karydis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 λοιπον ηρθε η ωρα να αναβαθμισω τον υπολογιστη μου με τα εξης κομματια phenom 9650 asus a3n 3 gb mnimes asus 3870 ddr4 sata640 western dvdrw sata noname 450 watt λοιπον ενω τα εχω συναρμολογισει ολα σωστα παταω να ανοιξει και τζιφος μετα απο 10 λεπτα χωρις να τον πειραξω προηγουμενος πηρε μπρος αλλα η οθονη μαυριλα!! μετα παλι δεν ανοιγε μετα ανοιξε κανονικα ολα κομπλε εγκατεστισα λειτουργικο παω να κανω επανεκκινηση και παλι τιποτα ..... που και που ανοιγει αλλα η οθονη oxi.... στην αρχη ελεγα τροφοδοτικο εβαλα ενα tagan 580 αλλα ακριβως τα ιδια μετα εβαλα τη καρτα γραφικων σε αλλον υπολογιστη μια χαρα... αν μπορει καποιος να μου πει τι συμβαινει και να συμβουλεψει .... ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ δεν μου εχει ξανασυμβει εχω φτιαξει αρκετουσ υπολογιστες αλλα αυτο ειναι λες και υπαρχει φαντασμα...
vagchrist Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα η μητρικη αν οχι κανε αναβαθμιση bios για καλυτερη συμβατοτητα αν εχεις τρεις η δυο μνημες βεβαιωσου οτι εχουν ιδια χαρακτηριστικα αφησε επανω μονο μια δοκιμασε να δεις αν δουλευει μετα δυο και βλεπεις αν ειναι τρεις ισως η μητρικη να μην τις δουλευει κοιταξε παλι τις συνδεσεις στα ρευματα....
sourkas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Το πρόβλημα είναι μάλλον στη μητρική. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να έχει πρόβλημα η ram. Δοκίμασε άλλες μνήμες, αν και πάλι συνεχίζει τα ίδια είναι σίγουρα η μητρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.