Προς το περιεχόμενο

εγγυηση plaisio

kalamas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας επειδη μενω στη Σπαρτη και εχω παρει το κινητο μου (sony-ericsson w910i) απο το plaisio και μου εχει χαλασει πρεπει να το παω στο πλαισιο για να το κοιταξουν?Αν ναι γινεται με courier να τους το στειλω?

Δημοσ.

οχι σε service της sony ericsson θα πας για να μην καθηστερισει πολυ....αν πας απο πλαισιο θα σου πουν η το πατε εσεις η το αφηνετε εδω να το στειλουμε σε 1-2 εβδομαδες εμεις...και συνολο μεχρι να παει να το φτιαξουν να ερθει παλι πλαισιο μπορει να περασει και 2μηνο οποτε στο service κατευθειαν.....και μου φενετε οταν το πειρες σου ειπαν το νεο σας κινητο εχει εγγυηση sony ericsson για 2 χρονια και οχι πλαισιο...

Δημοσ.
δεν γινεται να βρω μονος μου το πλησιεστερο χωρις να επικοινωνήσω με τα κεντρικα?

Είναι τόσο δύσκολο να πάρεις ένα τηλέφωνο χωρίς χρέωση και να ρωτήσεις? :rolleyes:

Δημοσ.
Για σας επειδη μενω στη Σπαρτη και εχω παρει το κινητο μου (sony-ericsson w910i) απο το plaisio και μου εχει χαλασει πρεπει να το παω στο πλαισιο για να το κοιταξουν?Αν ναι γινεται με courier να τους το στειλω?

Φυσικά και γίνεται να το στείλεις με κουριερ απλά νομίζω ότι η εγγύηση δεν καλύβει τα έξοδα αποστολής-παραλαβής!! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...