ, για το σημειωματάριο (notepad) μιλούσα και δεν το ανέφερα. Για Vista δεν μπορώ να σου πω ακριβώς γιατί έχω xp, αλλά με ένα search βρήκα το παρακάτω Start > Settings > Control Panel and open 'Regional Language Options Click on Advance tab and change the language used under "Language used for Non-Unicode Programs" to Greek
parsifal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Οι επίσημες οδηγίες από Microsoft: Change the system locale
mikelamar Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Tnx a lot παληκαρια problem solved.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.