pOLoS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Το μόνο που κολλάει εδώ και που έχω να πω για την περίπτωση σου Αλέτζο είναι η γνωστή κινέζικη φιλοσοφία: 般相対性理論は慣性力と重力を結び付ける等価原理のアイデアに基づいている。等価原理とは、簡単に言えば、外部を観測できない箱の中の観測者は、自らにかかる力が、箱が一様に加速されるために生じている慣性力なのか、箱の外部にある質量により生じている重力なのか、を区別することができないという主張である。 Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο. συμφωνώ ..................
livewire Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Lomar, δεν είχα συγκεκριμένους χρήστες στο μυαλό μου. Αν εσύ δεν το συνηθίζεις, μπορούσες να προσπεράσεις άφοβα το σχόλιο. Αυτά. Στηρίζουμε aledjo, γιατί αγαπάει ΟΛΕΣ τις γυναίκες.
Praetorianos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Aledjo αγόρι μου δεν θέλω να σε προσβάλω αλλά πολλά topics σου διακρίνονται από μουνοδουλισμό. Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είναι τυπική αρσενική συμπεριφορά αυτή και θέλω να πιστεύω ότι αποτελεί και μεγάλη μειοψηφία γενικότερα. Προσωπικά τόσο τραβηγμένες υποθέσεις δεν έχω συναντήσει (ακόμα). Και επειδή είπες ότι καμαρώνεις κιόλας το θεωρώ ασχημο σαν συμπεριφορά να σε σέρνει μια τρύπα από την μύτη συνεχώς (γιατί που και που και ευχάριστο και ανεκτό είναι). Φυσικά IBTL.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δυο σημαντικα-κορυφαια μελοι του insomnia [...] Δύο τι; [...]υ.γ οποιος προλαβει.... ποσταρε! Όντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.