Προς το περιεχόμενο

Κανένας καλός Video Converter για Mac OS X ?

x_vagos_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μήπως ξέρουμε και κανένα καλό Video Converter;

Θα με σώζατε αν μπορούσατε να μου παραθέσετε κάποιον που να υποστηρίζει AVI,MKV όπως και υπότιτλους .sub και .srt

Thanks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως ξέρουμε και κανένα καλό Video Converter;

Θα με σώζατε αν μπορούσατε να μου παραθέσετε κάποιον που να υποστηρίζει AVI,MKV όπως και υπότιτλους .sub και .srt

Thanks

Το visual hub είναι πολύ απλό στη χρήση, είναι εμπορικό αλλά τα πιάνει τα λεφτά του.

• Super Moderators

VisualHub

http://www.techspansion.com/

Δυστυχώς μόλις πριν μερικές ημέρες ανακοινώθηκε η διακοπή ανάπτυξής του. Πιθανότατα να μπορέσετε να βρείτε την τελευταία του έκδοση ψάχνοντας στο Google.

Άξιζε τα λεφτά του (το έχω αγοράσει).

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Φαίνεται να τα αξίζει όντως τα λεφτά του...

Κάτι άλλο όμως. Πώς ενσωματώνονται οι υπότιτλοι, οεο;

Και τώρα κάτι δεύτερο : έναν πολύ καλό batch mp3 tag editor που να αλλάζει τα πραγματικά tags και όχι απλά το xml που διαβάζει το iTunes... Γιατί ενώ τα αλλάζω από το iTunes, τα περνάω στο κινητό και δεν τα διαβάζει αλλαγμένα...

Χο χο χο, ο υπερλογοκριτής έχει μείνει πίσω στην ενημέρωση :P

Λίγες μέρες μετά τις λίγες μέρες του paredwse, ανακοινώθηκε ότι θα δώσει τον κώδικα ελεύθερο o ντηβέλοπερ.

Όσο για τον tag editor, Media Rage. Αυτό με σήμα τον ανθρακωρύχο.

• Super Moderators
Χο χο χο, ο υπερλογοκριτής έχει μείνει πίσω στην ενημέρωση :P

Λίγες μέρες μετά τις λίγες μέρες του paredwse, ανακοινώθηκε ότι θα δώσει τον κώδικα ελεύθερο o ντηβέλοπερ.

[...]

Δεν μας νοιάζει κύριε, προωθούμε το καλό λογισμικό - είτε με αγορά είτε με donations!

[Υπογραφή]

Τορ. Κ. Μάδας

Μήπως ξέρετε πώς ενσωματώνονται οι υπότιτλοι όμως...; Δοκίμασα με ένα avi+srt και μου έβγαλε σκέτο το mov, χωρίς να ενσωματώσει το srt.

Μετά δοκίμασα να βάλω στην λίστα τον srt, αμέσως μετά το αρχείο βίντεο, αλλά μου πέταξε error και δεν έβγαλε τίποτα ως output...

Help?

• Super Moderators
Μήπως ξέρετε πώς ενσωματώνονται οι υπότιτλοι όμως...; Δοκίμασα με ένα avi+srt και μου έβγαλε σκέτο το mov, χωρίς να ενσωματώσει το srt.

Μετά δοκίμασα να βάλω στην λίστα τον srt, αμέσως μετά το αρχείο βίντεο, αλλά μου πέταξε error και δεν έβγαλε τίποτα ως output...

Help?

Προσωικά, για τους υπότιτλους χρησιμοποιώ το Submerge, το οποίο είναι εξαίρετο.

Κι εγώ το Submerge χρησιμοποιώ και τις 5 μέρες που μου ανήκει ο iMac, αλλά λέω μήπως υπήρχε η δυνατότητα μέσα από το Visualhub, να ενσωματώνονται οι υπότιτλοι στο παραγόμενο αρχειάκι...

Κι εγώ το Submerge χρησιμοποιώ και τις 5 μέρες που μου ανήκει ο iMac, αλλά λέω μήπως υπήρχε η δυνατότητα μέσα από το Visualhub, να ενσωματώνονται οι υπότιτλοι στο παραγόμενο αρχειάκι...

Αν έχεις το QuickTime Pro και το Perian, μπορείς να κάνεις τη δουλειά χωρίς το Submerge.

- Βάζεις το SRT στον ίδιο φάκελο με το AVI και του δίνεις το ίδιο όνομα με αυτό.

- Ανοίγεις το AVI με το QuickTime.

- Πας στο μενού File, επιλέγεις το Save As και από εκεί την επιλογή Save as a reference movie.

- Παίρνεις το αρχείο MOV που θα δημιουργηθεί και το ρίχνεις στο VisualHub (ή όποιο άλλο πρόγραμμα χρησιμοποιείς).

• Super Moderators
Αν έχεις το QuickTime Pro και το Perian, μπορείς να κάνεις τη δουλειά χωρίς το Submerge.

- Βάζεις το SRT στον ίδιο φάκελο με το AVI και του δίνεις το ίδιο όνομα με αυτό.

- Ανοίγεις το AVI με το QuickTime.

- Πας στο μενού File, επιλέγεις το Save As και από εκεί την επιλογή Save as a reference movie.

- Παίρνεις το αρχείο MOV που θα δημιουργηθεί και το ρίχνεις στο VisualHub (ή όποιο άλλο πρόγραμμα χρησιμοποιείς).

Γηράσκω αεί διδασκόμενος - ούτε είχα υπ' όψιν μου το παραπάνω χρησιμότατο κόλπο.

Ευχαριστώ πολύ georgeadams! :-)

• Super Moderators
Εφόσον θα δημιουργηθεί αρχείο MOV, υποθέτω ότι το VisualHub δεν μου χρειάζεται... σωστά;

Ανάλογα πού θέλεις να αναπαράγεις το video... :-)

ΟΚ, το δοκίμασα μόλις τώρα, και κατάλαβα πώς γίνεται... Το παραγόμενο είναι mov, συναρτήσει avi+srt... η μετατροπή το οριστικοποιεί σαν αυτόνομο mov αρχείο.

Χρονοβόρο όμως...

Ευχαριστώ, anyway!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...