aledjo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 τοσα χρονια ασχολουμαι με υπολογιστες, εχω δει να συμβαινουν τα πιο κουφα απ'ολα αλλα αυτο που ειδα σημερα δε μπορω να καταλαβω. μαλλον με παρακολουθουν οι εξωγηινοι! κατεβασα απο το ιντερνετ μερικες φωτογραφιες. παω να τις εκτυπωσω και 1 απο αυτες μου εκτυπωθηκε η μιση! ε λεω κατι δε παει καλα, δοκιμασα με αλλο προγραμμα, τιποτα. το ξανακατεβασα, τιποτα. το ανοιξα με τη ζωγραφικη των windows και το εκανα save bmp, τιποτα το κανω αντιγραφη επικοληση, τιποτα. το ανοιγω με το photoshop, κανω μερικες αλλαγες αλλα παλι εκτυπωνεται το μισο! αλλαζω pc, κανω εγκατασταση τον εκτυπωτη στο λαπτοπ, παλι τα ιδια! εκτυπωνει τα παντα εκτος απο αυτη τη φωτογραφια! μπορει να μου πει κανεις τι φταιει? καταραμενη ειναι η φωτογραφια αυτη?
washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 λογικά το θέμα σου είναι τί παίζει και ΔΕΝ παίζει, αλλά δυστυχώς το μόνο που μου έρχεται τώρα είναι να σου δώσω μια μπακάλικη απάντηση-βοήθεια : πάτα ένα prt scrn, και σώσε αυτό που βλέπεις (..άμα πεις πως κατά το paste βγαίνει η...μισή, κλείσε αμέσως το pc, και πήγαινέ το στην κοντινότερη εκκλησία να το διαβάσει ο παπάς που έχει βάρδια...)
kfyros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Ξανακατέβασε την από το internet... Μπορεί να είναι corrupted το αρχείο. Μήπως προσπαθείς να τυπώσεις χαρτονομίσματα?? Υπάρχει λογισμικό στους εκτυπωτές που δεν τα αφήνει να τυπωθούν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.