sentoner Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Λογω του αρκεου περισευουμενου hardware που εχω λεω να συνθεσω ενα htpc για το εξοχικο μου. Εχω ηδη μια 8600gt 512 mb,mobo pkpl-vm,τροφοδοτικο 450 watt και για τα υπολοιπα ψαχνομαι. Τα ερωτηματα ειναι τα εξης: 1ον Ποιο επεξεργαστη intel μου προτεινετε,οικονομικο εννοειται... 2ον Λεω να αγορασω ενα σαλονοκουτο και να μην τ βαλω στο midi tower που εχω.Εχετε καποιο καλο κουτι να προτεινετε,εμφανισιμο και σχετικα οικονομικο; 3ον Το pc σκοπευω να το συνδεσω με μια 32αρα τηλεοραση,οχι lcd...H εικονα πως θα ειναι,θα παλευεται; Το pc θα χρησιμοποιειται κυριως για ταινιες και απλα games χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις...Και λιγο σερφαρισμα εαν ειναι δυνατο σε αυτη τη tv...
caution Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 -Για cpu πας εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558263 αφού ο συγκεκριμένος είναι αστέρι. -Τα λίγα εμφανίσιμα κουτιά που έχω δει έκαναν τρελά λεφτά οπότε δεν έχω κάτι να σου προτείνω. -Όχι LCD = Όχι HDMI (ή VGA/DVI) το αν θα είναι καλή η εικόνα είναι μια συνάρτηση του ολοκληρωμένου της κάρτας, των καλωδίων και τις τηλεόρασης. Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις θα βλέπεις αποδεκτά πιστεύω ταινίες και παιχνίδια. Για Internet θα είναι λίγο απάλευτη η κατάσταση...
sourkas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Πολύ καλός είναι και ο Intel E2200 dual core. Τον έχω δοκιμάσει με τη συγκεκριμένη μητρική και έχει πολύ καλές επιδόσεις. Μαζί με 2gb ram το pc θα είναι μια χαρά.
Dante80 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Φίλε sentoner, για κουτάκι ρίξε μια ματιά στο παρακάτω. Είναι κομψό, κρύο και συμμαζεμένο...βέβαια δεν ξέρω αν ταιριάζει στο σαλόνι σου...^^ http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1084062 Για επεξεργαστή, ο 5200 είναι ταμαμ για htpc...
bandit4 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μολις μαζεψα και εγω τα κομματια που θα συνθεσουν το htpc μου, ειναι τα παρακατω: 1) Ενα παλιο απλο mini tower 2) 450w τροφοδοτικο (το πιο απλο) 3) Mobo Asus P5L-MX 4) Intel Core E5200 5) Seagate 500gb (32MB) 6) 2x1 GB Ram DDR2 667Mhz 7) Καρτα TV Pinnacle PCTV 50i 8) Nec 7203 DVD-RW 9) Ati 3450 256MB (Passive cooling) Το παραπανω θα χρησιμοποιηθει για ταινιες, ιντερνετ και κανα παλιο παιχνιδι Μου στοιχισε γυρω στα 240 ευρωπουλα αλλα ισως επρεπε να δωσω κατι παραπανω για μερικα parts...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.