Προς το περιεχόμενο

πληρωμη μεσω internet

natasa123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να ρωτησω επειδη δεν θελω να εμπλακω με τραπεζα που μπορω να βρω στο νομο θεσσαλονικης αν ξερει κανεις κατι καρτες που πουλαν συνηθως τα περιπτερα και μεσω αυτων μπορεις να κανεις αγορες και διαφορες συναλλαγες μεσω internet

Δημοσ.

thanks! καμια αλλη?

-----Προστέθηκε 22/10/2008 στις 01 : 47 : 49-----

ξερει κανεις αν με μια τετοια καρτα μπορω να πληρωσω στο rapidshare για premium συνδρομη?

Δημοσ.

Κι εγώ μόνο αυτή ξέρω...

Αν δεν θέλεις να εμπλακείς καθόλου με τράπεζα και μπορείς να εμπλέξεις κάποιον άλλον στιγμιαία μπορείς να φτιάξεις λογαριασμό στο paypal και να βάλεις σε αυτό μέσο μιας τράπεζας κάποια λεφτά.

Δημοσ.
μ αυτη http://www.paysafecard.com τη καρτα δε μπορω να κανω λογαριασμο στο paypal?

μμμ

οχι.

και εγω δε θα εκανα ποτε τετοιες αγορες απο νετ μεσω Paysafecard ΕΚΤΟΣ αν ειχα πολυ εμπιστοσυνη στο καταστημα.

(κανω πολυ συχνα συναλαγες απο το δυκτιο και η συγγκεκριμενη συναλαγη δε τη συνηστω μονο και μονο μη πεσεις σε κανα παραξενο μαγαζι απο το νετ και δε μπορεις να παρεις τα λευτα σου)

για τον απλουστατο λογω... ειναι ανωνυμη..

ελα κ δε σου ρχετε το προιον που παραγγηλες.. τι κανεις? αμφισβητης την αγορα? ζητας τα λέυτα σου πισω? και αντε ειναι εντυμος ο καταστηματαρχης να στα κανει καταθεση που?! αφου τον πληρωσες με ενα χαρτακι απο το περιπτερο!

κ δεν ειναι καν καρτα ειναι ενα χαρτακι σαν αυτα που δινουν για ανανεωση χρονου ομιλιας σε καρτοκινητα.

το μονο που σου προτηνω στη περιπτωση που ΔΕ θες να φενεται η καρτα σου (visa electron η πιστωτικη)

να πας στη λυση paypal οπου απλα βαζεις μεσα τη καρτα που κανεις αναληψη απο τα atm και μαλιστα οταν ειναι να πληρωσεις για αγορα δε σε χρεωνει και τπτ σε αντιθεση με την paysafecard.. που σε περιπτωση λαθους η απατεωνα να ζητησεις τα λευτα σου να στα κανει

refund. Γενικα με paypal εισαι πιο ασφαλης εσυ και πιστεψε με τοσα χρονια ποτε δεν μπλεχτηκα με τραπεζα η ειχα καποιο προβλημα.

να πω και ενα συμβαν ετσι για το κλου της υποθεσης

καποτε αγορασα απο ελληνικο μαγαζι ενα προιον που βλεπα στο site

με πηραν τηλ την επομενη και μου ειπαν δεν το χουν! και μου προτειναν ενα αλλο που ηταν πιο φθηνο ομως κατα 4 ευρω. δε με πειραξε η διαφορα και ειπα οκ και μου ειπαν θα μου επιστρεψουν και τα 4 ευρω.

την ιδια μερα ειδα επιστροφη απο αυτους 4 ευρω στη paypal που τα περασε αυτοματα στην visa electron της τραπεζας μου χωρις να κανω τπτ απολυτος

σκεψου τωρα να χα πληρωσει ανωνυμα απο την Paysafecard και να μην ηταν 4 ευρω αλλα κανα μεγαλο ποσο.. τι θα γινοτανε?

Δημοσ.

Πάνε σε μια τοπική τράπεζα και πες ότι, θέλω Visa για αγορές.

Θα σου κάνουν την κάρτα, πολύ πιθανό να την πάρεις την ίδια μέρα και άνοιξε ένα λογαριασμό στο PayPal, το ασφαλέστερο σημείο μεταφοράς χρημάτων [στο λέω εγώ]. Από το PayPal, θα μπορέσεις να κάνεις μέχρι ένα σημείο μεταφορές χρημάτων κλπ. Μετά, θα σου ζητηθεί ένα ειδικός 4τραψίφιος κωδικός, τον οποίο και θα βρεις στα αναλυτικά στοιχεία των αγορών της κάρτας σου και θα μεταφέρεις στο PayPal.

Όταν βάλεις αυτόν τον κωδικό, θα είσαι πλέον: Verified, ενώ αρχικά, θα είσαι Unverified. Όταν κάνεις αρκετές αγορές και έχουν περάσει ένα συγκεκριμένο όριο σαν [ποσοστό αγορών], σε υποχρεώνει για το καλό σου το PayPal, να γίνεις Verified.

Γιατί δεν πρέπει να φοβάσαι για την κάρτα σου την [Visa].

Όταν θα κάνεις μια αγορά από κάπου, πρώτα θα βλέπεις τι σόι σελίδα είναι αυτή και μετά θα συνεχίζεις. Επίσης, θα βάζεις χρήματα [μόνο για όσο κοστίζει αυτό που θα αγοράζεις]. Και να σου κάνουν κάτι με την κάρτα σου, απλά, πας και την ακυρώνεις και αν χάσεις κάτι, θα είναι μόνο ότι σου πάρουν μέσα από την κάρτα. Προτιμάς να κάνεις οτιδήποτε άλλο με αγορές από το ίντερνετ παρά αυτό που σου είπα. Κάντο, απλά, με τον τρόπο που σου είπα, είσαι εξασφαλισμένος στο ότι, θα χάσεις πχ, μόνο τα χρήματα που είχες για το αντικείμενο που πήρες [και αυτό, αν σου κάτσει κάτι στραβά, αν είσαι πολύ άτυχος]. Ενώ με κάθε άλλο τρόπο, απλά, δεν θα ξέρεις τι σου γίνεται. Νομίζω ότι, σε έχω καλύψει.

• 6 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...