Προς το περιεχόμενο

linksys wag200g VS siemens sl2-141

karbirater

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ποιο ρουτερ απο τα 2 προτεινετε??

Η τιμη τους ειναι σχεδον ιδια.

Το siemens εχω ακουσει οτι κλειδωνει οσο ακριβως αντεχει η γραμμη.

Πειτε ιδεες.

Βασικα το siemens ειναι ο νεος παικτης καθως το wag200g κυκλοφορει αρκετο καιρο και ειναι γνωστο για την καλη αποδοση του....

Δημοσ.

και τα 2 πολυ καλα .το siemens ισως λιγο πιο σταθερο σε παραξενες γραμμες επειδη και τα dslam ειναι siemens η alcatel.αν εχεις σταθερη γραμμη linksys wag200 αν εχει μεγαλο θορυβο η κυμαινομενο margin τοτε siemens.λλα γενικα οτι και να παρεις ειναι πολυ καλα.το λινκσυς 3 χρονια εγγυηση το σιεμενς 2 νομιζω.και τα 2 πολυ καλα.

Δημοσ.

Μου έστειλε η FORTHNET το siemens sl2-141 παρόλο που στο τηλέφωνο η υπάλληλος είπε οτι θα σταλεί το linksys.

Τι να κάνω; Να το κρατήσω ή να ζητήσω το άλλο;

Ιδού η απορία...

Δημοσ.
Μου έστειλε η FORTHNET το siemens sl2-141 παρόλο που στο τηλέφωνο η υπάλληλος είπε οτι θα σταλεί το linksys.

Τι να κάνω; Να το κρατήσω ή να ζητήσω το άλλο;

Ιδού η απορία...

δεν παιρνεις οτι θελεις εσυ αλλα παιρνεις οτι υπαρχει stock.και τωρα ολοι παιρνουν σιεμενς.ειναι τι ρουτερ φερνουν κατα καιρους.τωρα δινετε το siemens και οχι το linksys.

Δημοσ.

To σιεμενς δεν εχει δοκιμαστει και πολυ καιρο για να παρεις μια σαφης απαντηση φιλε μου, μπορει να ειναι εξαιρετο, μπορει και ψιλομουφα οπως το 110 ;)

Δημοσ.

Τελικα πηρα το linksys.To ειχε το e-shop μαζι με wireless usb στα 65 ευρω.

Μου φαινεται παρα πολυ καλο ρουτερ.Φυσικα το εχω σε γραμμη conn-x 1024/256 αλλα σκεφτομαι για αναβαθμιση..

Επισης εχει την δυνατοτητα να τοποθετηθει ορθιο και αυτο με βολεψε αφανταστα!!!

Το siemens ειναι υπερβολικα μεγαλο αν και ειναι εξαιρετικο ρουτερ και αυτο.

Δημοσ.
to 110 απλα καιγοταν ευκολα.........

Δηλ. αν δε το κανει αυτο ψιλομουφα........... τοτε τι το κανει? Να παρει φωτια και το σπιτι μας ? :shock:

Δημοσ.

den katαλαβα τι εννοεις 100 010 00.το καινουριο siemens δεν ζεστενεται παντως.τωρα θα δειξει αμα εχει κανα αλλο κουσουρι.παντως ειναι πολυ σταθερο σαν ρουτερ το siemens μια που τα dslam ειναι siemens και alcatel.to linksys αν δεν εχεις καμια παραξενη γραμμη με κανα τρελλο attenuation τοτε το linksys ειναι μια χαρα.σε μεγεθος ενταξει δεν ειναι μεγαλη η διαφορα απλα το ενα ειναι ορθιο πραγματι.

Δημοσ.

Τελικά μετά απ'όλα αυτά που διαβάζω καταλήγω οτι είναι και θέμα τύχης (γραμμή, DSLAM, ...)

Υπάρχουν κατά την ομολογία των χρηστών αλλά και και των πιο έμπειρων πολλά καλά ADSL Routers.

Λέω λοιπόν να το κρατήσω το siemens sl2-141 και ότι κάτσει.

Που να το πουλάς και τι να αγοράσεις...

Για αργότερα που θα μάθω και περισσότερα βλέπουμε.

Δημοσ.

dslam οχι τοσο οσο θεμα γραμμης και ρουτερ.το siemens ειναι σταθερα γενικως επειδη και τα περισσοτερα dslam ειναι alcatel και siemens.στην πραξη θα το δεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...