georgep800 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Έχω γράψει ένα πρόγραμμα με το οποίο θα παίρνω αριθμούς σαν ορίσματα απο την γραμμή εντολών. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρω που θα βάλω τα ορίσματα στο eclipse, ώστε να περαστούν στο πρόγραμμα κατά την εκτέλεση. Πάω στο Run->Run Configurations και μου βγάζει την εικόνα που παραθέτω. Εκεί επιλέγω "Programme arguments" και στο πεδίο "Arguments" βάζω τα ορίσματα που θέλω. Καλά μέχρι εδώ;; Στο άλλο πεδίο "Choose a variable" τι θα επιλέξω; Καμιά ιδέα;
warchief Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Πρεπει να βάλεις τα arguments που θέλεις στο 'Program arguments' πεδίο του Arguments tab
georgep800 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Πρεπει να βάλεις τα arguments που θέλεις στο 'Program arguments' πεδίο του Arguments tab Εκεί ακριβώς τα βάζω. Και πιο συγκεκριμένα στο πεδίο "Argument:". Αν παρατηρήσεις την φώτο θα δεις και ένα άλλο πεδίο "Choose a variable". Εκεί τι θα επιλέξω;; Το αφήνω ως έχει, αλλά δεν μου λειτουργεί. Στο πρόγραμμα δεν περνιούνται οι παράμετροι...
Γηρυόνης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δε χρειάζεται να επιλέξεις το Choose a variable. Απλώς βάλε τα στο Program Arguments. Αν θέλεις π.χ. να περάσεις το όρισμα "test" ως πρώτη παράμετρο απλώς βάλε τη λέξη test μέσα στο program arguments. Τα ορίσματα θα πρέπει να τα διαχωρίζεις με κενά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.