Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα δεν κορόιδεψα τις δυνατότητες τους.Αλλά και έτσι να το πάρεις πιο "δυνατό" είναι το notebook της Asus που έχει 400 με 450 ευρώ παρά ένα κινητό των 600 ευρώ.

Και ναι με συγχωρείς κιόλας αλλά ένας σαν και μένα που το κινητό μου πέφτει 2 φορές το λιγότερο την βδομάδα ναι είναι κριτήριο αγοράς το να πέφτει και να μην χαλάει.Αλλιώς όσα χρόνια είχα κινητό θα έκλαιγα πολλά χιλιάδες ευρώ.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μα δεν κορόιδεψα τις δυνατότητες τους.Αλλά και έτσι να το πάρεις πιο "δυνατό" είναι το notebook της Asus που έχει 400 με 450 ευρώ παρά ένα κινητό των 600 ευρώ.

Και ναι με συγχωρείς κιόλας αλλά ένας σαν και μένα που το κινητό μου πέφτει 2 φορές το λιγότερο την βδομάδα ναι είναι κριτήριο αγοράς το να πέφτει και να μην χαλάει.Αλλιώς όσα χρόνια είχα κινητό θα έκλαιγα πολλά χιλιάδες ευρώ.

φίλε με το συμπάθειο κιόλας αλλά έχεις μπλέξει την βούρτσα με την λούτσα.

ποιο notebook και ποια asus?

έχω το Ν82. Εχει gps με φωνητική πλοήγηση, φωτογραφική με carl zeiss φακουδάκι και τρομερές φωτό στα 5 μεγκα πιξελ και πάνω από όλα είναι τηλέφωνο το οποίο το κουβαλάς παντού μαζί σου. Τι από όλα αυτά έχει το notebook?:rolleyes:

Δημοσ.

Εσύ τα χρησιμοποιείς όλα αυτά ή απλά τα έχεις;

Σίγουρα όποιος χρειάζεται ορισμένες υπερφυσικές δυνατότητες, καλά θα κάνει και θα το αγοράσει. Αλλά πόσοι είναι αυτοί;

Δημοσ.

Απλά θέλω να πω ότι στους περισσότερους δεν χρειάζονται όλα αυτά.

Μερικά μοντέλα μάλιστα, οι διαφορές που έχουν από το προηγούμενο είναι μόνο στα χρώματα των μενού και της συσκευής. Σαν τα Windows Millennium ένα πράγμα.

Δημοσ.

Oταν αγοράσεις ένα Ν82....δεν θα το αλλάξεις με ένα Ν95. Λογικό!

Αλήθεια το "δεν χρειάζονται όλα αυτά" που βασίζεται; Στις δικές σου απαιτήσεις; Δεν είπαμε πριν ότι η αγορά ενός κινητού βασίζεται σε πολλούς παράγοντες; Γιατί τώρα γενικεύεις;

Δημοσ.
E καλά τώρα ....τα κινητά δεν τα κρίνουμε από την αντοχή τους στην κωλοτούμπα.:eek:

Δηλαδή εσυ θα ήθελες να δώσεις ενα χ ποσό ανάλογα με την τσέπη σου και απο μια απροσεξία να σου σπάσει η οθόνη??

όλα τα πράγματα που αγοράζουμε πρέπει να έχουν κάποιες αντοχές (σε φυσιολογικά πλαίσια, όχι να το ρίξεις απο τον 6ο όροφο χωρίς αλεξίπτωτο), είτε είναι κινητό είτε notebook είτε αυτοκίνητο

Δημοσ.

Ναι αλλά ούτε οι κωλοτούμπες είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια.

Παιδιά,αυτά που διάβασα περί laptop δεν είναι σοβαρά πράγματα.Άλλα σου προσφέρει το ένα και άλλα το άλλο.Το πού θα δώσει κάποιος 600 ευρώ θα το κρίνει ο ίδιος σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Δημοσ.
Oταν αγοράσεις ένα Ν82....δεν θα το αλλάξεις με ένα Ν95. Λογικό!

Αλήθεια το "δεν χρειάζονται όλα αυτά" που βασίζεται; Στις δικές σου απαιτήσεις; Δεν είπαμε πριν ότι η αγορά ενός κινητού βασίζεται σε πολλούς παράγοντες; Γιατί τώρα γενικεύεις;

Αν βασιζόταν στις δικιές μου απαιτήσεις, το μόνο που θα έκανε θα ήταν να παίρνει τηλέφωνο και να στέλνει μηνύματα γιατί δεν το χρησιμοποιώ για τίποτε άλλο και το χρησιμοποιώ σπάνια. Απλά από την εμπειρία μου, αρκετοί αγοράζουν καινούριο κινητό έτσι για αλλαγή επειδή βαρέθηκαν το παλιό ή για να κάνουν φιγούρα στους ότι το δικό τους το κινητό είναι πιο έξυπνο :P. Και ναι, αυτό το θεωρώ βλακεία και σπατάλη. Ύστερα δεν έχουν λεφτά και παίρνουν δάνειο.

Δημοσ.
φίλε με το συμπάθειο κιόλας αλλά έχεις μπλέξει την βούρτσα με την λούτσα.

ποιο notebook και ποια asus?

έχω το Ν82. Εχει gps με φωνητική πλοήγηση, φωτογραφική με carl zeiss φακουδάκι και τρομερές φωτό στα 5 μεγκα πιξελ και πάνω από όλα είναι τηλέφωνο το οποίο το κουβαλάς παντού μαζί σου. Τι από όλα αυτά έχει το notebook?:rolleyes:

Πίστεψε με δεν έχω μπερδέψει τίποτα.Μου είχε πεί ένα παιδί που του αποκάλεσα το iphone του "παντόφλα" και μου λέει οτι είναι τόσο μεγάλο για να μπορεί να διαβάζει τα mail του.Γι'αυτό και αντιπρότεινα ένα netbook που θα κάνει την δουλειά αυτή καλύτερα.Φυσικά και δεν με νοιάζει τι κινητό αγόραζει ο καθένας,δεν είναι λεφτά απο την τσέπη μου.Όπως επίσης αναφέρθηκα σε μένα.

Πάντως ο Έλληνας (δεν αναφέρομαι σε κανέναν εδώ μέσα προσωπικά αφου δεν σας ξέρω) γενικά έχει την μανία της επίδειξης και μην πείτε όχι.Είναι πολυ λίγοι αυτοί που χρειάζονται ένα τόσο ακριβό κινητό.Οι πιο πολλοί τα αγοράζουν για την μόστρα.Κι όχι μόνο τα κινητά,αλλά και τα αυτοκίνητα(που επίσης υπάρχει κρίση όπως διάβασα σε ένα θέμα απο ένα περιοδικό κι οι εταιρίες μειώνουν την παραγωγή),τα ρούχα,τα κομπιούτερ κ.α.Κακά τα ψέματα έχουμε γίνει πρόβατα και αγοράζουμε ότι μας διαφημίζουν χωρίς καν να τα χρειαζόμαστε.Έχω πιάσει και τον εαυτό μου πολλές φορές.

Μ'αυτά και μ'αυτά έρχεται η κρίση στην αγορά.

Υ.Γ.Δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά,η κρίση στην αγορά ισχύει και μπορείτε να το διαβάσετε παντού αυτό.Μην απαντήσετε ότι εσείς δεν το κάνετε αφού δεν θα έχει νόημα μιας και δεν αναφέρθηκα με ονόματα και δεν υπέδειξα κανέναν.

Δημοσ.
Δηλαδή εσυ θα ήθελες να δώσεις ενα χ ποσό ανάλογα με την τσέπη σου και απο μια απροσεξία να σου σπάσει η οθόνη??

όλα τα πράγματα που αγοράζουμε πρέπει να έχουν κάποιες αντοχές (σε φυσιολογικά πλαίσια, όχι να το ρίξεις απο τον 6ο όροφο χωρίς αλεξίπτωτο), είτε είναι κινητό είτε notebook είτε αυτοκίνητο

Κοίτα αν εσύ δεν προσέχεις ότι κ να πάρεις θα το σπάσεις. Δεν φταίει για αυτό όμως η ηλεκτρονική συσκευή.

Αν βασιζόταν στις δικιές μου απαιτήσεις, το μόνο που θα έκανε θα ήταν να παίρνει τηλέφωνο και να στέλνει μηνύματα γιατί δεν το χρησιμοποιώ για τίποτε άλλο και το χρησιμοποιώ σπάνια. Απλά από την εμπειρία μου, αρκετοί αγοράζουν καινούριο κινητό έτσι για αλλαγή επειδή βαρέθηκαν το παλιό ή για να κάνουν φιγούρα στους ότι το δικό τους το κινητό είναι πιο έξυπνο :P. Και ναι, αυτό το θεωρώ βλακεία και σπατάλη. Ύστερα δεν έχουν λεφτά και παίρνουν δάνειο.

Μάλιστα...ωραία τότε να μην έχουμε μουσική μέσα στο αμάξι γιατί είναι για μούρη. Να μην χρησιμοποιούμε Η/Υ γιατί υπάρχουν και οι τηλέγραφοι. Να μην χρησιμοποιούμε κλιματισμό γιατί υπάρχουν και οι βεντάλιες. Καταλαβαίνεις ότι για όλα υπάρχει η εξέλιξη. Και τα κινητά τηλέφωνα θα γίνουν μηχανάκια για πάσης φύσεως επικοινωνία.

Δημοσ.

Δεν είπα αυτό. Είπα ότι ΔΕΝ μιλάω σύμφωνα με τις δικές μου απαιτήσεις γιατί εγώ που το χρησιμοποιώ λίγο, είμαι περίπτωση.

Δεν είπα να έχουν λίγες δυνατότητες επειδή δεν χρειάζονται οι υπόλοιπες αλλά ότι από τη στιγμή που παίρνει κάποιος ένα κινητό που καλύπτει τις ανάγκες του, θεωρώ βλακεία να πάρει την επόμενη χρονιά ένα καινούριο επειδή απλά είναι πιο καινούριο και κάνει κάτι παραπάνω που μπορεί να μην του είναι απαραίτητο.

Δημοσ.
Κοίτα αν εσύ δεν προσέχεις ότι κ να πάρεις θα το σπάσεις. Δεν φταίει για αυτό όμως η ηλεκτρονική συσκευή.

Δεν σου είπα οτι φταίει, αλλά καλό είναι να υπάρχει και κάποια αντοχή... μην τα κάνουνε όλα χάρτινα.. έχω δει φωτογραφική μηχανή να πέφτει απο ύψος 10 πόντων και να σπάει η οθόνη (και έκανε και 300?, ευτυχώς δεν ήταν η δικιά μου).

Γενικά όσο προσέχεις τα πράγματα σε προσέχουν και αυτά, αλλά αν τύχει μια στραβή και σου γλυστρίσει απο το χέρι μην βγει και άχρηστο.

Μάλιστα...ωραία τότε να μην έχουμε μουσική μέσα στο αμάξι γιατί είναι για μούρη. Να μην χρησιμοποιούμε Η/Υ γιατί υπάρχουν και οι τηλέγραφοι. Να μην χρησιμοποιούμε κλιματισμό γιατί υπάρχουν και οι βεντάλιες. Καταλαβαίνεις ότι για όλα υπάρχει η εξέλιξη. Και τα κινητά τηλέφωνα θα γίνουν μηχανάκια για πάσης φύσεως επικοινωνία.

όσο για αυτό εδώ ο y=αx+β σου λέει ήδη αν κρίνει τις δικές του απαιτήσεις.

και να σου πω την αλήθεια δεν είναι λίγοι που το παίζουν μούρη για αντικείμενα που έχουν, και μπράβο τους που τα έχουν δεν λέω το αντίθετο.

μακάρι όσοι τα έχουν να τα αξιοποιούσαν στο 70% των δυνατοτήτων που προσφέρουν, αλλά πιστέυω πως αυτοί που τα χρειάζονται και τα αξιοποιούν τόσο μπορεί να είναι μόνο το 5% όλων.

btw... elteo nice signature :P:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...