Προς το περιεχόμενο

Eizo απο stock . Aξιζει ;;;

papayios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω για νεα οθονη και υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να βρω την Eizo S1901SH BK καινουργια στα 150-170 ευρω . Παροτι ειναι TN panel σε αυτα τα λεφτα αξιζει να την παρω ;;; Επισης στο ιδιο καταστημα υπαρχουν και καποια απο τα ακριβα μοντελα της Εizo της ταξης των 800-900 ευρω που μπορω να τα παρω ακομα και στην μιση τιμη . Δεν ξερω ακομα ποια ακριβως ειναι αυτα τα μοντελα ( αυριο θα παω να δω το stock απο κοντα ) . Διαβασα σε καποια αλλα ποστ οτι δεν ειναι ολα τα pva που φορανε οι eizo το ιδιο καλα . Οσοι εχετε δουλεψει αυτες τις οθονες εχετε να προτεινετε καποια μοντελα συγκεκριμενα για καθε μεγεθος ;;

Προσανατολιζομαι για 19'' σε 5:4 η 20'' , 22'' , 24'' σε wide κατα προτιμηση οχι TN . Σε περιπτωση που βρω κατι αξιολογο και υπαρχουν κομματια θα σας ενημερωσω για οσους θελουν να παρουν .

Δημοσ.

Εγω εχω να πω οτι 8εωρω οτι ειναι καλη ιδεα να αγορασεις μια τετοια ο8ονη στην τιμη αυτη...Για την 19 δν ξερω απο προσωπικη εμπειρια αλλα 22 εχει ο πατερας μ στο γραφειο και ειναι απιστευτα καλη.Αλλα οχι Wide.....Τι κονε εχεις και τις περνεις τοσο φθηνα?Αν επιτρεπεται...

Δημοσ.

Δεν ειναι κονε . Απλα ετυχε σε τυχαια συζητηση με υπευθυνο καταστηματος που περασε σαν πελατης δικος μου αυτη τη φορα και τον ρωτησα

γενικα τι προτεινει . Με τα πολλα πηγε η κουβεντα σε eizo και μου ειπε οτι εχει καποια κομματια στην αποθηκη αλλα επειδη ειναι ακριβα ο κοσμος δεν τα παιρνει ευκολα . Αν μου αρεσει κατι θα μου κανει πολυ καλη τιμη

και μαλιστα μου ειπε να το πω και σε φιλους προκειμενου να ξεστοκαρει μιας και αναμενεται να διακοψει συνεργασια με την eizo και να στραφει σε πιο εμπορικες λυσεις εχοντας σαν προταση hi end για οποιους θελουν τις mac . Δεν ξερω τι θα βρω οποτε δεν μπορω να πω περισσοτερα .

Δημοσ.
Δεν ειναι κονε . Απλα ετυχε σε τυχαια συζητηση με υπευθυνο καταστηματος που περασε σαν πελατης δικος μου αυτη τη φορα και τον ρωτησα

γενικα τι προτεινει . Με τα πολλα πηγε η κουβεντα σε eizo και μου ειπε οτι εχει καποια κομματια στην αποθηκη αλλα επειδη ειναι ακριβα ο κοσμος δεν τα παιρνει ευκολα . Αν μου αρεσει κατι θα μου κανει πολυ καλη τιμη

και μαλιστα μου ειπε να το πω και σε φιλους προκειμενου να ξεστοκαρει μιας και αναμενεται να διακοψει συνεργασια με την eizo και να στραφει σε πιο εμπορικες λυσεις εχοντας σαν προταση hi end για οποιους θελουν τις mac . Δεν ξερω τι θα βρω οποτε δεν μπορω να πω περισσοτερα .

Δεν μας λές περισσότερα, γιατί είμαι και εγώ από Πάτρα, και ψάχνω και γώ οθόνη αυτό το καιρό 19" ή 22", και θα με ενδιέφερε πολυ. Σκεφτομουν μια 19" της Eizo*, αλλιώς μία 22" της samsung, αλλά εάν είναι να δώσω λίγο παραπάνω και να παρω καποια Eizo το σκέφτομαι. Σε τι κατάσταση είναι οι οθόνες, είναι από αλλαγή (κοινώς με κάποιο πρόβλημα) ή απλώ δεν έχουν αγοραστεί?

Δημοσ.

Μολις γυρισα και εχω διπλα μου μια S1931SH-GY . Δεν ξερω αν ειναι απο αλλαγη η απλα δεν πουληθηκε ποτε . Κατεβηκαμε στην αποθηκη ειδα τι ειχε και εχοντας μαζι μου εκτυπωμενα ολα τα μοντελα της eizo απο το prad διαλεξα την συγκεκριμενη . Ειναι ολες σφραγισμενες στα κουτια τους και ειχε απο ενα δυο κομματια ανα μοντελο . Απο οτι ειδα τα περισσοτερα ειναι παλια μοντελα αλλα απο οτι διαβασα εδω τις eizo δεν τις αγγιζει ο χρονος . Αυτη που πηρα εγραφε τιμη επανω στο κουτι 478 ευρω . Στο ραφι που ειχε μια ( η ιδια πρεπει να ηταν ) ειχε τιμη περιπου

390 ευρω .

Επειδη πηγα με δυο φιλους και ο ενας αγορασε και μια τηλεοραση με τα πολλα μου την εδωσε με 200 ευρω που ειχα επανω μου απο 250 αρχικα . Τωρα εκανα καλα δεν εκανα

θα φανει στην πορεια , παντως εχει κανονικα αποδειξη με 6 μηνες για Pixel και 5 χρονια εγγυηση οποτε και να μην βγει καλη την αλλαζω . Αν και φαινομενικα αργη εχω διαβασει καλα πραγματα για την 1931 και την προτιμησα γιατι εχει και pva πανελ .

Παμε τωρα στο ψητο . Απο οτι ειδα ειχε τα εξης μοντελα :

S1911 ( νομιζω η SH ηταν )

S1931 (ενα κομματι ακομα σαν αυτη που πηρα )

M1700

S1701

S2000

S2110 .

Αν θελεις να ριξεις μια ματια πηγαινε στο μουλτιραμα Αγ Ανδρεου και ζητα τον κυριο χρηστο . Ειναι ενας νεαρος ευσωμος με γιαλια και πες του οτι σου ειπαν για τις eizo να δεις αν σου αρεσει καποια και τι τιμη μπορει να σου κανει .

Οταν την ανοιξω και την τεσταρω θα γραψω και εντυπωσεις . Αυτα γιατι εκανα σεντονι !!!

Δημοσ.
Μολις γυρισα και εχω διπλα μου μια S1931SH-GY . Δεν ξερω αν ειναι απο αλλαγη η απλα δεν πουληθηκε ποτε . Κατεβηκαμε στην αποθηκη ειδα τι ειχε και εχοντας μαζι μου εκτυπωμενα ολα τα μοντελα της eizo απο το prad διαλεξα την συγκεκριμενη . Ειναι ολες σφραγισμενες στα κουτια τους και ειχε απο ενα δυο κομματια ανα μοντελο . Απο οτι ειδα τα περισσοτερα ειναι παλια μοντελα αλλα απο οτι διαβασα εδω τις eizo δεν τις αγγιζει ο χρονος . Αυτη που πηρα εγραφε τιμη επανω στο κουτι 478 ευρω . Στο ραφι που ειχε μια ( η ιδια πρεπει να ηταν ) ειχε τιμη περιπου

390 ευρω .

Επειδη πηγα με δυο φιλους και ο ενας αγορασε και μια τηλεοραση με τα πολλα μου την εδωσε με 200 ευρω που ειχα επανω μου απο 250 αρχικα . Τωρα εκανα καλα δεν εκανα

θα φανει στην πορεια , παντως εχει κανονικα αποδειξη με 6 μηνες για Pixel και 5 χρονια εγγυηση οποτε και να μην βγει καλη την αλλαζω . Αν και φαινομενικα αργη εχω διαβασει καλα πραγματα για την 1931 και την προτιμησα γιατι εχει και pva πανελ .

Παμε τωρα στο ψητο . Απο οτι ειδα ειχε τα εξης μοντελα :

S1911 ( νομιζω η SH ηταν )

S1931 (ενα κομματι ακομα σαν αυτη που πηρα )

M1700

S1701

S2000

S2110 .

Αν θελεις να ριξεις μια ματια πηγαινε στο μουλτιραμα Αγ Ανδρεου και ζητα τον κυριο χρηστο . Ειναι ενας νεαρος ευσωμος με γιαλια και πες του οτι σου ειπαν για τις eizo να δεις αν σου αρεσει καποια και τι τιμη μπορει να σου κανει .

Οταν την ανοιξω και την τεσταρω θα γραψω και εντυπωσεις . Αυτα γιατι εκανα σεντονι !!!

Κάτσε δλδ όλο αυτό γίνεται μέσω multirama? Για άνοιξε και τεσταρε να δούμε τι γίνεται μπας και πάω και εγώ από εκεί..

Δημοσ.

Μεχρι πριν 10 μερες ειχα μια 17'' crt fujitsu που παρεδωσε το πνευμα.Απο τοτε μεχρι σημερα το μεσημερι ειχα για οθονη μια lg m1921a που χρησιμοποιω σαν τηλεοραση . Εδω και μια ωρα καταλαβα οτι τελικα ποτε δεν ειχα οθονη . Σαν πρωτη εντυπωση πολυ καλη . Δεν φαινεται να εχει καποιο pixel προβλημα , σε σχεση με την lg η μερα με τη νυχτα σε γωνιες θεασης και ομοιομορφια χρωματος και φωτισμου !!!!

Δημοσ.

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον papayios για την ενημερωση!Χτυπησα και εγω μια eizo S1931SH και ειμαι απολυτα ευχαρισρημενος απο την αγορα!

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος εχει ακομα 2(μια της εκθεσης και μια στην αποθηκη).Μαζεψε λεφτα και παρε την

-----Προστέθηκε 23/10/2008 στις 08 : 20 : 50-----

Αν δεν κανω λαθος εχει ακομα 2 S1931(μια της εκθεσης και μια στην αποθηκη).Μαζεψε λεφτα και παρε την S2100 με 400e απο 900!!!!!!!!!!

Δημοσ.

ειχα EIZO και ειναι μαμω τις οθονες

το ζητημα βεβαια ειναι οτι αν προκειται για παλια μοντελα ισως να μην μπορουν να σταθουν μαζι με νεωτερης τεχνολογιας panel εστω και μη EIZO

Δημοσ.
ειχα EIZO και ειναι μαμω τις οθονες

το ζητημα βεβαια ειναι οτι αν προκειται για παλια μοντελα ισως να μην μπορουν να σταθουν μαζι με νεωτερης τεχνολογιας panel εστω και μη EIZO

η 1931 ειναι πολυ καλη οθονη ουτε ειναι τοσο παλιο μοντελο και τη διαφορα την καταλαβαινεις αμεσως αν τη βαλεις διπλα σε αλλη 19αρα της σειρας

Δημοσ.
Αν δεν κανω λαθος εχει ακομα 2(μια της εκθεσης και μια στην αποθηκη).Μαζεψε λεφτα και παρε την

-----Προστέθηκε 23/10/2008 στις 08 : 20 : 50-----

Αν δεν κανω λαθος εχει ακομα 2 S1931(μια της εκθεσης και μια στην αποθηκη).Μαζεψε λεφτα και παρε την S2100 με 400e απο 900!!!!!!!!!!

Ενταξει , παει ψηλα αυτη . Αν ηταν να δωσω 400 για μια οθονη θα επερνα το αμαξι θα την εκανα για αθηνα =>saturn => θα επερνα με 300 την 2031 =>καφεδακι για ξεκουραση καπου ομορφα και μετα παλι πισω . Αλλα ελα μου ντε που δεν μπορω να φυγω λογω δουλειας .

Την δευτερη οθονη δεν τη θελω παντως για μενα . Ειδαν αυτη που πηρα κατι φιλοι και βλεπω να γινεται μαχη ποιος θα παρει αυτην που εμεινε γιατι το δειγμα δεν ειναι και οτι καλυτερο αφου δεν αποκλειεται να παιζει εκει ολη μερα για κανα χρονο και .

Δημοσ.

Μαζεψε λεφτα και παρε την S2100 με 400e απο 900!!!!!!!!!!

Παιζει τετοια κατασταση? Multirama Πάτρας??

Πως μπορω να την τσιμπησω που βρισκομαι μακρια????

Αλλα ρε παιδια παιδια γιατι αυτη http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=897620&Manufacturer=Eizo&category=69978102&catalog=23 εχει 900

και αυτη http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1040863&catalog=23&category=69978102&page=6 400 ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...