Προς το περιεχόμενο

Σύγκρουση Τιτάνων;)

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυο σημαντικα-κορυφαια μελοι του insomnia βρεθηκαν σε μια διαφωνια-συγκρουση και θελουνε τη γνωμη σας.

οι πρωταγωνιστες ειναι ο aledjo και η evabb....

μετα απο ωρες, μερες, ξενυχτια και τελοσπαντων ατελειωτης "μαλακιας" στο msn, με θεματα 98% γυρω απο το σεξ

φτασανε να διαφωνουν σε μια λεπτομερια!

η evabb ως εμπειρη στο θεμα, οπως και μελος σε αναγνωρισμενα forum πονηρα και μη, ειναι μια γυναικα με κυρος της αποψης της

οπου φυσικα δε περναει απαρατηρητη και ο λογος της ειναι πολυ σημαντικος για ολους!

ο aledjo.................. αυτα. (και πολλα ειπαμε!)

Η διαφωνια ειναι για τους αντρες, την αντιμετωπιση ως προς τις γυναικες!

Εγω ο aledjo υποστηριζω φανατικα οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των αντρων φτανει και ξεπερναει τα oρια του αιδιο-δουλονισμου! :)

μερικα απο τα παραδειγματα που αναφερω ειναι:

Εχουν χαθει περιουσιες, τα δωσαν ολα για μια γυναικα

εχουν σκοτωθει ανθρωποι, αδερφια-φιλοι γιναν δολοφωνοι για μια γυναικα

εχουν διαλυθει οικογενιες, παρατησαν σπιτι οικογενεια παιδια κτλ για μια γυναικα

εχουν γινει προδοσιες, μεταξυ φιλων ακομα εχουν πουλησει την ιδια τους τη πατριδα για μια γυναικα

εχουν γινει τσακωμοι, μεταξυ φιλων, σε νυχτερινα κεντρα και οπουδηποτε αλλου για μια γυναικα

ΠΟΛΕΜΟΙ εχουν γινει για μια γυναικα, ο πολεμος της Τροιας για την ωραια Ελενη, αν και λενε οτι ειναι φημες, εγω το πιστευω!

και ας αφησουμε την ιστορια και τις φημες και να κοιταξουμε τι γινεται διπλα μας.

ο φιλος δε μιλαει με τον αλλον φιλο γιατι η γκομενα του τον κοιταξε στη καφετερια,

ο αλλος φιλος τσακωθηκε με τον αλλον επειδη βρηκε το κινητο του με στο κινητο της γκομενας,

ο Μητσος εβαλε εξατμιση στο καθαρο αυτοκινητο του επειδη του γυαλισε η γειτονισα,

ο Κωστας χαθηκε απο τη παρεα του γιατι η γκομενα του ΔΕ γουσταρει τη παρεα και ετσι ο Κωστας την ακολουθησε στη δικια της παρεα,

ο Γιαννης που δουλευει ολη μερα πηγε και αγορασε ακριβα ρουχα για να νιωθει ομορφα η γκομενα που τη βγαζει το Σαββατο,

ο Στεφανος λεει ψεμματα σε ολους επειδη η γκομενα ντρεπεται για κατι που ειναι,

ο Γιωργος δεν εχει πει σε κανεναν οτι η γκομενα που εχει τη βρηκε μεσω του ιντερνετ για να μην την υποτιμησει,

ο Αντωνης εκοψε το μουσακι του επειδη το βαρεθηκε! (ετσι τουλαχιστον λεει....)

ο Μανωλης αρχισε το τσιγαρο γιατι δε φαινεται ωραιο να καπνιζει μονο η γκομενα...

ο Αγγελος απο εχθες ακουει και σκυλαδικα για να βλεπει τη δικια του να χoρευει,

αυτα ειναι αρκετα νομιζω, αν δε σας φτανουν κοιταξτε γυρω σας να δειτε και τα υπολοιπα.

δε βγαζω τον εαυτο μου απ'εξω, αλλα εγω το λεω και το παραδεχομαι γιατι μ'αρεσει! :)

η evabb διαφωνει σε αυτο υποστηριζει οτι ειναι ακραιες χολιγουντιανες φημες κι οτι κανες νορμαλ ανθρωπος δεν θα εκανε ποτε κατι τετοιο

αντε το πολυ πολυ να τα πιει σε κανα μπαρακι και να το πηγαινουν οι φιλοι του στο σπιτι του.

το θεμα δικο σας για να μπει τελος σε αυτη την ιστορικη διαφωνια και συγκρουση τιτανων

υ.γ οποιος προλαβει.... ποσταρε!

• Super Moderators
Δημοσ.
ama po sta arxidia mas tha fteo?

ναι, κανονικά έπρεπε να πεις στις ΜΠΑΛΑΡΕΣ μας...

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα.

Ο aledjo είναι ο aledjo.

Τον παραδοσιακό αυνανισμό τον ξέρουμε, δεν μας φοβίζει.

Αυτό το ντελίριο inbetweenthelock-αυνανισμού, όμως, πρέπει να πω ότι με ταλανίζει κάπως.

Να το κοιτούσαμε λιγάκι?

Δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να κλείνει το κάθε obscure τόπικ από τα αποδυτήρια,

πολλώ δε μάλλον αν γίνεται η αφορμή για να μπαίνουν κάποια -γενικότερου ενδιαφέροντος- πράγματα στη θέση τους,

όπως π.χ. το ότι η ορθή φράση που αποδίδεται στον Sir Alex έχει ως εξής:

"Who the fuck is Yourkas?"

Δημοσ.

εφόσον η inbl-σπόντα πήγαινε σε εμένα, ε να σου απαντήσω.

το έγραψα πριν ποστάρω τη σχετική φώτο, πως και εγώ τα βρίσκω λίγο άκυρα/μούφα/μλκ whatever, όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας.

αλλά το συγκεκριμένο τόπικ ρε γμτ, με το που διάβασα το ποστ του aledjo (αυτό απο μόνο του δίνει αυξημένο συντελεστή στην εντροπία του τόπικ), το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν αυτό, και είπα δε μαμιέται, εδώ τα ίδια και τα ίδια άτομα το κάνουν και ακόμα δεν τους έχουν κράξει για γραφικούς, σε εμένα θα σκαλώσουν;

ε τελικά έπεσα λίγο έξω :-)

Δημοσ.

Το μόνο που κολλάει εδώ και που έχω να πω για την περίπτωση σου Αλέτζο είναι η γνωστή κινέζικη φιλοσοφία:

般相対性理論は慣性力と重力を結び付ける等価原理のアイデアに基づいている。等価原理とは、簡単に言えば、外部を観測できない箱の中の観測者は、自らにかかる力が、箱が一様に加速されるために生じている慣性力なのか、箱の外部にある質量により生じている重力なのか、を区別することができないという主張である。

Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...