Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Γεια χαρά, Πρόσφατα μου χάρισαν αυτό το μοντέλο web camera αλλά δεν ξέρω τις δυνατότητες που έχει. Όποιος μπορεί να πει κάτι, είναι ευπρόσδεκτο..
Freakster Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Το συνδέεις με ένα καλώδιο (usb λέγεται) στον υπολογιστή σου και αυτό μπορεί και καταγράφει εικόνες είτε ακίνητες είτε κινούμενες! Τρελή τεχνολογία!
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Ναι ξέρω...Δεν ρώτησα ακριβώς για τη σύνδεση... Απλώς να ακούσω κριτική για το μοντέλο.. Επίσης θεωρώ ότι μπορεί να λειτουργήσει και σε άλλα λειτουργικά συστήματα όπως Linux..
kotetsi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Αγαπητέ ares_tz, η ενότητα όπου έχεις ποστάρει ΔΥΟ θέματα είναι για παρουσιάσεις προϊόντων και όχι για λήψη βοήθειας. Πιστεύω ότι οι υπόλοιπες ενότητες του insomnia θα σε καλύψουν απόλυτα.
Xanthos9999 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 ΠΑΙΔΕΣ ΠΗΡΑ ΤΗΝ LIFECAM VX-3000 DSP ΑΠΟ ΤΟ E-SHOP.ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ CD ME ΤΟΥΣ DRIVERS Κ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ THN MICROSOFT ΑΛΛΑ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΝΕΙΣ? PS WINDOWS XP SP3 ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.