freak27 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας...Εχω την εκδοση 2009 του 3d studio Max και ολα τα materials λειπουν! Στην library ειναι ολα κενα! Μηπως ξερει καποιος που μπορω να τα βρω? Η μηπως μπορει να μου στειλει καποιος pm με καποιο καταλληλο link? Ευχαριστω πολυ
PCharon Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μήπως να πας να το αγοράσεις αν υποθέσουμε πως είσαι επαγγελματίας? Λέω εγώ τώρα...
freak27 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Για ποιο λογο να κανεις αυτο το ανουσιο σχολιο? By the way κοστιζει 4 χιλιαρικα, γι αυτο
PCharon Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Τί απάντηση περιμένεις να πάρεις? Άλλο warez/torrent link για να το κατεβάσεις ολόκληρο? Ή μήπως να βρεις κορόιδο που τα έχει "σκάσει" για να σου στείλει από αυτό που πλήρωσε? Μάλλον εσύ κάνεις ανούσια ερώτηση...
parsifal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Για ποιο λογο να κανεις αυτο το ανουσιο σχολιο? Απολύτως σωστός. Να προτιμάτε πάντα το report: This topic locked!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.