Shade Of Purple Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 n00b-ικη ερώτηση αλλά πρώτη φόρα μου χρειάστηκε αυτό: Περνάω από μητρική με Χ38 σε άλλη μητρική με Χ38 (της ίδιας εταιρείας, Asus P5E->Asus P5E3 Deluxe), και ήθελα να ρωτήσω άν θα χρειαστεί format κλπ ή άν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το σύστημα κανονικά ώς έχει. Υπέθεσα ότι μια και έχουν το ίδιο chipset δεν θα χρειαστεί αλλά άκουσα και το αντίθετο. Τί γνωρίζετε σχετικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
phanispal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις (αν και πιστεύω πως στη συγκεκριμένη περίπτωση δε θα χρειαστεί). Εκτός από την υποστήριξη DDR2 και DDR3 αντίστοιχα και τη διαφορετική κάρτα ήχου είναι σχεδόν ίδιες. Υ.Γ. στη μετάβαση από Ρ35 σε Ρ45 δε φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα στα πρώτα boot. (μετά βέβαια έκανα κανονικά φορμάτ κανονικά).
darksoho33 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 εγω βεβαια μεταβαση σε ιδιο chipset δεν χρειαστηκε καθολου το φορματ τωρα δεν γνωριζω αν παιζει ρολο που απο p35 πας σε p45. οταν το κανεις γραψε παλι εδω να εχουμε και μια εικονα
@topos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Και εγω δεν πιστευω να χρειαστει format,αλλα γ καλο κ για κακο κανε ενα σωστ backup..
sourkas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Λογικά δεν θα χρειαστεί να κάνεις format μιας και το chipset είναι το ίδιο.Επειδή το είχα κάνει κι εγώ κάποιες φορές.Πάντως να ξέρεις ότι αν έχεις γνήσιο λειτουργικό και δεν κάνεις format ίσως χρειαστεί ενεργοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.