earth_walker Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά έχω adsl έχω ένα router baudtec που ει ναι πάνω απο isdn γραμμή το ερώτημά μου είναι τι πρέπει να κάνω ώστε να μπορώ να στέλνω και να λαμβάνω Fax κάτι έχω ακουση για κάποιο modem που πρέπει να βαλω που το τοποθετώ αυτό? δλδ εγώ έχω τη σύνδεση μου ως εξής καλώδιο του οτε που το βάζω σε κάποιο σπλιτερακι μετά το ένα καλώδιο πάει στο isdn και το άλλο στο router τώρα αν θέλω να στέλνω και να λαμβάνω φαχ μέσω ε-μαιλ θα πρέπει να πάρω ένα μοντεμακι αυτό που ακριβώς θα το συνδέσω?? Ευχαριστώ πολύ
100 010 00 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Θα εγκαταστησεις επιπλεον ενα voice - fax dial up modem (ειτε PCI, ειτε USB) που θα το συνδεσεις με καλωδιο στο τηλ. πριζακι σου, οπως το τηλεφωνο δλδ και ψαξε να βρεις το winfax ή το active fax για software. Σχετικα ειναι κατι ευκολο. Αν εχεις σπλιτερακι, οπου λες και εχεις, μετα απο αυτο θα βαλεις ενα διπλο τηλεφωνικο ανταπτορα (απο ενα σε δυο) και το ενα καλωδιο θα το πηγαινεις στο τηλ. σου και το αλλο στο dial up modem σου. Βασικα πολλα dial up modems εχουν εξοδο για τηλεφωνο οποτε δε θα χρειαστεις ανταπτορ, παρα μονο ενα επιπλεον τηλ. καλωδιο
earth_walker Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ φίλε 100 010 00 αλλά πεσμου αν ήδη έχω PCI μόντεμ στην μονάδα του PC μου εκεί τη κάνω? τραβάω καλώδιο από την μπριζα του οτε και το βάζω εκεί? χωρίς τίποτε άλλο? και μετά με το winfax και όλα οκ? χωρίς να πειράξω τίποτε άλλο?
100 010 00 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Βασικα σου εξηγησα φιλε μου. Το PCI modem ειναι και fax modem? Ή τραβας καλωδιο οπως λες, ή μετα το dsl splitter αν εχεις dsl, βαζεις ενα διπλο τηλ. ανταπτορα και το ενα καλωδιο το πας στο ρουτερ και το αλλο στο μοντεμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.