Προς το περιεχόμενο

Multirama Dell

myniak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Σκεφτομουν να παρω εναν φορητο υπολογιστη, και τελικα κατελειξα στο Dell Studio 1535 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0348299&catid=010200 επειδη απο οτι εχω διαβασει, αν κατι σου χαλασει παιρνεις τηλεφωνο στην Dell και την επομενη μερα ερχεται τεχνικος και στο φτιαχνει. Το θεμα ειναι οτι εχει μονο 2 χρονια εγγυηση και ειδα οτι μπορεις να αγορασεις 3 χρονια εγγυηση με 180ευρω(Υπηρεσία FIX Me Notebook Service Pack 3 Χρόνια:http://www.multirama.gr/products/product?pid=0337069&catid=010305). Στο παραπανω λινκ λεει οτι ειναι εγγυηση κατασκευαστη αλλα στην εικονιτσα εχει το σημα του Multirama και εκει περδευτηκα. Γνωριζει κανεις αν ειναι οντως επιπλεον εγγυηση της Dell ή αν ειναι εγγυηση των Multirama?

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Οι εγγυήσεις fix και replace είναι των Multirama. Έχοντας δύο laptops από εκεί, και στα σύο αγορασμένο το πακέτο replace, χρειάστηκα μια φορά να καλέσω τεχνική βοήθεια για ένα από αυτά.

9 το πρωί έδωσα βλάβη, 9 και μισή με πήραν τηλέφωνο, 2 το μεσημέρι παρέλαβαν το φορητό και την επόμενη το πρωί στις 10 τηλεφώνησαν ότι ήταν έτοιμο.

Δεν μπορούσα να το παραλάβω εκείνη την ημέρα, την επόμενη στις 10 παρά κάτι το είχα στα χέρια μου.

Πρόκειται για το MSI Wind, τα πρώτα που είχαν πρόβλημα με τον ανεμιστήρα. Το λειτουργώ σαν κατεβαστηρι. Εκτος από το πρόβλημα, έκαναν και αναβάθμιση του bios και των drivers της κάρτας ασύρματου δικτύου (δεν είχα δώσει σημασία μια και λειτουργεί με καλώδιο δικτύου).

Πραγματικά πολύ καλές εντυπώσεις.

Όσο για τα Dell δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις παραπάνω για ένα χρόνο στην ουσία περισσότερο κάλυψη. Εσύ αποφασίζεις.

Δημοσ.

Αχα, thanks φιλε.

Μια αλλη ερωτηση. Ξερεις κανεις αν μπορω στο multirama να αυξησω την εγγυηση κατασκευαστη (Dell)(πχ απο 2 χρονια που λεει, να το κανω 4 χρονια) ή αν γινεται με καποιο αλλο τροπο(πχ παιρνοντας τηλεφωνο την Dell αφου προμηθευτω το laptop); Αν γινοταν κατα την αγορα μου απο τα multirama θα ηταν τελειο.

Δημοσ.

λογικά, αν το ζητήσεις στο κατάστημα θα αναλάβουν αυτοί την επικοινωνία με την Dell και αν υπάρχει κάποιο πακέτο επέκτασης εγγύησης από την εταιρία, θα το παραγγείλουν για να στο φέρουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...