louben Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Γεια χαρα σε ολους.ΠΑιδια ενα ερωτημα.Φιλος ειχε Altec(dyστυχως) και ως γνωστον εμεινε χωρις νετ.Του προτεινα να παει σε κονεξ προς το παρον στην προσφορα του γερμανου.Αν και εχει ομως ρουτερ(της Αλτεκ) του ειπαν οτι δε θα δουλεψει και οτι θα χρειαστει να παρει το αντιστοιχο του Κονεξ,. Εμενα μου φαινεται πατατια η υποθεση αλλα πειτε μου και τη γνωμη σας.Ισχυει κατι τετοιο??? Ευχαριστω.
louben Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δυστυχως δεν το γνωριζω γιατι το εχει ο φιλος στο σπιτι του.ΕΙναι αυτο που εδινε η αλτεκ.Καποιος φιλος που το εχει ας βοηθησει.
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 vigor μπορει να εχει.λογικα θα παιξει παντου.αντε να χρειαστει να περασει κανα αλλο firmware απλα.
louben Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Thnks poylinos.Απλα απο οσο ξερω τεχνικη υποστηριξη εχει ο Οτε μονο για τα ρουτερ που δινει ο ιδιος σωστα?????
poulinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 θεωρητικα ναι.πρακτικα δεν χριαζεσαι καν τον οτε.οτι ρυθμισεις ηταν για αλτεκ το ιδιο ισχυει και για οτενετ με την μονη διαφορα username και password .pppoe/llc vpi 8 vci 35 ειναι κοινα παντου πλεον.
poulinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 οτι αλλο ειναι πες μας διοτι η ερωτηση ηταν λιγο γραμμενη παραξενα και δεν την καταλαβα τελεια και δνε ηξερα αν η απαντηση που σου εδωσα ηταν ακριβως αυτο που ρωτησες.απλα οι ρυθμισεις ειναι ιδιες για ολους πλεον.pppoa δεν βαζουμε σχεδον ποτε πλεον.ολα τα dslam εχουν γινει pppoe.αντε να εχει μεινει του οτε κανα παλιο που να παιζει πιο γρηγορα pppoa αλλα και αυτο θα παιξει και pppoe.ολοι οι εναλακτικοι ειναι ηδη pppoe.
louben Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Αρα απο οτι καταλαβα ολα τα ρουτερ κανουν για ολους τους παροχους σωστα???Δεν υπαρχουν"κλειδωμενα" τροπο τινα ρουτερ που ν αειναι μονο για εναν παροχο σωστα?Το λεω γιατι απο οτι ξερω του ηρθε ετοιμο το πακετο(Ido personal) και δε χρειαστηkε καν να βαλει κωδικους+το οτι ειχε προεπιλογη φορεα.Για αυτο ρωταω.Βαζοντας λοιπον την ΙΡ του ρουτερ(την οποια δυστυχως δε ξερω) και τους κωδικους ειμαι οκ σωστα??? Μην τον παρω και στο λαιμο μου τον ανθρωπο....................
poulinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 υπαρχουν κλειδωμενα ρουτερ.μπορει σε ενα ρουτερ να μην σε αφηνει να πας σε ολα τα μενου ειναι να μην δεχεται αλλο Username Που δεν τελειωνει πχ σε otenet.gr αλλα συνηθως σε αυτα μπορεις να κανεις firmware update με το κανονικο firmware και να παιξει.συνηθως.
louben Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 ΑΡΑ χρειαζεται Υποχρεωτικα firmware update σωστα????? Toτε θα το ψαξω. Thanks a lot.
poulinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 αν ειναι κλειδωμενο.μπρει να μην ειναι καν.θα το δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.