disqualified Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 γιατι η μια εχει ΤΝ και η αλλη S-PVA panel, δε μπορει το fiatακι να εχει τα ιδια λεφτα με τη mercedes ετσι δεν ειναι?
mavrik Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 σωστος ο disqualified!Επισης να σου πω οτι για την eizo S2100 BK υπαρχει μονο ενα κομματι, αυτο της εκθεσης,αλλα η εγγυηση ισχυει απο την στιγμη που την παιρνεις αρα εισαι καλυμενος!Α εχει και την S2000(mva panel) επισης στα 400 ευρω...
spid_x Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Και γω Eizo εχω (S1911) αλλα τελικα δεν εχω βγαλει συμπερασμα. Ενταξει πολυ δυνατη οθονη, αλλά τελικά κάνουν οι Eizo για games π.χ.? Ή ειναι μονο για γραφειο? Συγκρινω τις τιμες με αλλες μαρκες , βλεπω κατι αναλυσεις και κατι αντιθεσεις στα υψη και προβληματιζομαι...
disqualified Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Και γω Eizo εχω (S1911) αλλα τελικα δεν εχω βγαλει συμπερασμα. Ενταξει πολυ δυνατη οθονη, αλλά τελικά κάνουν οι Eizo για games π.χ.? Ή ειναι μονο για γραφειο?Συγκρινω τις τιμες με αλλες μαρκες , βλεπω κατι αναλυσεις και κατι αντιθεσεις στα υψη και προβληματιζομαι... δεν εχει να κανει με τις eizo. Η 1911 εχει TN panel τα οποια εχουν χαμηλους χρονους αποκρισης αλλα οι γωνιες θεασης ειναι ακριβως γι αυτο που ειπες, για δουλειες γραφειου καθως θα ζοριστεις να απολαυσεις μια ταινια ή ενα παιχνιδι αν φυγεις απο τα στενα ορια θεασης της καρεκλας σου. Τα PVA εχουν θεωρητικα πιο μεγαλους χρονους αποκρισης οι οποιοι ομως δε δημιουργουν καποιο προβλημα στη θεαση Επισης για το τελευταιο που ειπες, ποτε να μην υποτιμας τη δυναμη της διαφημισης και της προβολης ουτε να δινεις παρα πολυ σημασια στις δυναμικες αντιθεσεις που ειναι στα υψη. Αν μπορεις να πας σε ενα καταστημα να δεις καποια οθονη με PVA panel θα σου λυθει οποιαδηποτε απορια σχετικα με την ανωτεροτητα της συγκεκριμενης οθονης Υ.Γ. δεν ειναι αμαρτια να εχεις οθονη με TN panel ομως πρεπει να συμφιλιωθεις με τα μειονεκτηματα της (οπως κι εγω)
million_voices Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 καλα, τα marketing χαρακτηριστικα που ανακοινωνουν οι εταιρειες πολλες φορες δεν λενε το ποσο καλη εικονα θα δεις ειχα μια 17αρα TFT entry level ΕΙΖΟ την οποια ειχα αγορασει το 2003,πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,ποιοτικη εικονα,φυσικα χρωματα κλπ κλπ συγκρινομενη ακομα και με σημερινες υλοποιησεις αλλα η φτηνη 22αρα Samsung που αγορασα προσφατα εχει σιγουρα καλυτερο μαυρο και ποιο ζωντανα αλλα οχι και ποιο φυσικα χρωματα συμπερασμα η τεχνολογια προχωραει και το πολυ καλο αλλα λιγο παλιο ισως δεν μπορει να σταθει μαζι με το απλα καλο του σημερα,το ζητημα ειναι αν αυτες οι EIZO αξιζουν εστω και με μειωμενη τιμη σε σχεση με απλα καλες σημερινες οθονες των οποιων οι τιμες ειναι πολυ κατω σε σχεση με των EIZO γενικως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.