haHa Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Για δες κ αυτα: HP EliteBook 8530p C2-D 2.53 GHz/2048 MB/15.4"/250GB FU456EA HP EliteBook 8530w C2-D 2.4 GHz/2048 MB/15.4"/250GB FU461EA Αλουμινενια, 3 χρονια εγγυηση, κορυφαια οθονη, το δευτερο εχει και σκληρο στις 7200 στροφες,μεγαλη αυτονομια, λεπτα κ μαζεμενες διαστασεις(πιο μικρα απο ολα τα υπολοιπα 15.4"), κορυφαια ποιοτητα κατασκευης. Υ.Γ.: Με αλλα 30 ευρω πανε στα 4GB Ram χωρις να χανεται η εγγυηση, η αναβαθμιση ειναι πανευκολη.
bigot Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 jimarass 2000 δεν παίζει να δώσω. πόσο μάλλον για βάιο... epivitor τα 17ρια είναι καλή φάση και όπως λες είναι πιο απολαυστική η ταινία σε αυτά. αλλά τα 17 θα μου φύγει η πλάτη να τα κουβαλάω... έχω κουβαλήσει και απ'τα 2 είδη και η διαφορά είναι μεγάλη. βέβαια παίζει να πάρω 17ρι γτ σε δυνατότητες δεν πιάνονται απλά. haHa πολύ καλά τα λάπτοπ που μούδειξες. αν και θα προτιμούσα κάρτα γραφικών της nvidia. πάντως πολύ καλή η πρότασή σου. φχαριστώ. χτες πήγα στο πλαίσιο και μου δίξαν ένα ωραίο τοσίμπα και ένα hp και μάλλον σκέφτομαι να πάρω το hp. εσείς τη γνώμη έχετε για τα hp? βγάζουν προβλήματα;
epivitor Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Κατ'αρχην το αν βγαζουν προβληματα τα hp ειναι σχετικο οπως και για καθε laptop αλλωστε.Εγω για παραδειγμα εχω ενα φιλο που εδωσε 1600 ευρω για vaio (που θεωρουνται ποιοτικα και αξιοπιστα) και στον χρονο πανω οταν εληξε η εγγυηση εβγαλε προβλημα στην μητρικη ενω εχω εναν αλλο φιλο που αγορασε πριν 4 χρονια acer των 700 ευρω (που δεν θεωρουνται και τοσο αξιοπιστα) και δεν εμφανισε το παραμικρο μεχρι τωρα.Κατα τη γνωμη μου και τα pavilion και τα toshiba ειναι το ιδιο ποιοτικα , ισως τα toshiba να υπερεχουν λιγο , και δεν ειναι και τοσο πιθανο να σου βγαλουν προβλημα. Επισης τα τελευταια μοντελα pavilion ερχονται με εγγυηση 2 ετων (τα μοντελα της προηγουμενης σειρας ειχαν 1 χρονο εγγυηση) και απ'οσο ξερω η τελευταια σειρα της toshiba δεν παιρνει windows xp αν θα σε ενδιαφερε κατι τετοιο. Παντως αν δεν εχεις ιδιαιτερο προβλημα να διαθεσεις 1400 ευρω οπως ειχες πει πιο πανω τοτε θα πρεπει να επιλεξεις compaq.Διαβασε κανενα review στο internet και θα καταλαβεις γιατι επιμενω.Ο,τι και να παρεις παντως φιλε σου ευχομαι να ειναι καλοριζικο και να το χαρεις.
michalis2610 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Φίλε μου αν είναι να δώσεις 1500 ευρώ μην κάνεις τη γκάφα και αγοράσεις laptop χωρίς bluray. Από του χρόνου η αγορά θα γεμίσει δισκάκια και εσύ θα κλαις τα λεφτά που έδωσες. Είμαι οπαδός της Toshiba και έχω qosmio g20, μπορώ να σε βεβαιώσω ότι η ποιότητά τους είναι αξεπέραστη αλλά δεν έχουν bluray και για αυτό σε συμβουλεύω…. ΜΑΚΡΙΑ μέχρι να βάλουν bluray Μη διαβάζω τέτοια...σε 12 μήνες ένας οδηγός BR θα κοστίζει 50ευρώ. Γιατί να τον πληρώσεις τώρα 250 ευρώ χωρίς ουσιαστικά να τον χρησημοποιήσεις αντί να κάνεις την αλλαγή στο μέλλον αν σου είναι τόσο απαραίτητος? Οσο για την πρότασή μου φυσικά και συμφωνώ με όσους πρότιναν HP Compaq 8530...αν και το ξαναγράφω επί τη ευκαιρία ότι ο καλύτερος συνδιασμός με την εμφάνιση των netbooks αντί ενός ισχυρού φορητού είναι σταθερός με ~800 ευρώ και Asus EeePc 1000H, MSI Wind με τα ρέστα.
anax111 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μη διαβάζω τέτοια...σε 12 μήνες ένας οδηγός BR θα κοστίζει 50ευρώ. Γιατί να τον πληρώσεις τώρα 250 ευρώ χωρίς ουσιαστικά να τον χρησιμοποιήσεις αντί να κάνεις την αλλαγή στο μέλλον αν σου είναι τόσο απαραίτητος? Φίλε μου ξέρεις πολλά laptop που να αλλάζουν οπτικό drive ; Εγώ δεν ξέρω, και oi bluray συσκευές πίστεψέ με θα είναι ακόμα ποιο ασύμβατες στην αλλαγή . Ωστόσο όπως έγραψα και προηγουμένως το bluray είναι πλέον στα στάνταρ για την επόμενη γενιά φορητών . Απόδειξη το γεγονός ότι όλες οι εταιρείες άρχισαν να ρίχνουν αυτές τις μέρες μοντέλα με bluray rομ σε 15.4 . Για αυτό προτείνω στο φίλο μας το HP PAVILION DV5-1080EV ENTERTAINMENT NOTEBOOK PC FN671EA που μπορεί να το βρει σε εξαιρετική τιμή εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900393 και είναι πολύ δυνατό μηχάνημα. Όπως επίσης και το Dell Studio 1535 - http://www.multirama.gr/products/product?pid=0348299&catid=010200 που είναι όμως ποιο αδύνατο στον επεξεργαστή . Το βέβαιο είναι πως η αγορά επιβεβαιώνει την πρόβλεψή μου και πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν κυκλοφορήσει και άλλα μοντέλα se 15.4 με bluray.
madsc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Το πότε θα κυριαρχήσει στην αγορά μια τεχνολογία εγγραφής στα roms κρίνεται από την τιμή των blanks, όχι από τα drives. Είναι νωρίς ακόμη για blue-ray. /sc
anax111 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Το πότε θα κυριαρχήσει στην αγορά μια τεχνολογία εγγραφής στα roms κρίνεται από την τιμή των blanks, όχι από τα drives. Είναι νωρίς ακόμη για blue-ray. /sc Μα καλά κανένας εδώ μέσα δεν καταλαβαίνει τι λέω ; Και βέβαια είναι νωρίς για bluray ΤΩΡΑ . Το θέμα είναι ότι δεν θα είναι σε 1 χρόνο . Όλοι οι αναλυτές τις αγοράς εκτιμούν ότι το 2009 θα είναι η χρονιά της καθιέρωσης του Bluray . Και να μην ακούσω ανοησίες ότι μπορεί να εμφανιστεί νέο φορμά . Εδώ δεν τα κατάφερε ολόκληρη Toshiba και θα εμφανιστεί νέο φορμά χωρίς ούτε μία συσκευή ούτε δισκάκι στην αγορά και θα κάνει πέρα το Bluray ; Αυτό που λέω στον υποψήφιο αγοραστή είναι ότι αν προσέξει τώρα, ο υπολογιστής που θα αγοράσει δεν θα είναι ξεπερασμένος σε ένα χρόνο . Αν αγοράσει χωρίς Bluray όμως θα είναι ξεπερασμένος ! Αν τώρα έχει τη δυνατότητα να δίνει κάθε χρόνο 1000-1200 ευρώ για την αγορά καινούριου laptop κανένα πρόβλημα . αν όμως δεν έχει τότε καλό θα είναι να λάβει υπόψιν του αυτά που γράφω.
akalos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Εδώ δεν τα κατάφερε ολόκληρη Toshiba και θα εμφανιστεί νέο φορμά χωρίς ούτε μία συσκευή ούτε δισκάκι στην αγορά και θα κάνει πέρα το Bluray ; δεν πειραζει,τα καταφεραν αλλοι ενα πραγμα προσεξτε:διαβαζει μονο δεν γραφει,τουλαχιστον οσα εχω τσεκαρει εγω.
anax111 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 δεν πειραζει,τα καταφεραν αλλοι ενα πραγμα προσεξτε:διαβαζει μονο δεν γραφει,τουλαχιστον οσα εχω τσεκαρει εγω. Ναι όντως μόνο διαβάζουν . Εκτός των Vaio που γράφουν . Όμως αυτό είναι το σημαντικό . Και αυτό γιατί με τις τιμές να έχουν πέσει τόσο πολύ στους σκληρούς δίσκους δεν συμφέρει να αποθηκεύεις τα δεδομένα σου σε οπτικά μέσα . Όμως όλες οι καινούριες ταινίες θα βγαίνουν σε bluray και αργά ή γρήγορα και τα παιχνίδια . Δεν είναι λοιπόν μεγάλη απώλεια το να μην μπορεί να γράφει ένα laptop bluray το να μην διαβάζει όμως πίστεψέ με σε ένα χρόνο από τώρα θα είναι απαράδεκτο.
akalos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 να κοψω την γρηγορη συνδεση τοτε? τι την θελω? για να σερφαρω μονο? μεγαλη απωλεια γιατι? ακομα κυκλοφορουν ταινιες σε vhs,και οσο για το dvd δεν πεθαινει ευκολα. αυτο ηταν το προβλημα της sony απο την αρχη και οχι η toshiba. νομιζεις οτι επειδη καποιοι πηραν pc με drive br,οι εταιριες θα τρεχουν οπως λες θα πλημυρισουν την αγορα με δισκακια br? εγω δεν το νομιζω. κατα τα αλλα σε ενα laptop κοιταζουμε αλλα πραγματα και οχι το br,που φυσικα εαν τα αλλα μας ικανοποιουν και εχει και br drive,καλοδεχουμενο.
anax111 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Φίλε akalos από ότι φαίνεται εσύ νοικιάζεις ακόμα VHS και προτιμάς να δεις το τελευταίο blockbuster σε dvd αντί σε High Definition Bluray . Κύριος του εαυτού σου είσαι ότι γουστάρεις κάνεις δεν θα σε κρίνω. Όσο για τη γρήγορη σύνδεσή σου θα σε δω τι θα κάνεις όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση αναγκάσει τους πάροχους να στείλουν προειδοποιήσεις για παράνομο κατέβασμα και δώσει άδειες για άνοιγμα προσωπικών στοιχείων σε περίπτωση υπόνοιας πειρατείας. Στην Αγγλία ήδη συμβαίνει και το θέμα ξανασυζητείται αυτές τις μέρες στο Ευρωκοινοβούλιο . Τώρα επί του θέματος νομίζω πως καταχραστήκαμε το χώρο του forum με την αντιπαράθεσή μας για ένα σχετικό μεν θέμα αλλά που δεν βοηθάει τον φίλο bigot να επιλέξει laptop . Νομίζω πως ότι έχω γράψει καλύπτει το θέμα και δεν πρόκειται να επανέλθω για το bluray παρά μόνο για να προτείνω κάποιο καινούριο μοντέλο στο συνforumίτη bigot .
bigot Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 σήμερα έκανα μια επίσκεψη στα ήσοπ και μου έδειξαν αυτά τα μοντέλα, τα παβίλιον τις έιντζ-πι και είναι πολύ μπόμπα και σε πολύ καλές τιμές. και στα πλαίσιο το πιο καλό που μούδειξαν είναι την παβίλιον πάλι.
karras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Εγώ θα σου πρότεινα και το NB Toshiba Qosmio F50-10K. Έχει καλα χαρακτηριστικά αν και λίγο ακριβό
Thakouv Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 MAKRIA apo turbo-x phre o adelfos m ena gia games, vazei kapoia stigmh na pai3ei,mono me to reuma dn eixe th mpataria panw, k meta apo ligo ekane restart to laptop mono tou, meta apo arketes dokimes m polla paiznidia vgalame to symperasma oti paizei mono an exei th mpataria panw, to phgame sto plaisio k to porisma p vghke? asymvatothta hardware k oute to ftiaxnoun oute to allazoun...makria loipon apo turbo-x(k apo plaisio mh s pw)
warewolf Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 MAKRIA apo turbo-x phre o adelfos m ena gia games, vazei kapoia stigmh na pai3ei,mono me to reuma dn eixe th mpataria panw, k meta apo ligo ekane restart to laptop mono tou, meta apo arketes dokimes m polla paiznidia vgalame to symperasma oti paizei mono an exei th mpataria panw, to phgame sto plaisio k to porisma p vghke? asymvatothta hardware k oute to ftiaxnoun oute to allazoun...makria loipon apo turbo-x(k apo plaisio mh s pw) καλα, αφου παιζει κανονικα με την μπαταρια επανω, για ποια ασυμβατοτητα hardware μιλαμε ? αν υπαρχει ασυμβατοτητα hardware, τι οφελει η αλλαγη του με ενα αλλο ? (ιδιο) αφου και εκει θα υπαρχει ασυμβατοτητα. '''' ουτε το φτιαχνουν ''''' ? αν δεν υπαρχει ελλατωματικο εξαρτημα τι να φτιαξουν ? σε περιπτωση που μιλαμε για αλλαγη καποιου εξαρτηματος (για θεμα συμβατοτητας) θα πρεπει να υπαρχει εναλλακτικη λυση πρωτα (αν ταιριαζει ) και δοκιμη σε ελεγχο ασυμβατοτητας πραγμα που δεν ξερω να μπορει διεξοδικα να ελεγθει. αντε βρες ποιο harware σε συνδιασμο με ποιο software, drivers κ.τ.λ. προκαλει ασυμβατοτητα ή οχι. εν τελει, δεν πολυκαταλαβα ποιο ειναι το προβλημα. ανεπαρκεια ρευματος ? κανει reboot ακομα και σε κατασταση idle ή μονο σε παιχνιδια ? ανεφερε το μοντελο, μηπως και καποιος φιλος το εχει αγορασει και μπορει να σε βοηθησει πιο πολυ, ή να αναφερθει αν και καποιος αλλος εχει προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.