Προς το περιεχόμενο

Menu σε DVD

remote767

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για άλλη μια φορά θα χρειασθώ την βοήθεια του φόρουμ.

Τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και φτιάχνω DVD με παλιές και καινούργιες φωτογραφίες, το πρόγραμμα που έχω είναι το Pinnacle studio 12 Θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να δημιουργήσω μενού στο ξεκίνημα της ταινίας δηλαδή να γράψω δυο ξεχωριστές ταινίες στο ίδιο DVD και να επιλέξω ποια θα δω έχω βρει κάτι με το Nero αλλά δεν μου αρέσει και τόσο. Υπάρχει κάποιο άλο ειδικό πρόγραμμα? Με το Pinnacle μπορώ να κάνω κάτι? Και πως?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Γιατί δεν δοκιμάζεις και με το ConvertXtoDVD.

Ετοίμασε τις 2 ταινίες σε dv avi μορφή (για ποιότητα), βάλ' τες στο convertx και διάλεξε ένα από τα έτοιμα μενού που έχει.

Πάντως, νομίζω ότι το pinnacle έχει έτοιμο τρόπο να φτιάχνει μενού αλλά δεν το έχω δουλέψει για να ξέρω πως γίνεται αυτό.

Δημοσ.

Αν και με μπερδεψες λιγο στην αρχη που λες για φωτογραφιες και μετα το γυρνας σε video... δοκιμασε το convertxtodvd. Εχει ωραια μενου ετοιμα και πολλες επιλογες.

ConvertXtoDVD guide

Δημοσ.

Για ποιο "επαγγελματικά" menus χρησιμοποίησε το DVDLab Pro 2. Έχει τη δυνατότητα δημιουργίας menu, submenus, extras, intro movie (video που θα παίζει πριν μπει στο menu), slideshows, transitions μεταξύ των menus.

Στην κατηγορία όμως του ConvertX μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring. Εξίσου εύκολο όπως το ConvertX ποιο γρήγορο και με περισσότερες δυνατότητες στη δημιουργία menu.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...