fairytopia Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 θέλω να μάθω που υπάρχουν φάροι στην Ελλάδα
klainmaingr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Σε όλα τα ακραία σημεία της ακροναυπλίας. Πες μα σε ποια περιοχή ενδιαφέρεσαι μήπως και βοηθήσει κάποιος γιατί αλλιώς είναι σαν να λες "ξέρει κανείς που υπάρχουν περίπτερα στην ελλάδα".
fairytopia Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Ενοοώ ότι υπάρχουν μόνο στα νησιά η μπορώ να βρω και αλλού.Στην στερεά ελλάδα υπάρχουν στην πελοπόνησο -----Προστέθηκε 21/10/2008 στις 09 : 09 : 23----- θέλω να επισκεφτώ αλλα δεν έχω ιδέα αν υπάρχει κανένας σε λειτουργία και αν υπάρχει σε ποιό μέρος
Garnele Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Αμέ! Και μάλιστα σε διάφορα χρώματα. Στα περιπολικά μπορείς να δεις, σε πυροσβεστικά οχήματα, σε ασθενοφόρα και οδοστρωτήρες. Επίσης έχει στην πλατεία αμερικής ένα μαγαζί, ρημπάουντ λέγεται, έχει κι εκεί. (μπορείς να παραγγείλεις και ποτό) Με ένα σύντομο σερτς βρήκα κι αυτό.
klainmaingr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Οι περισσόττεροι φάροι λειτουργούν ακόμα και σήμερα για τις ανάγκες των πλοίων. Με σιγουριά μπορώ να σου πώ στο ποσείδι στη χαλκιδική και κάπου προς την κατερίνη μιας και φαίνεται πάντα απέναντι όταν περπατάει κάποιος στην παραλία της θεσσαλονίκης. Ρίξε μια ματιά στον χάρτη και δες που έχει σημεία που αν ήσουν πλοίο θα ήθελες να αποφεύγεις τα βράδια. Είναι πασιφανές εδιτ: 30-40 σε λειτουργία δεν είναι καθόλου λίγοι.. η φωτό τα λέει όλα
kx5 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Ο αγαπημένος μου φάρος με θέα προς τη δύση βρίσκεται εδώ:
johnykim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Στο ίδιο σημείο σχεδόν Παντως η δικιά σου είναι καλύτερη(εμένα ηταν κ απο κινητό)
Critter Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Παρε ενα ναυτικο χάρτη απο το Λιμεναρχιο και θα τους δεις με μαυρο χρωμα στην ακτογραμμη. Αυτος ειναι ο ναυτικος χαρτης της Ελλαδας http://bp0.blogger.com/_ncYc90S0USE/RuAQ_eRRqkI/AAAAAAAAAOE/AuOCM4f61GQ/s1600-h/naytikos_1.jpg Αν ειχε υψηλη ανάλυση θα εβλεπες οτι κάτω απο κάθε φάρο γραφει τη συχνοτητα με την οποια αναβοσβηνει και απο ποσα ναυτικα μιλια ειναι ορατός. Κατι που δεν γνωριζει πολυς κοσμος ειναι οτι κάθε φάρος έχει μοναδικά χαρακτηριστικα ώστε αν χασει κάποιος απο τους ναυτιλομένους τον προσανατολισμο του ή αντιμετωπισει κάποια βλαβη κτλ, αναφεροντας τα χαρακτηριστικα του φάρου στις λιμενικές αρχές, μπορουν να καταλαβουν που ακριβως βρισκεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.