dhmak Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Γειά χαρά, θα ήελα να μου δώσετε τα φώτα σας στο θέμα πλήρους απεγκατάστασης του ie6 απο τα XP και φυσικά δέν ενωώ απο την Προσθαφαίρεση προγραμμάτων που είναι ψέυτοαφαίρεση
yoda73 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Νομίζω ότι μπορεί να γίνει με τη βοήθεια του nlite, αλλά επειδή o ΙΕ είναι άμεσα συνδεδεμένος με τον πυρήνα των windows, δεν θα έχεις την δυνατότητα updates και δεν ξέρω μήπως επηρεάζει και άλλα χαρακτηριστικά των windows.
mimis13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Γειά χαρά, θα ήελα να μου δώσετε τα φώτα σας στο θέμα πλήρους απεγκατάστασης του ie6 απο τα XP και φυσικά δέν ενωώ απο την Προσθαφαίρεση προγραμμάτων που είναι ψέυτοαφαίρεση φιλε αν το κανεις αυτο, πραγματικα θα το μετανιωσεις! αναβαθμισε τον οσο δεν παει αλλο.. κατεβασε τον 7 κ κανε τα updates, μετα τον 8 ΒΕΤΑ 2 κ αναβαθμισε κ αυτον οσο παει... για να μπορεις να κανεις windows update κ να μπαινες στο msn e-mail σου!!!
micos000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Αυτό που ζητάς φίλε μου, απλά δεν γίνεται. Ο μόνος τρόπος να ξεφορτωθείς τελείως το ie είναι να βγάλεις τα windows και να βάλεις linux.
PCharon Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Αυτό που ζητάς φίλε μου, απλά δεν γίνεται. Καλά ναι... Απεγκατάσταση IE ή/και της μηχανής του ΙΕ (η μηχανή μπορεί να κρατηθεί, οπότε θα δουλεύουν προγράμματα τρίτων κατασκευαστών που τη χρησιμοποιούν) και όχι μόνο με: http://www.litepc.com/ http://www.crystalidea.com/wincomponents ..και απαλλάσεσαι, χα! Υ.Γ. Γι άλλη μια φορά το ίδιο ΥΓ.
washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 εγώ να ρωτήσω με την ευκαιρία κάτι άλλο - ΠΟΙΟΣ ο λόγος να θέλεις κάτι τέτοιο ; (θέλε ό,τι θέλεις βέβαια) αναρωτιέμαι, διότι ΑΡΚΕΙ να εξαφανίσεις κάθε shortcut που θα σου τον θυμίζει, και να μην ξαναδιπλοκλικάρεις το εγκζέ του... (σε χαλάνε τα μεγκαμπάιτ που καταλαμβάνει στον δίσκο ; ) (ή η ιδέα και μόνο ; )
Bspus Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Και εγω τον αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι, αλλα δυστυχως ακομα υπαρχουν σελιδες που δουλευουν σωστα μονο στον ΙΕ. Μπορεις να τον βγαλεις οπως ειπωθηκε αλλα αν το κανεις στο βασικο σου συστημα που χρησιμοποιεις για browsing σιγουρα καποια στιγμη θα το μετανιωσεις.
mimis13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 απ οτι ξερω στο add/remove windows components ειναι κ η επιλογη ν αφαιρεσεις τον ΙΕ.. κ μετα για να τον τρεξεις ξανα να πας κ να τον προσθεσεις εχοντας μεσα το cd windows xp! κ αυτο με την αναβαθμιση μεχρι οσο δεν παει αλλο, το λεω, γιατι εχει κενα συστηματος κ το Panda GP 2009 μου λεει οτι εχει τρωτα σημεια!! με τις αναβαθμισεις μου λεει οτι ειναι comple παντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.