Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κάρτα γραφικών 8800GT και CRYSIS

Darth Revan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

πιθανόν...αν μπορείς δανείσου τροφοδοτικό από κάνα φίλο σου πριν αγοράσεις καινούριο για να είσαι σίγουρος 100%

Δημοσ.
πιθανόν...αν μπορείς δανείσου τροφοδοτικό από κάνα φίλο σου πριν αγοράσεις καινούριο για να είσαι σίγουρος 100%

Αν κ δυσκολο αυτο που λες θα το προσπαθησω!Παντως το psu δεν θα παει χαμενο,διοτι σκεφτομαι να αναβαθμισω το pc σε λιγο καιρο!:P

Κατι ακομα που παρατηρησα στο crysis!Aυτο το προβλημα υπαρχει με τις σκιες mainstream!Οταν βαζω minimum κανενα προβλημα,κ ολα τα αλλα mainstream k 4ΧΑΑ!

Δημοσ.

Μηπως ακουγεται καποιος ηχος απο το κουτι του υπολογιστη οταν π.χ. βαζεις καποιο παιχνιδι? ('ηλεκτρονικος' ηχος εννοω).

Eαν ακουγεται εχει προβλημα; (για μενα ρωταω)

• Moderators
Δημοσ.

κατα το load ακους ενα σφυριχτο πνιχτο ηχο καπως σαν χχχχχχσσσσσσσσχχχχχσσσσσσσσ (και οχι αυτο το βρρρρ που κανουν οι θορυβωδεις ανεμιστηρες ολη την ωρα), τοτε πολυ συντομα θα παρεις το τροφοδοτικο στο χερι.

Μπορει να αρχισει απλα να κανει restart το pc οταν φορτωνεται πολυ, μετα δε θα μπουταρει καν και στο τελος θα καει το τροφοδοτικο.

Απαξ και ακουσεις αυτο τον ηχο σημαινει οτι το τροφοδοτικο θελει το λιγοτερο αλλαγη πυκνωτων, καθως αυτοι θα εχουν φουσκωσει.

Δημοσ.

οχι ρε φιλε, και μου το κανει και αρκετα οταν φορτωνει παιχνιδια (εβαλα το αυτι διπλα του και σιγουρα απο αυτο ακουγεται), τι μου προτεινεις να κανω πριν παθω καμια μεγαλη ζημια; (το pc ειναι της υπογραφης μου, οχι ρε γαμ...το ειναι και ολοκαινουργιο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...